Meny
Velg seksjon 1.trinn
Tjensvollveien 54 Postadr: Tjensvoll skole, Postboks 8069, 4068 Stavanger
Telefon: 51 83 91 00 Faks: 51 83 91 10 Send oss e-post
Redaktør: Anita Legland
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Har du skøyter du ikke trenger lengre? Vi på Tjensvoll skole trenger påfyll. Har du skøyter fra str. 35 og oppover og ikke trenger dem, setter vi pris på om du vil gi dem til skolen.


Kunstverkene til elevene er nå utstilt på skolen og det ble så fint.

Minner om utstillingen kan sees og nytes fredag 10. mars  fra kl. 13.30-14.30.

Velkommen!


I uke 8 har vi hatt kunstuke på Tjensvoll skole, og det har vært fantastisk gøy for både elever og lærere!

Endelig har vi fått en kunstuke her på Tjensvoll skole. Denne uken blir det kunst og håndverk hele uken. Akkurat slik som mange av dere elever har etterspurt i elevrådet for noen år siden. Ruth Asawa er vårt forbildet inspirert av naturen. Klassene samarbeider, samarbeid fører til samhold og inkludering i klassen din. Dere jobber sammen mot en kunstutstilling. 

1. trinn har koser seg på skolen med karneval.

De har gått fra klasserom til klasserom med ulike aktiviteter. Se bildegalleri


1.tinn markerte i dag at de har gått på skolen 100 dager. 100 dager med lek, læring og vennskap. Elevene ble delt i grupper på tvers av trinnet og fikk prøve seg på ulike oppgaver. 

Vi får dessverre ikke levert Smoothie frukt og grønnsak som planlagt i en periode fra 29. november på grunn av produksjonsutfordringer. Vi forventer å levere som normalt igjen fra 12. desember, avhengig av deres ordinære leveringsdager. Foresatte blir refundert for mangelen.

Vi beklager ulempen!

Elevene på Tjensvoll skole, 7. trinn har vært med på å inspirere til en flott lekeplass ved Mosvannet.

I dag fikk elevene møte selveste ordfører Kari Nessa Nordtun. De fikk reflekser, boller og juice. 

Fadderklassene på 3. trinn fikk være med på åpningen til stor stas. Elevene danset blime dansen for alle fremmøte, de var kjempeflinke!


Som følge av avklaringer statsforvalteren har fått hos helsedirektoratet er skjemaet for innhenting av samtykke ved utdeling av jod ved en atomulykke blitt revidert. Endringen innebærer en praksis med passivt samtykke for de som ønsker at barnet skal få jod-tabletter, og dermed ber vi kun foreldre som ikke samtykker om å signere/opplyse om dette. En praksis der kun de som reserverer seg skal signere vil være svært arbeidsbesparende både for dere og for arkiv. 

UTSOLGT!

Ledige billetter 8. desember kl. 17.00, ta kontakt med ekvinne@gmail.com.

Foreldreutvalget på Tjensvoll skole har reservert teaterforestillingen Narnia ved Rogaland Teater til Tjensvoll skole lørdag 10. desember kl. 15.00.


Skolehelsetjenesten ved Tjensvoll skole 2022/2023 består av Ingrid Elisabeth Haaland (80% stilling) og Hanne Bjelland Gjerstad (70% stilling). Elever og foresatte som har spørsmål eller bekymringer knyttet til helse, trivsel, utvikling eller annet er hjertelig velkomne til å ta kontakt! Våre kontorer ligger ved inngang B i 1.etasje. Helsesykepleierne har taushetsplikt.

 


Velkommen alle førsteklassinger!

Håper dere har hatt en fin sommer, og gleder dere til skolestart!


Hei.

Vi har samlet alt skift og regntøy i poser nede i garderoben. For noen elever er det alt for mye å bære hjem selv, vi ber dere derfor om å komme innom for å hente tøy i garderoben. 

Gjenglemt tøy er nå flyttet ned under trappa ved store SFO, ta gjerne en titt der om dere savner noe.

God sommer til dere alle.


Vi minner om at Lesebok B skal leveres inn i morgen. 
På forhånd takk. 

Vi mangler fremdeles noen lesebøker, kan de som ikke har levert legge den i sekken til i morgen. Elevene vil ikke få utlevert nye lesebøker før Lesebok A er levert.  

Elektronisk søknadskjema om elevpermisjon er klar til bruk. Dette skal benyttes i stedet for gammelt skjema på papir.

Har du det trygt og godt på skolen?

Vi ønsker at alle elevene våre skal ha det trygt og godt på skolen.

Dersom elever ikke har det trygt og godt, må de si fra til lærer eller rektor.

Vi på skolen skal gjøre alt vi kan for at elevene skal ha det trygt og godt.

Se film: 

 

 

 

 


Vi har fått fast plass til oppstilling når skolen starter, og denne vil ikke bli byttet hver uke slik som området for friminutt og lek. 

1A skal stille opp utenfor inngang B (langs vinduene slik vi gjorde første uka).

1B skal stille opp uten for inngang A (på en lang rekke slik vi gjorde første uka).

Vi har øvd på hvor vi skal stille opp i dag, men snakk sammen med barnet ditt om hvor det er, slik at mandagsmorgen blir trygg og god. Fra mandag har vi nytt området for friminutt og lek: det gamle klatrestativet og dissene i ring. 

Vi ønsker dere en riktig god helg.

 


Vi drømmer om at vårsola varmer. Sist uke var det fine vårdager, men denne uken ser det ut til at vinteren er tilbake. I morgen er det meldt 4 grader og noe nedbør. Friminuttet, utetime og SFO er ute uansett vær. Sjekk værmelding og temperatur på morgen, og pass på at ungene kler seg etter forholdene. Lue, hals,hansker, boblejakke og utebukse kan være nødvendig noen dager til tross for at kalenderen viser mai. Vi ønsker at alle holder seg friske og unngår vårforkjølelser. 

 


Vi på første trinn har hatt noen kjekke og læreriker dager i skøytehallen.