Meny
Velg seksjon Forside
Tjensvollveien 54 Postadr: Tjensvoll skole, Postboks 8069, 4068 Stavanger
Telefon: 51 83 91 00 Faks: 51 83 91 10 Send oss e-post
Redaktør: Anita Legland
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
http://www.udir.no/Laringsmiljo/Bedre-laringsmiljo/Hjem-skole-samarbeid/filmer-om-hjem-skole-samarbeid/film-nar-barnet-har-det-vanskelig/ Ingen lenker i samlingen
Åpen dag onsdag 9. november kl 17.30 - 19.00

I år kan vi igjen gjennomføre Åpen dag. Det gleder vi oss til. På grunn av pandemien er det 3 år siden vi gjennomførte Åpen dag.

Åpen dag har vært en lang tradisjon på Tjensvoll skole. Vi vet at det er mange foreldre som selv har vært med på dette den gang de gikk på Tjensvoll skole.  

 

Åpen dag, i samarbeid med Hei verden, er en solidaritetsaksjon der barn hjelper barn. I år har elevrådet vedtatt at inntektene vi samler inn denne kvelden skal gå til barn i Zambia. 
Nytt i år er at all salg av lodd og mat skjer på skolen denne kvelden. Elevene får ikke lenger loddbok med hjem. Vi vil oppfordre alle til å vippse ved kjøp av lodd eller matvarer. Det vil også være mulig å bruke kontanter.
Elevene lager fruktkurver slik som tidligere. Fruktkurvene loddes ut på trinnet samme kveld. Elevene tar med frukt/sjokolade/noe godt de vil bidra med til klassens fruktkurv. Dette tas med dagen før (8. november). 
Åpen dag er obligatorisk for elevene. Elevene avspasserer tidspunktet de er på skolen siste time før jul og siste time før sommerferie. Det vil foregå aktiviteter på alle trinn. Dersom noen foresatte har muligheter for å gi gevister tar vi gjerne imot dette. 
Velkommen til dere alle foresatte. Ta gjerne med andre familiemedlemmer eller noen dere ønsker å invitere. Vi håper på et godt oppmøte. 

Elevene får ikke vanlige lekser denne uka.

Det vil komme hjem et eget lekseark med forslag til hjemmeoppgaver elevene kan gjøre. "Lønn" for hjemmeoppgavene er et forslag vi håper dere støtter. Lønn for hjemmeoppgavene kan vippses.

Det ble på foreldremøter i høst laget en liste over oppgaver (kake/kaffe/rydding) foresatte meldte seg på.