Meny
Velg seksjon Klasse 9 d
Klasse 7 (overgang bs-us)
Besøksadresse: Vikedalsgata 11 4012 Stavanger Telefon: 51913540 Send oss e-post
Postadresse: Postboks 8069 4068 Stavanger
Redaktør: Vibeke Vikse
Arbeidsplaner 2020/2021
Elevenes Skolemiljø §9A

I dag morges fikk elevene en ekstra varm og hyggelig start på skoledagen. Hva passer vel bedre til en vakker vintermorgen enn en god kopp varm kakao? Det var tydelig at elevene satte pris på en ekstra oppmerksomhet på en helt vanlig onsdag morgen. 

Vi benyttet oss av det flotte vinterværet og tok med 9.trinn til Mosvannet.

Endelig har vi fått en lang kuldeperiode og vi har både snø og trygge, islagte vann. I en tid hvor vi har blitt frarøvet mange felles opplevelser, ønsker vi å bruke vinteren og drar trinnvis til Mosvatnet denne uken. 

Spørsmål om hjemmeisolasjon, avisolering, karantene og nærkontakter? Dette kan dere lese mer om lenger nede i artikkelen.


Skolehelsetjenesten inviterer til helseundersøkelser og samtaler, gjennomfører undervisning i klasser og vaksinerer. De har også åpen dør for drop-in samtaler. Alt dette gjøres under smittevernfaglige trygge rammer. Skolehelsetjenesten tilstreber seg på å gjennomføre undersøkelser og vaksinasjon med nærkontakt på under 15 minutter, og de gjennomfører resten av samtalen med 2 meters avstand mellom seg og brukerne. 

Kun de som er friske kan komme til skolehelsetjenesten. De som er syke eller i isolasjon/karantene kan få tilbud om telefon- eller videosamtaler.