Meny
Klassetrinn Klasse 7
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Barnetrinnet: Hommeren 1 Ungdomstrinnet: Setesdalsveien 353 Post: Postboks 4, 4685 Nodeland
Telefon: 480 66600 Send oss e-post
Redaktør: Rektor Jørn Lauvsland

Det har blitt lansert en ny app, Itsme, som vi tenker dere bør være litt oppmerksomme på. Itsme er en chatteapp som i utgangspunktet er helt kurant, men som kan være utfordrende ved ukritisk bruk. Vi oppfordrer derfor foresatte til å sette seg inn i appen, og ta den gode samtalen med barna hjemme.

Her får du en kortversjon av appen, og problemstillingen.


Informasjon til foresatte og ungdom om Ungdata-undersøkelsen i Kristiansand 2022. 

I 2022 gjennomføres spørreundersøkelsen Ungdata i Kristiansand kommune for elever i 5.–10. klasse. Målet er å få en oversikt over hvordan barn og unge har det, og hva de driver med i fritida.

Undersøkelsen skal hos oss gjennomføres i løpet av uke 4 til 7, og den gjennomføres på skolen. Den er frivillig å delta på.7.klasse har hatt besøk av oss studenter i 4 uker og vi har fokusert mye på naturfag. Vi har vært ute på to ekskursjoner med klassen for å lete etter insekter i vann, planter og blader fra trær. Dette har elevene engasjert seg mye i og det er veldig kjekt å se. Vi avsluttet med å lage plakater om hvert sitt insekt eller trær og disse plakatene ble super bra. 

Vi har kost oss masse i denne flotte klassen!


Det er en viktig for skolen å ha oppdaterte kontaktopplysninger til alle foreldre, for å få en god og sikker kommunikasjon mellom skole og hjem. Opplysningene må oppdateres av foresatte, og dette gjøres digitalt. Derfor er det viktig at dere foresatte går inn og sjekker opplysningene.