Meny
Velg seksjon Klasse 10 d
Klasse 7 (overgang bs-us)
Besøksadresse: Vikedalsgata 11 4012 Stavanger Telefon: 51913540 Send oss e-post
Postadresse: Postboks 8069 4068 Stavanger
Redaktør: Vibeke Vikse
Første inntaksrunde vil være klart i begynnelsen av juli. Da er det viktig å svare på tilbudet som kommer. En vil få en sms om å logge seg på VIGO, og går da inn der for å se og svare på skoletilbudet. Ca. èn måned senere er det inntaksrunde nr. 2. for de som står på venteliste. Det er også veldig viktig å møte opp første skoledag. Kan en ikke det, må en gi beskjed til skolen. Når en har fått bekreftet skoleplass er det også mulig å søke om stipend hos lånekassen (www.lanekassen.no) 

Nå kan du møte noen av lærerne og noen av dine nye klassekamerater. 

Tradisjonen tro, ble det også i år invitert til åpent hus i forbindelse med St. Svithun skoles solidaritetsaksjon. Skolen støtter bistandsorganisasjonen Hei Verden og deres utdanningsprosjekt i Bangladesh. I tillegg til innsamlingsaksjonen, er åpent hus en fin måte å få vist fram skolen og de flotte elevene våre. 

Onsdag 8. mars ble det gjennomført webinar for foresatte om skrivestøtteprogrammet IntoWords. Lysark fra dette webinaret har blitt delt med skolen, og dere finner disse i lenken nedenfor.  

Søndag 5. mars reiste laget fra St. Svithun til Oslo for å delta i en av seks delfinaler i Klassequizen. Bare noen dager senere ble programmet sendt på NRK fredag 10. mars og resultatet er klart - St. Svithun er videre til finale.