Meny
Velg seksjon FAU
Tjensvollveien 54 Postadr: Tjensvoll skole, Postboks 8069, 4068 Stavanger
Telefon: 51 83 91 00 Faks: 51 83 91 10 Send oss e-post
Redaktør: Anita Legland
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Kjære alle foreldre og lærere på Tjensvoll skole. Takk til alle dere som deltok på en vellykket temakveld om lekser onsdag 22.03.2023. 

 


Har du skøyter du ikke trenger lengre? Vi på Tjensvoll skole trenger påfyll. Har du skøyter fra str. 35 og oppover og ikke trenger dem, setter vi pris på om du vil gi dem til skolen.
Kunstverkene til elevene er nå utstilt på skolen og det ble så fint.

Minner om utstillingen kan sees og nytes fredag 10. mars  fra kl. 13.30-14.30.

Velkommen!


Endelig har vi fått en kunstuke her på Tjensvoll skole. Denne uken blir det kunst og håndverk hele uken. Akkurat slik som mange av dere elever har etterspurt i elevrådet for noen år siden. Ruth Asawa er vårt forbildet inspirert av naturen. Klassene samarbeider, samarbeid fører til samhold og inkludering i klassen din. Dere jobber sammen mot en kunstutstilling. 

FAU har fått mange nye representanter i 2023. 

FAU-leder er Erlend Aano

Nestleder i FAU er Jostein Moe Hagen. 

Kontaktinformasjon til alle FAU-representantene finner dere under dokumenter. Kontakt FAU-representanten til deres klasse dersom dere har ønsker å ta opp noe eller dere har spørsmål. 


Referat fra FAU-møte er nå tilgjengelig under dokumenter. Vi får dessverre ikke levert Smoothie frukt og grønnsak som planlagt i en periode fra 29. november på grunn av produksjonsutfordringer. Vi forventer å levere som normalt igjen fra 12. desember, avhengig av deres ordinære leveringsdager. Foresatte blir refundert for mangelen.

Vi beklager ulempen!


Elevene på Tjensvoll skole, 7. trinn har vært med på å inspirere til en flott lekeplass ved Mosvannet.

I dag fikk elevene møte selveste ordfører Kari Nessa Nordtun. De fikk reflekser, boller og juice. 

Fadderklassene på 3. trinn fikk være med på åpningen til stor stas. Elevene danset blime dansen for alle fremmøte, de var kjempeflinke!


Som følge av avklaringer statsforvalteren har fått hos helsedirektoratet er skjemaet for innhenting av samtykke ved utdeling av jod ved en atomulykke blitt revidert. Endringen innebærer en praksis med passivt samtykke for de som ønsker at barnet skal få jod-tabletter, og dermed ber vi kun foreldre som ikke samtykker om å signere/opplyse om dette. En praksis der kun de som reserverer seg skal signere vil være svært arbeidsbesparende både for dere og for arkiv. 

UTSOLGT!

Ledige billetter 8. desember kl. 17.00, ta kontakt med ekvinne@gmail.com.

Foreldreutvalget på Tjensvoll skole har reservert teaterforestillingen Narnia ved Rogaland Teater til Tjensvoll skole lørdag 10. desember kl. 15.00.Har du det trygt og godt på skolen?

Vi ønsker at alle elevene våre skal ha det trygt og godt på skolen.

Dersom elever ikke har det trygt og godt, må de si fra til lærer eller rektor.

Vi på skolen skal gjøre alt vi kan for at elevene skal ha det trygt og godt.

Se film: 

 

 

 

 


Kjære foreldre,

I årets foreldreundersøkelse fikk FAU/SU noe lavere score når det gjelder kunnskap om hva vår rolle/funksjon er. Videre følger en liten oppsummering av FAU-året 2018. Vi er en gjeng foreldre som møtes ca. 7 ganger i året og samarbeider med og utfordrer skolen/ledelsen i aktuelle saker. Det siste året har vi bidratt til mer bruk av skjønn i erstatningsregler for skadde skolebøker, finansiert nytt lydanlegg til skolen til bruk på arrangementer som 17. mai, bidratt til gjennomføringen av Åpen dag, refleksaksjon og 17 mai, arrangert familieforestilling på Rogaland teater og bidratt i forhandlinger om at 6. klasse som fremover skal arrangere 17 mai får en ekstra dag på klassetur. I tillegg er vi stolte av å ha bidratt til en sikrere skolevei for mange elever i nærområdet gjennom at vi har jobbet for at Bjørnstjerne Bjørnsonsgate har blitt stengt for gjennomkjøring. 

I 2019 jobber vi videre med sikker skolevei/skoleområde, følger med på byggesaken til KF-skolen på nabotomten, og samarbeider med skolen om ulike typer dugnadsarbeid med mer. Vi er foreldrenes stemme inn mot skolen, og oppfordrer dere foreldre til å kontakte deres representanter dersom dere har aktuelle saker. Ellers er det årlige utskiftninger i gruppen vår, og vi oppfordrer sterkt andre foreldre til å engasjere seg i et slikt verv. Det er både sosialt og gir resultater. Obs! Husk å abonnere på FAU sin nettside, så får du jevnlige referater fra våre møter.

Mvh Randi Alsaker Balle, FAU-leder


Elevene på Tjensvoll skole har i de siste årene vært aktive brukere av nærområdets skøytehaller, og det er vi i FAU veldig fornøyde med. 

Tjensvoll skole har en utlånsordning for elever som, av ulike årsaker, mangler skøyter. Dette er et flott tiltak, og FAU vil derfor sterkt oppfordre alle foreldre ved Tjensvoll skole til å bidra til tilbudet. Hvis dere har utvokste skøyter som ikke er i bruk hjemme - Ta disse med på skolen slik at andre elever kan bruke disse. Vi tar i mot alle størrelser. Takk for hjelpen!!