Meny
Velg seksjon Forside
Tjensvollveien 54 Postadr: Tjensvoll skole, Postboks 8069, 4068 Stavanger
Telefon: 51 83 91 00 Faks: 51 83 91 10 Send oss e-post
Redaktør: Anita Legland
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
http://www.udir.no/Laringsmiljo/Bedre-laringsmiljo/Hjem-skole-samarbeid/filmer-om-hjem-skole-samarbeid/film-nar-barnet-har-det-vanskelig/ Ingen lenker i samlingen
Hei alle sammen og velkommen til et nytt skoleår!

Vi håper at alle har hatt en fin sommerferie og er klare for et nytt skoleår med læring og mange fine stunder sammen med nye og gamle venner.  
Som dere vet er det både noen nye og noen kjente voksne på trinnet. Kristin Kraft-Kavli er kontaktlærer i 4A, Ingeborg Boge er kontaktlærer i 4B og Ole Naustdal er kontaktlærer i 4C. Faglærere er Rita Enerhaug, Elise Vatland Spanne og Andjela Jovanovic. Miljøarbeidere er Rune Ølberg og Håkon Løklingholm. 
I 4. klasse skal elevene ha svømming hver mandag eller tirsdag. Elevene skal busses til Kvernevik svømmehall. Se eget skriv i ranselpost. Svømmingen starter 29. august.
Elevene vil få med seg skolebøker hjem i løpet av neste uke. Skolen ber om at dere legger bokbind på disse. Bruk gjerne tøybind.
Skoledagen starter 0830 og varer til 1330 hver dag utenom mandag og tirsdag (avhengig av når elevene har svømming). 
Elevene skal ha gym i Storhallen torsdager etter storefri. Hver tredje uke er det utegym/tur for elevene. Torsdagene i august er Storhallen opptatt, så da blir det ikke gym, men heller en  tur i nærområdet. Ta på passende klær og sko til å være ute i.
Første skoledag møter elevene klassevis under halvtaket (på samme sted som de stod i fjor).
Vi ser frem til et nytt skoleår sammen med de flotte 4. klassingene!

Hilsen miljøarbeidere og lærere på 4. trinn
Andjela, Elise, Håkon, Ingeborg, Kristin, Ole, Rita og Rune 

.