Meny
Velg seksjon 2.trinn
Tjensvollveien 54 Postadr: Tjensvoll skole, Postboks 8069, 4068 Stavanger
Telefon: 51 83 91 00 Faks: 51 83 91 10 Send oss e-post
Redaktør: Anita Legland
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Eleven på 7.trinn har også i år laget revy.


Tur til Speiderskogen. 

Ta en titt på klærne som ligger under trappa ned til første trinn.

Streiken er over og på mandag møter alle elever på skolen til vanlig tid.

Skolen vil frem til  skoleslutt fortsette å være på gult nivå.

Hilsen

rektor


Regjeringen brukte tvungen lønnsnemnd i UNIO-streiken. Streiken er avsluttet.


I sommer arrangerer Stavanger kommune mange gratis sommeraktiviteter for barn og unge, i samarbeid med lokale lag og foreninger. Det er aktiviteter i alle kommunedelene og du kan delta på alt fra fotball, hinderløype, skatekurs, dans, drama og tegne- og malekurs, til vitenskapscamp og sjongleringskurs + mye, mye mer!
I tillegg arrangeres det flere åpne aktiviteter som rebusløp og skattejakt i øyriket, åpen hall i Sørmarka Arena, og det blir en egen videokonkurranse i sosiale medier, med store pengepremier.
Vi håper du finner en aktivitet du liker og blir med!
For mer informasjon og påmelding se: 

Det er varslet om at de aller fleste av skolens lærere er tatt ut i streik fra og med onsdag 2. juni. Dette får konsekvenser for alle klasser.

Det er 4 lærere som ikke er tatt ut i streik. Disse lærene vil gjennomføre sine undervisningstimer. Skolen har i dag sendt brev med hjem om et begrenset undervisningstilbud til klasse 1B, 2B, 4A, 4B, 4C, 5A, 5B og 6B.

Alle andre klasser får ikke undervisningstilbud.

SFO er ikke rammet av streiken. Vi åpner ikke for morgen-SFO, men åpner en time tidligere mandag, onsdag, torsdag og fredag. Det betyr at SFO åpner kl. 12.30 alle dager.

Besøksdagen for høstens 1. klassinger onsdag 2. juni er dessverre avlyst. Vi kommer tilbake med mer informasjon når skolen gjenåpner igjen.

Avdelingsledere er også tatt ut i streik.

Alle samarbeidsmøter i streikeperioden utgår dersom lærere tas ut i streik.

Rektor og SFO leder er ikke tatt ut i streik og vil være på skolen.

Ta gjerne kontakt dersom noe er uklart.

Mvh
rektor


UNIO varsler opptrapping av streiken i kommunal sektor fra onsdag 2.juni. Dersom streik trappes opp, vil 36 lærere på Tjensvoll skole bli tatt ut i streik.

Sommerles er en digital lesekampanje for 1. -7. klasse som varer fra 1. juni til 31. august. Målet er å få barn til å ikke ta pause fra lesingen gjennom en lang sommerferie. Forskning har nemlig vist at barn som ikke leser i løpet av sommerferien, risikerer å tape ganske mye av leseferdighetene sine. Klikk på "Les mer" for å se en liten informasjonsfilm fra Sølvberget.

Årets SOMMERLES sparkes i gang første juni.
Sommerles er en nasjonal og digital lesekampanje for alle elever på 1.-7. trinn. Sommerles styrker leseferdighetene og gjør lesingen morsommere.


Hei!
Stavanger kommune har i dag premiere på en splitter ny informasjonsfilm om korona for elevene. I filmen er Ingrid og Iben programledere. De er elever på Kannik skole, og har fått en rekke gjester i studio som svarer på spørsmål barn og unge har.

Filmen passer best for elever på 5-10. trinn. Jeg ber dere videreformidle filmen til ansatte på egen skole, og gjerne legge opp til at den blir vist til elevene innen de nærmeste dagene. Det kan også være en ide å legge filmen på skolens hjemmeside.


I dag prøvde vi oss på escaperoom. Dette var spennende!

Elevene fikk bryne seg på flere forskjellige oppgaver, blant annet koding, sudoku, ordleting og bokstavrydding. Den viktigste øvelsen i dag var samarbeid, for med godt samarbeid kommer man langt! Kjekt for både lærere og elever, dette gjør vi nok flere ganger.

 


  Kjære elever og foreldre,  

Vi er alle i en helt spesiell situasjon. På grunn av Covid-19 viruset har hverdagen vår det siste året endret seg drastisk. På skolen må elevene holde avstand til medelever i timer og friminutt.Mange skoler har hatt smitteutbrudd og klasser har måttet gå i karantene.  

Også denne påsken blir annerledes. Vi må unngå smitte av viruset, og kan derfor ikke bevege oss hvor vi vil. Vi kan heller ikke være sammen på den måten vi er vant til. Det krever mye av oss. Alle lever vi ulike liv og bor forskjellig.

For noen kan denne perioden være vanskelig, noe som preger hverdagen og stemningen hjemme.  

Er du bekymret, redd eller ensom og trenger noen å snakke med?   Under «Les mer» finner du noen kontakter du kan ringe.                                                                                                  

Vi bryr oss - stavangerskolen        


Informasjonsfilm til foreldre med norsk, somali og arabisk tale. Filmen gir eksempler på hvordan foreldre kan ivareta covid 19 smittevernregler på en god måte, samtidig som de ivaretar det gode samspillet med barna sine. 

Sommerferie tilbud for barn i Stavanger 2021.

Påmeldingen åpner 15. mars.


Stemning var på topp da vi dro med oss skøyter og ski, pølser og vedkubber ned til Mosvannet. Det ble en fantastisk dag på isen, og det var en sliten, men svært fornøyd gjeng som takket for i dag.

I forrige uke kastet vi oss rundt og dro ned til Mosvannet. Mange hadde med skøyter, noen hadde med ski, alle hadde varme klær! Vi lagde bål, som vi etterhvert flyttet opp i bålpanne, skikkelig luksus. Elevene koste seg sammen på isen, og vi var alle enige om at vi hadde hatt en strålende dag!


Sola skinner og stemningen er på topp.