Meny
Klassetrinn Klasse 8
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Barnetrinnet: Hommeren 1 Ungdomstrinnet: Setesdalsveien 353 Post: Postboks 4, 4685 Nodeland
Telefon: 480 66600 Send oss e-post
Redaktør: Rektor Jørn Lauvsland
Om du hadde et møte, eller bare tilfeldigvis var i nærheten, ved ungdomsskolen i uke 46 kan det hende du har gått og grublet litt på hvorfor Camilla så ut som en mann, at elevene gikk med nattbord på bussen eller kom i snowboardutstyr selv om det ikke var snø...  Vi hadde nemlig annerledesuke der vi hver dag skulle kle oss ut på en eller annen måte.   Veldig moro for både elever og lærere - litt mer forvirrende for de stakkarene som kom fra diverse andre steder for å ha møte med de voksne eller elever. 

 8.trinn viste fram sine kreative bæreanretninger første dagen av "Annerledesuke".

Mini-Risk er et gruppebasert mestringskurs for engstelige barn over 10 år. Det består av 8 samlinger over 8 uker og har et omfang på ca. 15 timer. Barna deltar på 7 samlinger mens foreldrene deltar på to av eksponeringssamlingene, i tillegg til første og siste samling sammen med lærer. Alt foregår i trygge omgivelser på skolen i skoletida. Kurset ledes av sosiallærer, kontaktlærer på 8. trinn og helsesykepleier (som gjennomfører studiet på UiA kalt "Mestringskurs for engstelige barn og ungdom").

Som informert om på foreldremøter og i klasser på ungdomsskolen er vi på Torridal i gang med opplegget Trygg av Natur. Dette er et opplegg som tar med en gruppe elever ut på tur en dag i uken i 10-12 uker.   Hensikten med dette er å legge til rette for mestring hos den enkelte elev.  På nettsiden vår finner du mer info og søknadsskjema. Nettsiden vår finner du her.

Videre info kan også finnes på Trygg av Natur sin hovedside www.tryggavnatur.no (dette har ingenting med Torridal å gjøre, så her er det bare info, men ikke påmelding for vår skole)

 

Direkte kontakt kan gjøres via mail til Bjørnar eller Elise

Bjornar.sollie.timenes@kristiansand.kommune.no

Elise.torgrimsen@kristiansand.kommune.no


I dag var det første dag på ungdomskolen for de nye 8.klassingene. Elevene var gjennom ulike aktiviteter med ulike lærere, hvor fokus var å bli kjent. Det ble en fin dag med mange nye inntrykk, for både voksne og ungdom. Vi gleder oss til fortsettelsen, og vi ser fram til tre gode år på ungdomskolen. 


8. og 9. trinnselever, se her! Har du lyst til å reise på en uforglemmelig tur med 8 elever og 2 lærere fra skolen vår, må du søke nå! 
Søknadsfrist: 18.mai 2022. Bli med i Eramus+ på Google Classroom, og søk der: https://classroom.google.com/c/NDI3MTE1NTIyNzM2?cjc=dtzlip3

Tirsdag 7.desember deltok 10. trinn ved Torridal på Klassequizen på NRK radio.    Julie Møllen, Cody Nguyen og David Bloch stilte opp som representanter for skolen vår. De skulle grilles i 4 kategorier med tre spørsmål i hver. Hvordan gikk det?  De imponerte stort! Gjengen  vår fikk full pott i tre av fire kategorier, og sikret seg til slutt 11 av 12 poeng i NRKs kunnskapskonkurranse.  To skoler har fått full pott  denne sesongen, og 6 skoler har fått 11 poeng (av over 50 skoler!). Dette betyr at de ligger likt med et håndfull andre skoler fra Sørlandet, og dermed deltok i en ekstra konkurranse  for å se om de kommer til landsdelsfinalen.  Dette blir kåret ved en senere anledning. 

 

Les kort om deltagelsen vår på nrk; https://www.nrk.no/sorlandet/11-poeng-til-torridal-1.15760830  (der legges også lydklippet ut senere i dag, men frem til det er gjort kan dere gå inn på nettradioen her, og velge klassequizen på "timestamp" https://radio.nrk.no/serie/distriktsprogram-soerlandet).

 

Vi er veldig stolte av elevene våre - og krysser fingrene for at vi kommer videre til finalen!