Meny
Klassetrinn SFO
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Hommeren 1 (avdeling barnetrinnet) Setesdalsveien 353 (avdeling u-trinnet) 4618 KRISTIANSAND
Telefon: 480 66600 Send oss e-post
Redaktør: Rektor Anita Ingebrigtsen
Her er noen bilder ifra vinterferien på SFO. Den inneholdt pizzasnurrer baking, dyreparken, gymsalen på ungdomskolen, gymsalen på barneskolen, kino, ta med leke hjemmefra dag og mye annet gøy.

Onsdag 27.2 inviterte SFO klubben lærerne til vaffel kafè. De pyntet bord, lagde røre, hang opp reklameskilter, stekte vafler, serverte og fordelte roller. Dette var virkelig gøy å se engasjementet deres. Lærerne kom, handlet, spiste vafler og var virkelig imponerte. Super innsats alle sammen. Her er noen bilder ifra salget.

Blinkskudd ifra februar måned på SFO

Her er noen bilder ifra vinterferien på SFO. Den inneholdt pizzasnurrer baking, dyreparken, gymsalen på ungdomskolen, gymsalen på barneskolen, kino, ta med leke hjemmefra dag og mye annet gøy.

Varsel om å vise hensyn ved skolekjøring! Vi ønsker at alle barn går, sykler eller bruker sparkesykkel til/fra skolen, men vi har forståelse for at noen trenger skoleskyss. I uke 9 flytter Mosby Oppvekstsenter i brakker på grusbanen ved Torridal ungdomsskole. De fleste elevene fra Mosby vil benytte seg av skolebuss. Nå er det viktig at alle viser hensyn for å unngå trafikkaos og farlige situasjoner for våre barn. 

Onsdag 6.2 dro en håpefull gjeng ifra SFO sin 4.klasse klubb på tur til Bringsvær. Vi skulle på harejakt sammen med Trond Ole. Det ble en snørik og innholdsrik dag med litt posting sammen med jeger, bål, lek, aking, ski, snøhule og snøbase laging +++. Denne gangen ble det ikke dyr på oss. Hunden hadde veldig vanskelige arbeidsoppgaver med mye løssnø. Men barna var aktive, koste seg og noen hadde nesten ikke tid til å spise. Igjen fikk de masse skryt av Trond Ole og jaktlager for engasjement, måten de leker sammen på og ikke EN klage hørte vi gjennom hele dagen. Takk for en fin tur.

Hei!

Minner om at SFO har planleggingsdag mandag 11.2.19

Vi har åpent på morgenen som vanlig, men ettermiddag SFO er stengt!