Meny
Klassetrinn Klasse 8
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Barnetrinnet: Hommeren 1 Ungdomstrinnet: Setesdalsveien 353 Post: Postboks 4, 4685 Nodeland
Telefon: 480 66600 Send oss e-post
Redaktør: Rektor Jørn Lauvsland

Det innføres nå et nytt system i kommunen for kommunikasjon mellom skole og hjem. Dette skal erstatte epost, sms og en det meste av telefoner. Kommunikasjonen vil skje via en app, som heter Visma Min skole. Alle foresatte må laste ned denne. 

Det vil selvfølgelig fremdeles være mulig å bruke telefon, dersom det er hastesaker eller man trenger å snakke sammen. 


8. og 9. trinnselever, se her! Har du lyst til å reise på en uforglemmelig tur med 8 elever og 2 lærere fra skolen vår, må du søke nå! 
Søknadsfrist: 18.mai 2022. Bli med i Eramus+ på Google Classroom, og søk der: https://classroom.google.com/c/NDI3MTE1NTIyNzM2?cjc=dtzlip3

Tirsdag 7.desember deltok 10. trinn ved Torridal på Klassequizen på NRK radio.    Julie Møllen, Cody Nguyen og David Bloch stilte opp som representanter for skolen vår. De skulle grilles i 4 kategorier med tre spørsmål i hver. Hvordan gikk det?  De imponerte stort! Gjengen  vår fikk full pott i tre av fire kategorier, og sikret seg til slutt 11 av 12 poeng i NRKs kunnskapskonkurranse.  To skoler har fått full pott  denne sesongen, og 6 skoler har fått 11 poeng (av over 50 skoler!). Dette betyr at de ligger likt med et håndfull andre skoler fra Sørlandet, og dermed deltok i en ekstra konkurranse  for å se om de kommer til landsdelsfinalen.  Dette blir kåret ved en senere anledning. 

 

Les kort om deltagelsen vår på nrk; https://www.nrk.no/sorlandet/11-poeng-til-torridal-1.15760830  (der legges også lydklippet ut senere i dag, men frem til det er gjort kan dere gå inn på nettradioen her, og velge klassequizen på "timestamp" https://radio.nrk.no/serie/distriktsprogram-soerlandet).

 

Vi er veldig stolte av elevene våre - og krysser fingrene for at vi kommer videre til finalen!


Vi hadde en artig crazy hairday. 

Noen var skikkelig crazy, og det er gøy:)


Det er en viktig for skolen å ha oppdaterte kontaktopplysninger til alle foreldre, for å få en god og sikker kommunikasjon mellom skole og hjem. Opplysningene må oppdateres av foresatte, og dette gjøres digitalt. Derfor er det viktig at dere foresatte går inn og sjekker opplysningene.