Meny
Velg seksjon 7.trinn
Tjensvollveien 54 Postadr: Tjensvoll skole, Postboks 8069, 4068 Stavanger
Telefon: 51 83 91 00 Faks: 51 83 91 10 Send oss e-post
Redaktør: Anita Legland
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Det er 26 dokumenter i arkivet.
FAU-representanter 7.trinn
FAU, 7A
FAU, 7B
FAU, 7C

Eleven på 7.trinn har også i år laget revy.


Streiken er over og på mandag møter alle elever på skolen til vanlig tid.

Skolen vil frem til  skoleslutt fortsette å være på gult nivå.

Hilsen

rektor


I sommer arrangerer Stavanger kommune mange gratis sommeraktiviteter for barn og unge, i samarbeid med lokale lag og foreninger. Det er aktiviteter i alle kommunedelene og du kan delta på alt fra fotball, hinderløype, skatekurs, dans, drama og tegne- og malekurs, til vitenskapscamp og sjongleringskurs + mye, mye mer!
I tillegg arrangeres det flere åpne aktiviteter som rebusløp og skattejakt i øyriket, åpen hall i Sørmarka Arena, og det blir en egen videokonkurranse i sosiale medier, med store pengepremier.
Vi håper du finner en aktivitet du liker og blir med!
For mer informasjon og påmelding se: 

Det er varslet om at de aller fleste av skolens lærere er tatt ut i streik fra og med onsdag 2. juni. Dette får konsekvenser for alle klasser.

Det er 4 lærere som ikke er tatt ut i streik. Disse lærene vil gjennomføre sine undervisningstimer. Skolen har i dag sendt brev med hjem om et begrenset undervisningstilbud til klasse 1B, 2B, 4A, 4B, 4C, 5A, 5B og 6B.

Alle andre klasser får ikke undervisningstilbud.

SFO er ikke rammet av streiken. Vi åpner ikke for morgen-SFO, men åpner en time tidligere mandag, onsdag, torsdag og fredag. Det betyr at SFO åpner kl. 12.30 alle dager.

Besøksdagen for høstens 1. klassinger onsdag 2. juni er dessverre avlyst. Vi kommer tilbake med mer informasjon når skolen gjenåpner igjen.

Avdelingsledere er også tatt ut i streik.

Alle samarbeidsmøter i streikeperioden utgår dersom lærere tas ut i streik.

Rektor og SFO leder er ikke tatt ut i streik og vil være på skolen.

Ta gjerne kontakt dersom noe er uklart.

Mvh
rektor


UNIO varsler opptrapping av streiken i kommunal sektor fra onsdag 2.juni. Dersom streik trappes opp, vil 36 lærere på Tjensvoll skole bli tatt ut i streik.


Hurra for 17.mai! Vi er klare for å feire, selv om det blir en annerledes 17.mai i år også. I  år kommer 17.mai i forbindelse med en langhelg, og vi på Tjensvoll markerte 17.mai for elever (og lærere) med korpsmusikk, flagg, allsang, tog og pynting av klasseromsvinduer. Vi hadde fellessang for alle klassene online og ledelsen ga oss is! Tusen takk for en super "tjuvstart" av 17.mai! Nå kom 17.mai-følelsen!

I år, som i fjor, blir 17. mai feiret på annerledes vis. Likevel har Tjensvoll skole feiret med korpsmusikk, flagg, allsang, is og tog. 7. trinn sang "Ja, vi elsker" for oss! God 17. mai! Lenke til video under her:


Det er nå lagt ut en del informasjon angående overgang til ungdomstrinnet. Informasjonen finner dere under fanen "Skole-hjem informasjon" på fremsiden.

Minner om frist for å søke fremmedspråk, valgfag og annen nyttig informasjon.


Fra barneskole til ungdomsskole, litt informasjon finner du her: 

Hei!
Stavanger kommune har i dag premiere på en splitter ny informasjonsfilm om korona for elevene. I filmen er Ingrid og Iben programledere. De er elever på Kannik skole, og har fått en rekke gjester i studio som svarer på spørsmål barn og unge har.

Filmen passer best for elever på 5-10. trinn. Jeg ber dere videreformidle filmen til ansatte på egen skole, og gjerne legge opp til at den blir vist til elevene innen de nærmeste dagene. Det kan også være en ide å legge filmen på skolens hjemmeside.


Da ikke alle ansatte er ute av ventekarantene må vi dessverre gjennomføre hjemmeskole for elever i 7C tirsdag 13.04.2021.

Vi planlegger at elevene skal få besøke Lundsvågen som planlagt på onsdag. 


Endelig er det påskeferie og en fortjent pause fra skolehverdagen, selv om påskeferien kanskje ikke blir som først tenkt for mange. Ta vare på hverandre og så snakkes vi igjen tirsdag 6/4.

  Kjære elever og foreldre,  

Vi er alle i en helt spesiell situasjon. På grunn av Covid-19 viruset har hverdagen vår det siste året endret seg drastisk. På skolen må elevene holde avstand til medelever i timer og friminutt.Mange skoler har hatt smitteutbrudd og klasser har måttet gå i karantene.  

Også denne påsken blir annerledes. Vi må unngå smitte av viruset, og kan derfor ikke bevege oss hvor vi vil. Vi kan heller ikke være sammen på den måten vi er vant til. Det krever mye av oss. Alle lever vi ulike liv og bor forskjellig.

For noen kan denne perioden være vanskelig, noe som preger hverdagen og stemningen hjemme.  

Er du bekymret, redd eller ensom og trenger noen å snakke med?   Under «Les mer» finner du noen kontakter du kan ringe.                                                                                                  

Vi bryr oss - stavangerskolen        


Informasjonsfilm til foreldre med norsk, somali og arabisk tale. Filmen gir eksempler på hvordan foreldre kan ivareta covid 19 smittevernregler på en god måte, samtidig som de ivaretar det gode samspillet med barna sine. 

Sommerferie tilbud for barn i Stavanger 2021.

Påmeldingen åpner 15. mars.


Her er noen bilder fra skolehverdagen til 7A.

Vedlagt er oversikt over prosessen fra 7. -8.trinn for elever som får tildelt plass på Gosen skole. Det er opprettet et område på vår hjemmeside, som blir jevnlig oppdatert. Verdt å merke seg er at det kun er elever med nærskolerett til Gosen som vil få plass. https://www.minskole.no/gosen/Underside/17732