Meny
Velg seksjon Forside
Tjensvollveien 54 Postadr: Tjensvoll skole, Postboks 8069, 4068 Stavanger
Telefon: 51 83 91 00 Faks: 51 83 91 10 Send oss e-post
Redaktør: Anita Legland
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
http://www.udir.no/Laringsmiljo/Bedre-laringsmiljo/Hjem-skole-samarbeid/filmer-om-hjem-skole-samarbeid/film-nar-barnet-har-det-vanskelig/ Ingen lenker i samlingen
Langdager i juni.

Hei!

Da ble det grønt nivå fra mandag av på SFO. Minner om at alle er samlet på store SFO hver dag ut juni. Selv om vi går over på grønt nivå og hverdagen blir friere, kommer vi til å dele opp trinnvis når vi går turer og på aktivitetene. Flere av elevene har ikke vært her mens alle har vært samlet, så vi ønsker å ta dette gradvis slik at det ikke blir en for brå overgang for elevene neste uke. Men når de kommer om morgen kan de velge mellom base og gymsal og det tenker vi blir kjekt. Vi samler alle 09.30 så da ønsker vi at alle er på plass og vi fordeler de trinnvis. 

Det blir svømming på tirsdag fra 08.00-11.00. Send en mail til monica.sandvig.totland@stavanger.kommune.no om barnet ditt/deres vil bli med. Vi deler opp i grupper på tirsdagen, men passer på at alle som ønsker får bli med. Husk badetøy, badehette, såpe og håndkle. 

Kl. 12.00 på tirsdag kommer idrettspatruljen til oss. De setter opp flere ulike aktiviteter rundt i skolegården og inne i gymsalen. Dette har vi vært med på flere rundere tidligere og vi gleder oss til de kommer! 

Til sist ønsker jeg alle små og store en riktig GOD SOMMER og tusen takk for "lånet" av de flotte 4. klassingene våre, og til de som slutter etter sommeren.

.