Meny
Velg seksjon 4.trinn
Tjensvollveien 54 Postadr: Tjensvoll skole, Postboks 8069, 4068 Stavanger
Telefon: 51 83 91 00 Faks: 51 83 91 10 Send oss e-post
Redaktør: Anita Legland
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Vi får dessverre ikke levert Smoothie frukt og grønnsak som planlagt i en periode fra 29. november på grunn av produksjonsutfordringer. Vi forventer å levere som normalt igjen fra 12. desember, avhengig av deres ordinære leveringsdager. Foresatte blir refundert for mangelen.

Vi beklager ulempen!

Elevene på Tjensvoll skole, 7. trinn har vært med på å inspirere til en flott lekeplass ved Mosvannet.

I dag fikk elevene møte selveste ordfører Kari Nessa Nordtun. De fikk reflekser, boller og juice. 

Fadderklassene på 3. trinn fikk være med på åpningen til stor stas. Elevene danset blime dansen for alle fremmøte, de var kjempeflinke!


Som følge av avklaringer statsforvalteren har fått hos helsedirektoratet er skjemaet for innhenting av samtykke ved utdeling av jod ved en atomulykke blitt revidert. Endringen innebærer en praksis med passivt samtykke for de som ønsker at barnet skal få jod-tabletter, og dermed ber vi kun foreldre som ikke samtykker om å signere/opplyse om dette. En praksis der kun de som reserverer seg skal signere vil være svært arbeidsbesparende både for dere og for arkiv. 

UTSOLGT!

Ledige billetter 8. desember kl. 17.00, ta kontakt med ekvinne@gmail.com.

Foreldreutvalget på Tjensvoll skole har reservert teaterforestillingen Narnia ved Rogaland Teater til Tjensvoll skole lørdag 10. desember kl. 15.00.


Skolehelsetjenesten ved Tjensvoll skole 2022/2023 består av Ingrid Elisabeth Haaland (80% stilling) og Hanne Bjelland Gjerstad (70% stilling). Elever og foresatte som har spørsmål eller bekymringer knyttet til helse, trivsel, utvikling eller annet er hjertelig velkomne til å ta kontakt! Våre kontorer ligger ved inngang B i 1.etasje. Helsesykepleierne har taushetsplikt.

 


Vi håper at alle har hatt en fin sommerferie og er klare for et nytt skoleår med læring og mange fine stunder sammen med nye og gamle venner.  
Som dere vet er det både noen nye og noen kjente voksne på trinnet. Kristin Kraft-Kavli er kontaktlærer i 4A, Ingeborg Boge er kontaktlærer i 4B og Ole Naustdal er kontaktlærer i 4C. Faglærere er Rita Enerhaug, Elise Vatland Spanne og Andjela Jovanovic. Miljøarbeidere er Rune Ølberg og Håkon Løklingholm. 
I 4. klasse skal elevene ha svømming hver mandag eller tirsdag. Elevene skal busses til Kvernevik svømmehall. Se eget skriv i ranselpost. Svømmingen starter 29. august.
Elevene vil få med seg skolebøker hjem i løpet av neste uke. Skolen ber om at dere legger bokbind på disse. Bruk gjerne tøybind.
Skoledagen starter 0830 og varer til 1330 hver dag utenom mandag og tirsdag (avhengig av når elevene har svømming). 
Elevene skal ha gym i Storhallen torsdager etter storefri. Hver tredje uke er det utegym/tur for elevene. Torsdagene i august er Storhallen opptatt, så da blir det ikke gym, men heller en  tur i nærområdet. Ta på passende klær og sko til å være ute i.
Første skoledag møter elevene klassevis under halvtaket (på samme sted som de stod i fjor).
Vi ser frem til et nytt skoleår sammen med de flotte 4. klassingene!

Hilsen miljøarbeidere og lærere på 4. trinn
Andjela, Elise, Håkon, Ingeborg, Kristin, Ole, Rita og Rune 


Det blir foreldremøte for 4.trinn tirsdag 21.september.


Elektronisk søknadskjema om elevpermisjon er klar til bruk. Dette skal benyttes i stedet for gammelt skjema på papir.

Har du det trygt og godt på skolen?

Vi ønsker at alle elevene våre skal ha det trygt og godt på skolen.

Dersom elever ikke har det trygt og godt, må de si fra til lærer eller rektor.

Vi på skolen skal gjøre alt vi kan for at elevene skal ha det trygt og godt.

Se film: