Meny
Velg seksjon Forside
Tjensvollveien 54 Postadr: Tjensvoll skole, Postboks 8069, 4068 Stavanger
Telefon: 51 83 91 00 Faks: 51 83 91 10 Send oss e-post
Redaktør: Anita Legland
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
http://www.udir.no/Laringsmiljo/Bedre-laringsmiljo/Hjem-skole-samarbeid/filmer-om-hjem-skole-samarbeid/film-nar-barnet-har-det-vanskelig/ Ingen lenker i samlingen
Rødt nivå på 4.trinn

Ny informasjon angående rødt nivå på 4. trinn fra og med torsdag 15.april. 


Da er det bestemt at vi er tilbake til rødt nivå - foreløpig frem til 30.april.
Dette innebærer at 4. trinn deles inn i 4 grupper (kohorter). Elevene får vite hvilken gruppe de tilhører når de møter på skolen i morgen, torsdag. Møt opp på vanlig sted ute i skolegården.

3 av gruppene skal ha fast sted i de vanlige klasserommene, og den 4. gruppen vil få klasserom i musikkrommet. Det vil være faste voksne i hver av gruppene. Elevene kommer nå til å sitte en og en i klasserommet. 

Timeplanen vil bli litt endret. Vi har mest fokus på basisfagene. Enkelte fag vil gå ut denne perioden. 

Det vil bli fast en dag i uken med uteskole - hele dagen. Gruppe a og b på onsdager, gruppe c og d på torsdager.

Ettersom det nå blir strengere mtp å dele på utstyr, ber vi om at alle har med eget pennal med blyant, viskelær, linjal, saks, fargeblyanter og blyantspisser. Ta gjerne også med en bok hjemmefra som du kan ha til stillelesing, ettersom biblioteket nå blir stengt. 

Vi vil fortsette å vaske hender når vi kommer til skolen, og før og etter friminutt. Pultene vaskes også ved skoleslutt. Vi fortsetter også med faste områder i skolegården. 

Vi ber dere om å snakke med elevene om disse forandringene på forhånd, så de er forberedt når de kommer på skolen på torsdag. Snakk også gjerne spesifikt om smittevern. Husk å lese ukeplanen kontinuerlig da det kan komme endring og ny informasjon underveis. 

Ta kontakt med kontaktlærerne hvis dere har spørsmål. 

Mvh 4.trinn.