Meny
Velg seksjon SFO
Tjensvollveien 54 Postadr: Tjensvoll skole, Postboks 8069, 4068 Stavanger
Telefon: 51 83 91 00 Faks: 51 83 91 10 Send oss e-post
Redaktør: Anita Legland
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Aktivitetsplan
Brukerundersøkelse SFO
Diverse dokumenter
Månedsplan 2. trinn

Nyttige lenker
Søke SFO plass
E-post SFO 2.-4.trinn
Eirik Surdal
Monica Totland
Kontaktinformasjon SFO: 918 30993   SFO 1.trinn: 95258537

Frist for å sende inn beskjeder er 12.00 mandag, onsdag, torsdag og fredag, og 11.00 på tirsdager.

Om dere skal hente barna deres utenfor er det selvfølgelig mulig å ringe eller sende SMS. etter gitt klokkeslett. Men ønsker at de beskjeder som er mulig kommer før SFO starter. 

Vi ber om at alle foresatte gir beskjed til en voksen når de henter barnet/barna. På store-SFO vil en person sitte i inngangen til administrasjonen med lister, og det er her dere henvender dere. Dette er for at vi skal unngå trengsel ved basen. På lille-SFO gir en beskjed til den voksne som er på basen, eller den voksne med rosa vest (ute). Dersom du henter barnet ditt i overgangen fra skole til SFO, ber vi deg fortsatt om å gi beskjed om at du tar med barnet. 

Morgen-SFO: når vi har full bemanning gjennomføres morgen-SFO innendørs frem til 08.15. Elever på store-SFO møter ved basen for innsjekking, og elever ved lille-SFO møter ved lille-basen. Ved sykdom er de ute, og vi ber dere da om å levere ved bordtennisbordet. Barna er trinnvis ute. Inne er barna fordelt på kohorter. 


Hei!

Da ble det grønt nivå fra mandag av på SFO. Minner om at alle er samlet på store SFO hver dag ut juni. Selv om vi går over på grønt nivå og hverdagen blir friere, kommer vi til å dele opp trinnvis når vi går turer og på aktivitetene. Flere av elevene har ikke vært her mens alle har vært samlet, så vi ønsker å ta dette gradvis slik at det ikke blir en for brå overgang for elevene neste uke. Men når de kommer om morgen kan de velge mellom base og gymsal og det tenker vi blir kjekt. Vi samler alle 09.30 så da ønsker vi at alle er på plass og vi fordeler de trinnvis. 

Det blir svømming på tirsdag fra 08.00-11.00. Send en mail til monica.sandvig.totland@stavanger.kommune.no om barnet ditt/deres vil bli med. Vi deler opp i grupper på tirsdagen, men passer på at alle som ønsker får bli med. Husk badetøy, badehette, såpe og håndkle. 

Kl. 12.00 på tirsdag kommer idrettspatruljen til oss. De setter opp flere ulike aktiviteter rundt i skolegården og inne i gymsalen. Dette har vi vært med på flere rundere tidligere og vi gleder oss til de kommer! 

Til sist ønsker jeg alle små og store en riktig GOD SOMMER og tusen takk for "lånet" av de flotte 4. klassingene våre, og til de som slutter etter sommeren.


Påmelding og planen for feriedagene i august.

4. klasseklubben var på tur i Skogsprett Klatrepark denne uken!

Da var streiken avblåst og vi har vanlig SFO mandag morgen fra 07.30- 08.30 og så etter skoletid. 

Her er planen for aktivitetene under langdagene i juni.

I sommer arrangerer Stavanger kommune mange gratis sommeraktiviteter for barn og unge, i samarbeid med lokale lag og foreninger. Det er aktiviteter i alle kommunedelene og du kan delta på alt fra fotball, hinderløype, skatekurs, dans, drama og tegne- og malekurs, til vitenskapscamp og sjongleringskurs + mye, mye mer!
I tillegg arrangeres det flere åpne aktiviteter som rebusløp og skattejakt i øyriket, åpen hall i Sørmarka Arena, og det blir en egen videokonkurranse i sosiale medier, med store pengepremier.
Vi håper du finner en aktivitet du liker og blir med!
For mer informasjon og påmelding se: 

Barna som kommer til SFO 12:30 skal møte opp ved oppstillingsplassen de bruker om morgenen.

Minner om påmelding til feriedagene i juni.Hei!
Stavanger kommune har i dag premiere på en splitter ny informasjonsfilm om korona for elevene. I filmen er Ingrid og Iben programledere. De er elever på Kannik skole, og har fått en rekke gjester i studio som svarer på spørsmål barn og unge har.

Filmen passer best for elever på 5-10. trinn. Jeg ber dere videreformidle filmen til ansatte på egen skole, og gjerne legge opp til at den blir vist til elevene innen de nærmeste dagene. Det kan også være en ide å legge filmen på skolens hjemmeside.

2. trinn har kost seg på tur med blomsterkranser og så laget de blomsterkurver i etterkant. 

3. trinn har blant annet laget blomsterkasser med papir rundt som de brukte rimelig nøyaktige mål på. 

En annen gruppe har lagt egne vannflasker som de har dekorert. 


Det blir ikke servert mat på SFO når vi er på rødt nivå.

Alle må ha med ekstra matpakke til SFO ut april.


Fra i morgen er vi over på rødt nivå på skole og SFO. 

Alle elevene må ut april ha med seg ekstra matpakke til SFO da det ikke blir servert mat under rødt nivå.

Elevene blir på SFO i samme kohort som i skolen. 

Det blir ikke morgen SFO, men vi klarer å opprettholde tilbud frem til 16.30 hver dag. Tilbudet blir utendørs fra senest 16.00 hver dag. 

Det blir tilbud for elever med foresatte i samfunnskritiske yrker. Det blir da tilsyn utendørs på sitt område som de har fått tildelt.  De som har har behov/rett til dette tilbudet må sende meg en mail på monica.sandvig.totland@stavanger.kommune.no så raskt som mulig slik at vi får laget en oversikt.  

Vi ønsker ikke foresatte inn på skolen i denne perioden så det er svært ønskelig om dere har faste tidspunkter elevene skal gå hjem eller hentes så vi slipper så utrolig mange sms hver dag. Står dere utenfor og skal hente så ringer dere selvfølgelig inn, men alle beskjeder om endring av hjemsending, eller tider de skal hjem må vi ha innen kl. 12.30. Jesper er ny vikar som skal jobbe på SFO.

  Kjære elever og foreldre,  

Vi er alle i en helt spesiell situasjon. På grunn av Covid-19 viruset har hverdagen vår det siste året endret seg drastisk. På skolen må elevene holde avstand til medelever i timer og friminutt.Mange skoler har hatt smitteutbrudd og klasser har måttet gå i karantene.  

Også denne påsken blir annerledes. Vi må unngå smitte av viruset, og kan derfor ikke bevege oss hvor vi vil. Vi kan heller ikke være sammen på den måten vi er vant til. Det krever mye av oss. Alle lever vi ulike liv og bor forskjellig.

For noen kan denne perioden være vanskelig, noe som preger hverdagen og stemningen hjemme.  

Er du bekymret, redd eller ensom og trenger noen å snakke med?   Under «Les mer» finner du noen kontakter du kan ringe.                                                                                                  

Vi bryr oss - stavangerskolen