Meny
Velg seksjon Framside
Trinn 1
Trinn 2
Trinn 3
Trinn 4
Trinn 5
Trinn 6
Trinn 7
Artikkel
Ryfylkevegen 1927 4120 Tau
Telefon: 51742700 Faks: - Send e-post til oss
Redaktør: Solfrid Norland
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Informasjon til foresatte skoleåret 2020-2021

Foreldremøtene ved skolen gjennomføres i år klassevis pga korona og smitteverntiltak. Ledelsen har ikke anledning til å være med på alle møtene og vil derfor benytte skolens hjemmeside til å formidle viktig informasjon for skoleåret 2020-2021. Vedlagt er en powerpointpresentasjon med det viktigste og der har vi også henvist til andre sider for mer utfyllende informasjon. For å kunne klikke seg videre på lenkene velg presentasjon som visningsform. Ta kontakt med skolen/SFO dersom du ikke får til å åpne presentasjonen eller du har spørsmål til det som står. For smitteverntiltak, klikk på les mer. 

 

Vi minner samtidig om pga smitteverntiltak har vi kun invitert en foresatte fra hvert hjem. Dersom noen har behov for at to foresatte kommer, spesielt med tanke på de elever som har skilte foreldre, ta kontakt med kontaktlærer så ordner vi det. 

 

Ingen syke skal komme på møtene.

Husk god håndhygiene

Husk å holde god avstand til andre

 

Skolen registrerer frammøtte med navn og telefonnummer. Listen beholdes i 10 dager. Dette for at det skal kunne drives god og effektiv smittesporing dersom nødvendig.