Meny
Velg seksjon 3.trinn
Tjensvollveien 54 Postadr: Tjensvoll skole, Postboks 8069, 4068 Stavanger
Telefon: 51 83 91 00 Faks: 51 83 91 10 Send oss e-post
Redaktør: Anita Legland
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
FAU-representanter 3.trinn
Jorunn Lovise Husan (3A)
Vibecke Wagle (3A)

Har du skøyter du ikke trenger lengre? Vi på Tjensvoll skole trenger påfyll. Har du skøyter fra str. 35 og oppover og ikke trenger dem, setter vi pris på om du vil gi dem til skolen.


Kunstverkene til elevene er nå utstilt på skolen og det ble så fint.

Minner om utstillingen kan sees og nytes fredag 10. mars  fra kl. 13.30-14.30.

Velkommen!


Endelig har vi fått en kunstuke her på Tjensvoll skole. Denne uken blir det kunst og håndverk hele uken. Akkurat slik som mange av dere elever har etterspurt i elevrådet for noen år siden. Ruth Asawa er vårt forbildet inspirert av naturen. Klassene samarbeider, samarbeid fører til samhold og inkludering i klassen din. Dere jobber sammen mot en kunstutstilling. 

Hei

I morgen, mandag 20.februar skal hele skolen gå rundt Mosvannet som en start på kunstuka. Vi spiser ute så elevene kan gjerne ha med seg varm drikke på termos. Elevene trenger ikke annet utstyr enn matpakke så de kan pakke i en liten tursekk. Husk klær etter vær:)


Hei

I morgen skal vi på tur med fadderne:) Det er meldt strålende, kaldt vær så alle må huske å kle seg med ull og vinter yttertøy. Husk votter og lue!

Vi skal lage bål og elevene kan ha med seg pølser og kakao i tillegg til vanlig matpakke og vann.

Vi trenger ved til bålet så veldig bra om de som har ved tilgjengelig kan ta med 2 kubber hver. 

Vi gleder oss!


Det er barnemark på trinnet. Barnemark er ufarlig men kan være plagsomt for dem som får det. Det er parasitter som slår seg ned i tarmen. Symptomene  er intens kløe rundt anus, spesielt om kvelden eller natten. 

Barnemark er smittsomt og spres fra person til person ved overføring av egg. Eggene er svært motstandsdyktige og kan leve opptil 3 uker utenfor kroppen. Etter at egget er svelget, utvikler det seg i tarmen til småmark som kryper ut og legger nye egg. Hele syklusen tar 3-4 uker og gjentar seg hvis barnet ikke blir behandlet.Les mer om smitte, hvordan du oppdager barnemark og om forebygging på FHI.NO  eller på apoteket sine hjemmesider.

På trinnet har vi satt inn skjerpet hygienetiltak som innebærer hyppig håndvask.

Forebyggende tiltak for dere hjemme:
Hold neglene korte og rene. Ekstra fokus på håndvask!

For dere som oppdager barnemark:

Dusj hver morgen for å fjerne egg som er blitt lagt rundt anus i løpet av natten.
Sov i tettsittende truse for å hindre at mark og egg sprer seg. Skift truse og nattøy daglig.
Vask sengetøy, håndklær, nattøy og undertøy til hele familien både første og andre gang dere tar medisinen.
Sørg for godt renhold, spesielt av bad og toalett. Bytt håndklær ofte.
Vask leker og kosedyr.
Hvis barn blir behandlet er det viktig at du gir beskjed til personalet på skolen. Barnet kan gå på skole dagen etter påbegynt kur. Hvis egenbehandling ikke hjelper må man kontakte lege. Legen kan forskrive legemidler på resept.


Vi får dessverre ikke levert Smoothie frukt og grønnsak som planlagt i en periode fra 29. november på grunn av produksjonsutfordringer. Vi forventer å levere som normalt igjen fra 12. desember, avhengig av deres ordinære leveringsdager. Foresatte blir refundert for mangelen.

Vi beklager ulempen!

Minner om åpen dag i morgen, onsdag 9.november, kl. 17.30 - 19.00. Denne er obligatorisk for elevene. 

Vi skal ha utlodning av fruktkurver i klasserommene kl.18.45. Lodd selges i kafeene i klasserommene. 

Vi trenger innhold til fruktkurvene og de av elevene som enda ikke har tatt med frukt, kjeks eller sjokolade må ta med det i morgen. 

Det oppfordres til å bruke vipps denne dagen eller å ha med seg mynter for vi har ikke tilgang til veksel. 

Kaker og kaffe til kafeene leveres til klasserommet kl. 17.30.

Vi gleder oss! Vel møtt!

 


Elevene på Tjensvoll skole, 7. trinn har vært med på å inspirere til en flott lekeplass ved Mosvannet.

I dag fikk elevene møte selveste ordfører Kari Nessa Nordtun. De fikk reflekser, boller og juice. 

Fadderklassene på 3. trinn fikk være med på åpningen til stor stas. Elevene danset blime dansen for alle fremmøte, de var kjempeflinke!


Foresatte på 3. og 6. trinn inviteres til å delta i Foreldreundersøkelsen på høsten. Her kan du si din mening om elevenes trivsel og samarbeidet mellom skolen og hjemmet. Foresattes tilbakemelding er viktig for at vi skal utvikle en enda bedre skole for alle.

Undersøkelsen sendes ut via SMS og mail. Det er kun en av foresatte som vil motta undersøkelsen. Hvis dere mottar purring på undersøkelsen, betyr det at dere ikke har svart. Vi ber dere sette av tid til å svare. 

På forhånd takk!

Som følge av avklaringer statsforvalteren har fått hos helsedirektoratet er skjemaet for innhenting av samtykke ved utdeling av jod ved en atomulykke blitt revidert. Endringen innebærer en praksis med passivt samtykke for de som ønsker at barnet skal få jod-tabletter, og dermed ber vi kun foreldre som ikke samtykker om å signere/opplyse om dette. En praksis der kun de som reserverer seg skal signere vil være svært arbeidsbesparende både for dere og for arkiv. 

UTSOLGT!

Ledige billetter 8. desember kl. 17.00, ta kontakt med ekvinne@gmail.com.

Foreldreutvalget på Tjensvoll skole har reservert teaterforestillingen Narnia ved Rogaland Teater til Tjensvoll skole lørdag 10. desember kl. 15.00.


Skolehelsetjenesten ved Tjensvoll skole 2022/2023 består av Ingrid Elisabeth Haaland (80% stilling) og Hanne Bjelland Gjerstad (70% stilling). Elever og foresatte som har spørsmål eller bekymringer knyttet til helse, trivsel, utvikling eller annet er hjertelig velkomne til å ta kontakt! Våre kontorer ligger ved inngang B i 1.etasje. Helsesykepleierne har taushetsplikt.

 


Vi håper at alle har hatt en fin sommerferie og er klare for et nytt skoleår med læring og mange fine stunder sammen. Vi gleder oss!
Som dere vet er det noen nye lærere på trinnet, og vi ønsker dem varmt velkommen. Andrea blir kontaklærer i 3a, Hilde Klette, Marianne Gjesteland og Ninette Hoem Hegre er nye timelærere. Miljøarbeider Kari Olsen blir også med oss i år. Camilla Klæbo og Solveig Harestad er med videre fra i fjor.


Elektronisk søknadskjema om elevpermisjon er klar til bruk. Dette skal benyttes i stedet for gammelt skjema på papir.

Har du det trygt og godt på skolen?

Vi ønsker at alle elevene våre skal ha det trygt og godt på skolen.

Dersom elever ikke har det trygt og godt, må de si fra til lærer eller rektor.

Vi på skolen skal gjøre alt vi kan for at elevene skal ha det trygt og godt.

Se film: