Meny
Velg seksjon 2.trinn
Tjensvollveien 54 Postadr: Tjensvoll skole, Postboks 8069, 4068 Stavanger
Telefon: 51 83 91 00 Faks: 51 83 91 10 Send oss e-post
Redaktør: Anita Legland
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Klassekontakter 2.trinn
Julia Slettemoen
Inger Johanne Stenberg
Mandag 5. juni ble 2 elever i SFO tiden kontaktet av en mann. Hendelsen skjedde like ved skolens område mellom inngang A, steingjerde og lekeapparater. Elevene fikk spørsmål om de ønsket godteri. Elevene beskriver mannen som voksen, muligens med noe grått hår. Ansatte i skole og SFO vil være ekstra årvåkne dersom vi ser personer oppholde seg nær skolens område. Alle ansatte er informert om hendelsen og vil i løpet av dagen snakke med elever om å være forsiktige dersom ukjente personer henvender seg til dem. 

Fint om dere kan komme å hente kakefat og kakespader etter 17. maifeiringen innen kl. 16 i dag. De som ikke blir hentet blir kassert.


Fotballturnering arrangert av Eirik og Håkon. Alle klasser har deltatt og finalekampen ble spilt mellom 6 og 7. trinn. Det var 6. trinn som vant. De var de heldige som fikk spille mot de voksne.

Takk til dommere, "heiagjeng" og alle andre som deltok.


Sist uke feiret alle på Tjensvoll skole Verdens bokdag fra morgen til skoleslutt. Mange kjekke bøker ble lest i løpet av dagen. Her er bilder fra nesten hele skolen:

Besøksdag for elevene. Vi inviterer høstens 1. trinns elever og foresatte til besøksdag ved Tjensvoll skole onsdag 31. mai kl. 09.00-11.00. Dere møter i skolens gymsal. Etter hvert vil den nye kontaktlæreren ta med seg gruppen sin til klasserommet. Foresatte blir igjen i gymsalen til et kort informasjonsmøte.

Velkommen!


Se informasjon som ligger i venstre meny under diverse dokumenter

Hjertesone er et prosjekt som hjelper oss til å få mindre biltrafikk rundt skolen vår.

Har du skøyter du ikke trenger lengre? Vi på Tjensvoll skole trenger påfyll. Har du skøyter fra str. 35 og oppover og ikke trenger dem, setter vi pris på om du vil gi dem til skolen.


Kunstverkene til elevene er nå utstilt på skolen og det ble så fint.

Minner om utstillingen kan sees og nytes fredag 10. mars  fra kl. 13.30-14.30.

Velkommen!


Endelig har vi fått en kunstuke her på Tjensvoll skole. Denne uken blir det kunst og håndverk hele uken. Akkurat slik som mange av dere elever har etterspurt i elevrådet for noen år siden. Ruth Asawa er vårt forbildet inspirert av naturen. Klassene samarbeider, samarbeid fører til samhold og inkludering i klassen din. Dere jobber sammen mot en kunstutstilling. 

Vi får dessverre ikke levert Smoothie frukt og grønnsak som planlagt i en periode fra 29. november på grunn av produksjonsutfordringer. Vi forventer å levere som normalt igjen fra 12. desember, avhengig av deres ordinære leveringsdager. Foresatte blir refundert for mangelen.

Vi beklager ulempen!

Elevene på Tjensvoll skole, 7. trinn har vært med på å inspirere til en flott lekeplass ved Mosvannet.

I dag fikk elevene møte selveste ordfører Kari Nessa Nordtun. De fikk reflekser, boller og juice. 

Fadderklassene på 3. trinn fikk være med på åpningen til stor stas. Elevene danset blime dansen for alle fremmøte, de var kjempeflinke!


Som følge av avklaringer statsforvalteren har fått hos helsedirektoratet er skjemaet for innhenting av samtykke ved utdeling av jod ved en atomulykke blitt revidert. Endringen innebærer en praksis med passivt samtykke for de som ønsker at barnet skal få jod-tabletter, og dermed ber vi kun foreldre som ikke samtykker om å signere/opplyse om dette. En praksis der kun de som reserverer seg skal signere vil være svært arbeidsbesparende både for dere og for arkiv. 

UTSOLGT!

Ledige billetter 8. desember kl. 17.00, ta kontakt med ekvinne@gmail.com.

Foreldreutvalget på Tjensvoll skole har reservert teaterforestillingen Narnia ved Rogaland Teater til Tjensvoll skole lørdag 10. desember kl. 15.00.


Skolehelsetjenesten ved Tjensvoll skole 2022/2023 består av Ingrid Elisabeth Haaland (80% stilling) og Hanne Bjelland Gjerstad (70% stilling). Elever og foresatte som har spørsmål eller bekymringer knyttet til helse, trivsel, utvikling eller annet er hjertelig velkomne til å ta kontakt! Våre kontorer ligger ved inngang B i 1.etasje. Helsesykepleierne har taushetsplikt.

 


Velkommen til skolestart på Tjensvoll skole
Vi gleder oss til å se alle igjen:)


Elektronisk søknadskjema om elevpermisjon er klar til bruk. Dette skal benyttes i stedet for gammelt skjema på papir.

Har du det trygt og godt på skolen?

Vi ønsker at alle elevene våre skal ha det trygt og godt på skolen.

Dersom elever ikke har det trygt og godt, må de si fra til lærer eller rektor.

Vi på skolen skal gjøre alt vi kan for at elevene skal ha det trygt og godt.

Se film: