Meny
Velg seksjon Klasse 6 b
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Besøksadresse Sundeveien 10 4049 Hafrsfjord Telefon: 51 91 44 00 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Geir Magerøy
Logg inn på hjemmesiden
Logg inn på hjemmesiden
Kontaktlærer:
Lena Bjørnevik
Smartskole
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Ukeplaner 6B
Ukeplaner
Informasjon til hjemmet
Informasjon til hjemmet
Hjemmeundervisning
Hjemmeundervisning
September er den internasjonale Barnekreftmåneden og vi på Sunde skole vil støtte denne saken ved å arrangere et skoleløp. Vi har planlagt «løp for andre» torsdag 21. september i 3. og 4. time. Det vil være 3 ulike løyper i skolens nærområde, tilpasset de ulike trinnene. 
Det er frivillig å vippse løp - kontingent, men vi ønsker å motivere elevene til å gjøre oppgaver hjemme for å samle inn penger til formålet. For eksempel pante flasker, lufte hunden, gjøre husarbeid og annet som kan belønnes med en gave til Barnekreftforeningen.
Barnekreftforeningen har VIPPS 586286, som er barnekreftforeningen Team Rynkeby Rogaland sin vipps. Merk Vippsen: “Sunde skole løp”. På forhånd takk for støtten.
Torsdag 21.september må elevene ha tøy for aktivitet og gode sko, samt drikkeflaske.

Hei.

På forespørsel legger vi ut et dokument som viser menyen for tilberedt mat på mandagene denne måneden. 

For å se menyen trykk på "Les mer" så ligger menyen som er dokument i høyre marg.


I dag har 6.trinn vært på Sølvberget og møtt forfatter Heidi Marie Vestrheim, som fortalte om og leste fra sin bok «Jenny Fender». Dette var en del av Bokmerke - barns egen del av Kapittelfestivalen. Kjekt arrangement, og greie elever som var flinke til både å stille og svare på spørsmål.

I dag, på selveste valgdagen, har 6b vært både observatører og deltatt i eget lokalvalg. Vi har vært på besøk i gymsalen og fått en sniktitt på stemmelokalet før åpningstid - det var spennende og lærerikt. Etter å ha jobbet med presentasjon om lokale saker i Stavanger kommune har vi også tatt valgomat en siste gang, før 6b gikk til valg. Det var selvsagt hemmelig valg gjennomført i egen valgbod/ skap, registrering og avkryssing på liste og stempling av stemmeseddel før den ble lagt i stemmeurnen. Høytidelig og fint - og nå er vi spente på resultatet. Hvem som er valgvinner i 6b offentliggjøres i morgen. Godt valg!

Elevundersøkelsen  ved Sunde skole vil bli gjennomført snarest.