Meny
Klassetrinn Klasse 8
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Barnetrinnet: Hommeren 1 Ungdomstrinnet: Setesdalsveien 353 Post: Postboks 4, 4685 Nodeland
Telefon: 480 66600 Send oss e-post
Redaktør: Rektor Jørn Lauvsland

Informasjon til foresatte og ungdom om Ungdata-undersøkelsen i Kristiansand 2022. 

I 2022 gjennomføres spørreundersøkelsen Ungdata i Kristiansand kommune for elever i 5.–10. klasse. Målet er å få en oversikt over hvordan barn og unge har det, og hva de driver med i fritida.

Undersøkelsen skal hos oss gjennomføres i løpet av uke 4 til 7, og den gjennomføres på skolen. Den er frivillig å delta på.På grunn av nye retningslinjer mtp. smittesituasjonen i kommunen blir arbeidsplanen/ukeplanen som er lagt ut for uke 50 noe endret. Blant annet utgår frokost siste skoledag.
Elevene har fått beskjed om dette på skolen i dag, men ta kontakt med kontaktlærer hvis dere har spørsmål. 

Siste skoledag er fredag 17. desember.
Oppstart etter nyttår er tirsdag 4. januar.

 Tirsdag 7.desember deltok 10. trinn ved Torridal på Klassequizen på NRK radio.    Julie Møllen, Cody Nguyen og David Bloch stilte opp som representanter for skolen vår. De skulle grilles i 4 kategorier med tre spørsmål i hver. Hvordan gikk det?  De imponerte stort! Gjengen  vår fikk full pott i tre av fire kategorier, og sikret seg til slutt 11 av 12 poeng i NRKs kunnskapskonkurranse.  To skoler har fått full pott  denne sesongen, og 6 skoler har fått 11 poeng (av over 50 skoler!). Dette betyr at de ligger likt med et håndfull andre skoler fra Sørlandet, og dermed deltok i en ekstra konkurranse  for å se om de kommer til landsdelsfinalen.  Dette blir kåret ved en senere anledning. 

 

Les kort om deltagelsen vår på nrk; https://www.nrk.no/sorlandet/11-poeng-til-torridal-1.15760830  (der legges også lydklippet ut senere i dag, men frem til det er gjort kan dere gå inn på nettradioen her, og velge klassequizen på "timestamp" https://radio.nrk.no/serie/distriktsprogram-soerlandet).

 

Vi er veldig stolte av elevene våre - og krysser fingrene for at vi kommer videre til finalen!


NB! Artikkelen inneholder oppdatert informasjon om utvekslingen.

Torridal skole (8.-10. trinn) er så heldige å ha inngått et Eramsus+samarbeid med tre andre skoler i Europa.


Vi hadde en artig crazy hairday. 

Noen var skikkelig crazy, og det er gøy:)


Denne uken har 8. trinn vært på overnattingsturer til Donevann i Søgne. 
Vi har hatt perfekt vær og kost oss masse. Det har vært gøy å bli enda bedre kjent med alle sammen. Takk for flotte turer :)

Det er en viktig for skolen å ha oppdaterte kontaktopplysninger til alle foreldre, for å få en god og sikker kommunikasjon mellom skole og hjem. Opplysningene må oppdateres av foresatte, og dette gjøres digitalt. Derfor er det viktig at dere foresatte går inn og sjekker opplysningene.