Meny
Velg seksjon SFO
Tjensvollveien 54 Postadr: Tjensvoll skole, Postboks 8069, 4068 Stavanger
Telefon: 51 83 91 00 Faks: 51 83 91 10 Send oss e-post
Redaktør: Anita Legland
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Nyttige lenker
Søke SFO plass
Kontaktinformasjon SFO: 918 30993   SFO 1.trinn: 95258537

Fint om dere kan komme å hente kakefat og kakespader etter 17. maifeiringen innen kl. 16 i dag. De som ikke blir hentet blir kassert.


 

Fredag 19.05.23 SFO stengt!


Hei, alle sammen!

Hver tirsdag siden januar har vi øvd til SFO-talenter. Nå på fredag ble det den store dagen for SFO-talenter 2023. 

Både små og store gledet seg til den store dagen. 

Det var en kjempekjekk dag med felles opplevelse for alle.

Bilder sier mer enn tusen ord!


I det siste har elever  øvd veldig mye til SFO talenter. Vi gleder oss til fredag da blir det en stor dag med SFO talenter, pølser, popcorn, is og mye mer.

I det siste har vi lekt både inne og ute. Elever var på hobbyrommet, sløyd, gymsalen og skolegården. Bilder sier 1000 ord derfor anbefalere jeg dere se bilder. 


Besøksdag for elevene. Vi inviterer høstens 1. trinns elever og foresatte til besøksdag ved Tjensvoll skole onsdag 31. mai kl. 09.00-11.00. Dere møter i skolens gymsal. Etter hvert vil den nye kontaktlæreren ta med seg gruppen sin til klasserommet. Foresatte blir igjen i gymsalen til et kort informasjonsmøte.

Velkommen!


Det var 3 kjekke dager på SFO. Påskelunsj, påskerebus og påskeeggjakt i skogen var en av aktivitetene.

Ha en fin påskeferie alle sammen.


I det siste har vi storkost oss på SFO. Elever har deltatt på forskjellige aktiviteter knyttet til påske. Vi har lekt ute og inne. Kreativiteten blomstrer på hobbyrommet, og fysiske aktivteter i gymsalen og ute.

God påske alle 


Hei!
Vi på Tjensvoll SFO er opptatt av å gi elever mulighet til å velge mellom friaktiviteter og organiserte aktiviteter.
Vi starter dagen med opproppet der vi registrerer elever som skal gå på SFO. Etter oppropet er det mat. Når vi er ferdige å spise så kan elever velger mellom fri aktiviteter og organiserte aktiviteter.

Våren 2023 kan elever velge mellom: sløyd, hobby, gymsalen, musikkrom, fotballskole, SFO talenter, 4.klasse klubb, uteleker mm

Aktiviteter varierer fra dag til dag.


Hei alle sammen!

I det siste har det vært skiftende vær både kaldt med snø og fine dager med sol. Vi på Tjensvoll SFO har veldig aktiv elevgruppe som liker å leke både inne og ute. Vi har lekt på avdelingen, hobbyrom, gymsalen, musikkrom, ute i skoleområdet  og fjerdeklasse klubben. Vi hat hatt påmelding til SFO talenter og det er stor interesse for SFO talenter. Elever øver hver tirsdag og vi kommer til å ha skikkelig dag med SFO talenter i begynnelse av mai. 

Vi anbefaller se bilder


Hei alle sammen!

Vi storkoser oss på SFO. Onsdag har vi hatt bakedag på SFO. Elever fikk mulighet til å bake boller. Det var mange som hadde lyst til å bake. Bollene var kjempe gode. Torsdagen gikk 3.trinn til Leos Lekeland og hadde det ganske kjekt. Første og andre trinnet gikk til Sørmarka Arena på skøyter. Vi gleder oss til i morgen da avslutter vi vinterferie uken med pizza og filmen på SFO.

Ha en fin dag videre.


Hei!

Vi er så heldige med det fine været. Elever stortrives på SFO.

På mandag har3. og 4. klasse besøkt Sørmarka Arena mens 1. og 2. klasse var på kino. I følge elever så har de hatt det kjempe kjekt begge plasser.

I dag har fotballgruppa vært med på fotballturnering med andre SFO-er mens andre gikk på tur til Spiderskogen og grillet pølser.

 


Hei!

Det er mange måter å utrykke seg på.  Elever liker å lage ting og bruke forskjellige materialer. Vi har brukt garn, hønsenett, papir, kartong, lim mm. Vi brukte forskjellige verktøy til å lage kunst: saks, kust, hammer, tang mm. Det som var viktig for oss at elever opplever selve prosessen og deltar frivillig. I tillegg til å lage kunst er det viktig også å vise det frem. Vår kunst er utstilt på SFO basen.  


Hei!

Vi på Tjensvoll skole SFO har to varme måltider per uke.  Tirsdager og fredager serverer vi varm mat.

Elever får mulighet til å velge om de vil ha varm mat eller skive.

 


Hei alle sammen.

I dag fredag 17.februar er det meldt vindstyrke orkan og farenivå oransj (stor fare) i Rogaland. 

På SFO holder vi oss inne dersom dette blir tilfelle. 

Vi anbefaler alle foreldrene til å hente barna i dag på SFO.

God helg.


For å finne ut hvordan elever har det på SFO organiserer vi elevmøte både i store og små grupper. Viktig at elever ble sett og hørt og at de kan komme med ideer og forslag til nye aktiviteter. Elever får mulighet til å snakke med oss voksne hvis de har behov for det. Veldig kjekt når de kommer på kontore mitt og vil snakke med meg. 

Elever ved Tjensvoll skole SFO skal få mulighet til å velge mellom organisert lek og fritidsaktiviteter. Vi voksne skal gi barn både rom og tid til å leke. Leken kommer til å bli sentralt på SFO. Elever lærer gjennom leken. De bearbeider opplevelser og finner venner gjennom leken. Vi voksne skal være til stede og støtte dem i SFO hverdagen. Voksne skal være trygge og gode rollemodeller. Vi voksne skal sørge for at elever ved Tjensvoll skole skal få en variert og innholdsrike hverdag.


Hei!

Det er mange kjekke aktiviteter både på hobyrommet, avdelingen og spillerommet. 

Elever kan velge mellom friaktiviteteter og organiserte aktiviteter. Vi voksne motiverer elever til å bli med. 


Vi er aktive både inne i gymsalen, klatreveggen og ute i skoleområdet.

Vi voksne prøver å motivere elever til deltagelse. Fottball både inne og ute er veldig populært.

Av og til blir det utfordringer med å dele i lag. En av voksne er alltid tilstedet både på fotballbannen og i gymsalen for å hjelpe ved behov.


Vi prøver å gi elever variert og sunt mat. Utvalget varierer fra dag til dag. 

Vi har to varm måltider og 3 buffèr.

se bilder


HEI!

Veldig kjekt å se at både gutter og jenter på sløyd. Vi har laget litt forskjellige ting. 

Se bilder 


Hei alle sammen !
Tiden flyr og vinterferie banker på døren. Vi har behov for å vite hvor mange elever som har behov for SFO plass nå i vinterferien. 

Svarfrist er 31.01.2023 Dere åpner neste link og svarer på påmeldingen. Vi ønsker svar uansett om eleven skal ha fri eler bruke SFO.

https://docs.google.com/forms/d/18BFu6jMEG4FZ0CV8zeNVD0ZizIG2phhXXyR3Rt9mVAo/edit#settings

 


Hei!

 Elever på Tjensvoll skole SFO er veldig aktive både ut, inne i gymsalen og på dansegulvet. Veldig kjekt å se i hvor stor grad elever velger fysiske aktiviteter. Vi voksne organiserer aktiviteter og prøver så godt vi kan å inkludere alle. Vi er opptatt av elevens interesse og tilpasser aktiviteter til elevens alder.


Hei alle sammen!

Tirsdag da vi spiste lunsj har vi funnet på at vi kan gjøre noe kjekt og bestemte oss til å gå på kino. Kardemomme by filmen var veldig kjekke i følge elever.  Elever likte veldig godt at de kunne komme med ideer og på onsdag lurte de virkelig på hva vi kunne finne på? Etter en diskusjon fant vi ut at det hadde vært kjekt å bowle. Vi tok en tor til Åsen bowling og koste oss masse med popkorn og bowling. I dag da jeg kom på jobb var det en lang rekke med elever som var spent på hva vi skal finne på i dag. Siden vi har bestilt skøytehallen så kunne vi ikke forandre planen. 


Hei!

Vi har hatt: juleverksted, pepperkakebaking, pyntet avdelingen, julenisse kom på besøk, spist julegrøtt og mye mer


Veldig kjekt å se at sløyd er populært hos både gutter og jenter. Vi har lagt julenisser, juletre

Elever stortrives på 4.klasseklubben. 

Vi har sett fotballkamp og kost oss med chips og saft

Vi har bakt pepperkaker

Vi har pyntett pepperkaker mm