Meny
Velg seksjon FAU
Tjensvollveien 54 Postadr: Tjensvoll skole, Postboks 8069, 4068 Stavanger
Telefon: 51 83 91 00 Faks: 51 83 91 10 Send oss e-post
Redaktør: Anita Legland
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Eleven på 7.trinn har også i år laget revy.


I sommer arrangerer Stavanger kommune mange gratis sommeraktiviteter for barn og unge, i samarbeid med lokale lag og foreninger. Det er aktiviteter i alle kommunedelene og du kan delta på alt fra fotball, hinderløype, skatekurs, dans, drama og tegne- og malekurs, til vitenskapscamp og sjongleringskurs + mye, mye mer!
I tillegg arrangeres det flere åpne aktiviteter som rebusløp og skattejakt i øyriket, åpen hall i Sørmarka Arena, og det blir en egen videokonkurranse i sosiale medier, med store pengepremier.
Vi håper du finner en aktivitet du liker og blir med!
For mer informasjon og påmelding se: 


Hei!
Stavanger kommune har i dag premiere på en splitter ny informasjonsfilm om korona for elevene. I filmen er Ingrid og Iben programledere. De er elever på Kannik skole, og har fått en rekke gjester i studio som svarer på spørsmål barn og unge har.

Filmen passer best for elever på 5-10. trinn. Jeg ber dere videreformidle filmen til ansatte på egen skole, og gjerne legge opp til at den blir vist til elevene innen de nærmeste dagene. Det kan også være en ide å legge filmen på skolens hjemmeside.

  Kjære elever og foreldre,  

Vi er alle i en helt spesiell situasjon. På grunn av Covid-19 viruset har hverdagen vår det siste året endret seg drastisk. På skolen må elevene holde avstand til medelever i timer og friminutt.Mange skoler har hatt smitteutbrudd og klasser har måttet gå i karantene.  

Også denne påsken blir annerledes. Vi må unngå smitte av viruset, og kan derfor ikke bevege oss hvor vi vil. Vi kan heller ikke være sammen på den måten vi er vant til. Det krever mye av oss. Alle lever vi ulike liv og bor forskjellig.

For noen kan denne perioden være vanskelig, noe som preger hverdagen og stemningen hjemme.  

Er du bekymret, redd eller ensom og trenger noen å snakke med?   Under «Les mer» finner du noen kontakter du kan ringe.                                                                                                  

Vi bryr oss - stavangerskolen        


Informasjonsfilm til foreldre med norsk, somali og arabisk tale. Filmen gir eksempler på hvordan foreldre kan ivareta covid 19 smittevernregler på en god måte, samtidig som de ivaretar det gode samspillet med barna sine. 

Sommerferie tilbud for barn i Stavanger 2021.

Påmeldingen åpner 15. mars.Kommunen har sammen med Foreldrehverdag/Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet laget en spørretjeneste.

Hensikten er å tilby foreldre muligheten til å stille spørsmål om vanlige og uvanlige ting i en familie hverdag.

Det er fagpersoner som svare på spørsmålene.


LØRDAG er UTSOLGT, få billetter igjen onsdag 9.12.

Det tradisjonelle familieteateret på Rogaland Teater for Tjensvoll skole blir i desember.

Brødrene Løvehjerte spilles velg mellom onsdag 9. desember og lørdag 12. desember.

Første mann til mølla....bestilling og betaling innen 20. september=garantert plass.


Vi trenger venner.

Alle skal være venner, sier vi voksne.

Hvordan kan vi få det til?


Har du det trygt og godt på skolen?

Vi ønsker at alle elevene våre skal ha det trygt og godt på skolen.

Dersom elever ikke har det trygt og godt, må de si fra til lærer eller rektor.

Vi på skolen skal gjøre alt vi kan for at elevene skal ha det trygt og godt.

Se film: 

 

 

 

 


Når, hvor og hvordan møtes foreldrerepresentantene på skolen?

FAU holder digitalt årsmøte 25.05.20 kl 19.30 via Zoom . 

 


Tjensvoll skole ønsker velkommen til Åpen dag 20.november, kl. 17:30-19:00.

Ta gjerne med familie, venner og kjente.

All inntekten går til Hei Verden sine prosjekter i Peru.

Det blir salg av pølser, kaker, brus og is. I tillegg til loddsalg har vi flere kjekke aktiviteter og ikke minst flere flotte premier!

Skolen har loddtrekning torsdag og alle vinnere vil bli kontaktet.

Vel møtt!


Kjære foreldre,

I årets foreldreundersøkelse fikk FAU/SU noe lavere score når det gjelder kunnskap om hva vår rolle/funksjon er. Videre følger en liten oppsummering av FAU-året 2018. Vi er en gjeng foreldre som møtes ca. 7 ganger i året og samarbeider med og utfordrer skolen/ledelsen i aktuelle saker. Det siste året har vi bidratt til mer bruk av skjønn i erstatningsregler for skadde skolebøker, finansiert nytt lydanlegg til skolen til bruk på arrangementer som 17. mai, bidratt til gjennomføringen av Åpen dag, refleksaksjon og 17 mai, arrangert familieforestilling på Rogaland teater og bidratt i forhandlinger om at 6. klasse som fremover skal arrangere 17 mai får en ekstra dag på klassetur. I tillegg er vi stolte av å ha bidratt til en sikrere skolevei for mange elever i nærområdet gjennom at vi har jobbet for at Bjørnstjerne Bjørnsonsgate har blitt stengt for gjennomkjøring. 

I 2019 jobber vi videre med sikker skolevei/skoleområde, følger med på byggesaken til KF-skolen på nabotomten, og samarbeider med skolen om ulike typer dugnadsarbeid med mer. Vi er foreldrenes stemme inn mot skolen, og oppfordrer dere foreldre til å kontakte deres representanter dersom dere har aktuelle saker. Ellers er det årlige utskiftninger i gruppen vår, og vi oppfordrer sterkt andre foreldre til å engasjere seg i et slikt verv. Det er både sosialt og gir resultater. Obs! Husk å abonnere på FAU sin nettside, så får du jevnlige referater fra våre møter.

Mvh Randi Alsaker Balle, FAU-leder


Tjensvoll skole er 160 år i år, og det blir stor feiring av dette torsdag 9.juni kl.17.30-19.00.Vi i FAU ønsker at foreldregruppen bidrar til denne festen – med tidenes kakebord.

FAU ønsker alle foresatte, elever og søsken hjertelig velkommen til dugnad onsdag 11.mai 2016, fra kl.17.30-19.00. 


Elevene på Tjensvoll skole har i de siste årene fått være aktive brukere av nærområdets skøytehaller, og det er vi i FAU veldig fornøyde med. 

Tjensvoll skole har en utlånsordning for elever som, av ulike årsaker, mangler skøyter. Dette er et flott tiltak, og FAU vil derfor sterkt oppfordre alle foreldre ved Tjensvoll skole til å bidra til tilbudet. Hvis dere har utvokste skøyter som ikke er i bruk hjemme - La eleven ta med skøytene på skolen og levere til lærer, slik at andre elever kan bruke skøytene. Vi tar i mot alle størrelser. Takk for hjelpen!!


Elevene på Tjensvoll skole har i de siste årene vært aktive brukere av nærområdets skøytehaller, og det er vi i FAU veldig fornøyde med. 

Tjensvoll skole har en utlånsordning for elever som, av ulike årsaker, mangler skøyter. Dette er et flott tiltak, og FAU vil derfor sterkt oppfordre alle foreldre ved Tjensvoll skole til å bidra til tilbudet. Hvis dere har utvokste skøyter som ikke er i bruk hjemme - Ta disse med på skolen slik at andre elever kan bruke disse. Vi tar i mot alle størrelser. Takk for hjelpen!!