Meny
Velg seksjon SFO
Tjensvollveien 54 Postadr: Tjensvoll skole, Postboks 8069, 4068 Stavanger
Telefon: 51 83 91 00 Faks: 51 83 91 10 Send oss e-post
Redaktør: Anita Legland
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Nyttige lenker
Søke SFO plass
E-post SFO 2.-4.trinn
Anita Totland
Kontaktinformasjon SFO: 918 30993   SFO 1.trinn: 95258537

Vi har lagt ut påmelding i Vigilo til juleferien.

Påmeldingsfrist er 03.12-23

Ber om at alle svarer så fort som mulig.

Ha en fin førjulstid :)

 

Hilsen Anita Totland


Vi minner om at fredag 17.november er planleggingsdag. Skole og SFO er stengt denne dagen. 

Det er fremdeles billetter igjen til Rogaland teater sin forestilling KVAKK. Lørdag 9. desember kl. 15.00. Vi har fått veldig god rabatt: 120 for barn mot 200 ordinært og 170 for voksne mot 250/300 ordinært.

Siste frist for på melding er søndag 5. november.


Vi har hatt en veldig kjekk uke på SFO i skolens høstferie. 

Her kan dere se høstferien i bilder


Vi opplever at mange ikke har fullført innsendingen av samtykkene.For at samtykkene skal være aktive, må dere huske å trykke send etter å ha haket av i boksen for «Ja». Når samtykket er sendt inn, vil teksten «Trekk samtykke» vises. 

 


Vi har nå lagt ut påmelding til høstferien i Vigilo. Svarfrist innen 01.10-23

For å komme inn til påmeldingen, må Vigilo åpnes via nettsiden deres. 

Det vil ikke vises i appen dessverre. Vi håper utbedres etter hvert.

Legger ved dagsplan for høstferien som vedlegg.

Hilsen oss på SFOFra oppstart av har  vi  hovedfokus på å bli kjent med hverandre. Gjennom kommunikasjon og ulike aktiviteter blir vi kjent med alle små og store på SFO-en vår.
Dagsrytme, rutiner og regler på SFO skal læres og oppfriskes. Gjennom kommunikasjon og samspill blir vi tryggere på hverandre. Aktivitetene er ikke detaljplanlagt enda, men vil bli tilrettelagt etter barnegruppe og det enkelte barns behov.Dessuten vil barna få mulighet til å komme med idéer og innspill, og vi voksne skal prøve å være imøtekommende så langt det lar seg gjøre. I starten vil vi bevisst bruke mye tid på lek, slik at barna kan nærme seg hverandre og oss voksne i sitt eget tempo. Etter hvert vil vi gripe fatt i det barna er interessert i og jobbe videre med det.


Tjensvoll skole fikk besøk av Streetart festival Stavanger. To lokale kunstnere utsmykker skolen vår. Atle Østrem og Kjell Pahr Iversen har laget kontrast mellom to forskjellige kunstuttryksmåter. Kom å se på den flotte skolegården vår!

Ta kontakt med oss på mobilnummer:

1.trinn SFO: 952 58 537

2-4. trinn SFO: 918 30 993


Fra august 2023 innføres 12 timers gratis kjernetid i SFO for alle elever på 2. trinn.
I Stavanger kommune vil 12 timer gratis kjernetid tilsvare en 60% plass i SFO.Alle elever på 2. trinn som har 60% plass, får gratis opphold i SFO. For en 100% plass betaler du 40% av full pris.

Priser på SFO-plass for 2. trinn blir:
60% plass: gratis
100% plass: kr. 1075
Matpenger kommer i tillegg.Fra 5. juni er Vigilo tatt i bruk for opptak til SFO. Foreldre kan nå søke om SFO-plass og redusert betaling fra foreldreportalen i Vigilo. 

Kommunikasjonsmodulen tas  i bruk fra 01.08.23.

Frem til 01.august sender dere oss beskjeder via SMS

 


Hei, alle sammen!

Hver tirsdag siden januar har vi øvd til SFO-talenter. Nå på fredag ble det den store dagen for SFO-talenter 2023. 

Både små og store gledet seg til den store dagen. 

Det var en kjempekjekk dag med felles opplevelse for alle.

Bilder sier mer enn tusen ord!


I det siste har elever  øvd veldig mye til SFO talenter. Vi gleder oss til fredag da blir det en stor dag med SFO talenter, pølser, popcorn, is og mye mer.

I det siste har vi lekt både inne og ute. Elever var på hobbyrommet, sløyd, gymsalen og skolegården. Bilder sier 1000 ord derfor anbefalere jeg dere se bilder. 


I det siste har vi storkost oss på SFO. Elever har deltatt på forskjellige aktiviteter knyttet til påske. Vi har lekt ute og inne. Kreativiteten blomstrer på hobbyrommet, og fysiske aktivteter i gymsalen og ute.

God påske alle 


Hei!
Vi på Tjensvoll SFO er opptatt av å gi elever mulighet til å velge mellom friaktiviteter og organiserte aktiviteter.
Vi starter dagen med opproppet der vi registrerer elever som skal gå på SFO. Etter oppropet er det mat. Når vi er ferdige å spise så kan elever velger mellom fri aktiviteter og organiserte aktiviteter.

Våren 2023 kan elever velge mellom: sløyd, hobby, gymsalen, musikkrom, fotballskole, SFO talenter, 4.klasse klubb, uteleker mm

Aktiviteter varierer fra dag til dag.


Hei!

Det er mange måter å utrykke seg på.  Elever liker å lage ting og bruke forskjellige materialer. Vi har brukt garn, hønsenett, papir, kartong, lim mm. Vi brukte forskjellige verktøy til å lage kunst: saks, kust, hammer, tang mm. Det som var viktig for oss at elever opplever selve prosessen og deltar frivillig. I tillegg til å lage kunst er det viktig også å vise det frem. Vår kunst er utstilt på SFO basen.  


Hei!

Vi på Tjensvoll skole SFO har to varme måltider per uke.  Tirsdager og fredager serverer vi varm mat.

Elever får mulighet til å velge om de vil ha varm mat eller skive.

 


For å finne ut hvordan elever har det på SFO organiserer vi elevmøte både i store og små grupper. Viktig at elever ble sett og hørt og at de kan komme med ideer og forslag til nye aktiviteter. Elever får mulighet til å snakke med oss voksne hvis de har behov for det. Veldig kjekt når de kommer på kontore mitt og vil snakke med meg. 

Elever ved Tjensvoll skole SFO skal få mulighet til å velge mellom organisert lek og fritidsaktiviteter. Vi voksne skal gi barn både rom og tid til å leke. Leken kommer til å bli sentralt på SFO. Elever lærer gjennom leken. De bearbeider opplevelser og finner venner gjennom leken. Vi voksne skal være til stede og støtte dem i SFO hverdagen. Voksne skal være trygge og gode rollemodeller. Vi voksne skal sørge for at elever ved Tjensvoll skole skal få en variert og innholdsrike hverdag.


Hei!

Det er mange kjekke aktiviteter både på hobyrommet, avdelingen og spillerommet. 

Elever kan velge mellom friaktiviteteter og organiserte aktiviteter. Vi voksne motiverer elever til å bli med. 


Vi er aktive både inne i gymsalen, klatreveggen og ute i skoleområdet.

Vi voksne prøver å motivere elever til deltagelse. Fottball både inne og ute er veldig populært.

Av og til blir det utfordringer med å dele i lag. En av voksne er alltid tilstedet både på fotballbannen og i gymsalen for å hjelpe ved behov.


Vi prøver å gi elever variert og sunt mat. Utvalget varierer fra dag til dag. 

Vi har to varm måltider og 3 buffèr.

se bilder


HEI!

Veldig kjekt å se at både gutter og jenter på sløyd. Vi har laget litt forskjellige ting. 

Se bilder 


Hei!

 Elever på Tjensvoll skole SFO er veldig aktive både ut, inne i gymsalen og på dansegulvet. Veldig kjekt å se i hvor stor grad elever velger fysiske aktiviteter. Vi voksne organiserer aktiviteter og prøver så godt vi kan å inkludere alle. Vi er opptatt av elevens interesse og tilpasser aktiviteter til elevens alder.


Hei alle sammen!

Tirsdag da vi spiste lunsj har vi funnet på at vi kan gjøre noe kjekt og bestemte oss til å gå på kino. Kardemomme by filmen var veldig kjekke i følge elever.  Elever likte veldig godt at de kunne komme med ideer og på onsdag lurte de virkelig på hva vi kunne finne på? Etter en diskusjon fant vi ut at det hadde vært kjekt å bowle. Vi tok en tor til Åsen bowling og koste oss masse med popkorn og bowling. I dag da jeg kom på jobb var det en lang rekke med elever som var spent på hva vi skal finne på i dag. Siden vi har bestilt skøytehallen så kunne vi ikke forandre planen. 


Hei!

Vi har hatt: juleverksted, pepperkakebaking, pyntet avdelingen, julenisse kom på besøk, spist julegrøtt og mye mer