Meny
Klassetrinn Klasse 9
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Barnetrinnet: Hommeren 1 Ungdomstrinnet: Setesdalsveien 353 Post: Postboks 4, 4685 Nodeland
Telefon: 480 66600 Send oss e-post
Redaktør: Rektor Jørn Lauvsland
Om du hadde et møte, eller bare tilfeldigvis var i nærheten, ved ungdomsskolen i uke 46 kan det hende du har gått og grublet litt på hvorfor Camilla så ut som en mann, at elevene gikk med nattbord på bussen eller kom i snowboardutstyr selv om det ikke var snø...  Vi hadde nemlig annerledesuke der vi hver dag skulle kle oss ut på en eller annen måte.   Veldig moro for både elever og lærere - litt mer forvirrende for de stakkarene som kom fra diverse andre steder for å ha møte med de voksne eller elever. 

Mini-Risk er et gruppebasert mestringskurs for engstelige barn over 10 år. Det består av 8 samlinger over 8 uker og har et omfang på ca. 15 timer. Barna deltar på 7 samlinger mens foreldrene deltar på to av eksponeringssamlingene, i tillegg til første og siste samling sammen med lærer. Alt foregår i trygge omgivelser på skolen i skoletida. Kurset ledes av sosiallærer, kontaktlærer på 8. trinn og helsesykepleier (som gjennomfører studiet på UiA kalt "Mestringskurs for engstelige barn og ungdom").

Som informert om på foreldremøter og i klasser på ungdomsskolen er vi på Torridal i gang med opplegget Trygg av Natur. Dette er et opplegg som tar med en gruppe elever ut på tur en dag i uken i 10-12 uker.   Hensikten med dette er å legge til rette for mestring hos den enkelte elev.  På nettsiden vår finner du mer info og søknadsskjema. Nettsiden vår finner du her.

Videre info kan også finnes på Trygg av Natur sin hovedside www.tryggavnatur.no (dette har ingenting med Torridal å gjøre, så her er det bare info, men ikke påmelding for vår skole)

 

Direkte kontakt kan gjøres via mail til Bjørnar eller Elise

Bjornar.sollie.timenes@kristiansand.kommune.no

Elise.torgrimsen@kristiansand.kommune.no


Torsdag dro vi på tur til Gåseflå.
Vi tok buss til Kile og gikk inn til leirstedet. Det ble en flott tur med bla. kanopadling, bading og grilling. 

Velkommen tilbake etter ferien og godt å se dere igjen. 
Vi hadde en kjempefin første dag på 9. trinn med informasjon, leker og tur til Hestevann. 

8. og 9. trinnselever, se her! Har du lyst til å reise på en uforglemmelig tur med 8 elever og 2 lærere fra skolen vår, må du søke nå! 
Søknadsfrist: 18.mai 2022. Bli med i Eramus+ på Google Classroom, og søk der: https://classroom.google.com/c/NDI3MTE1NTIyNzM2?cjc=dtzlip3

Hei 
I morgen blir det hjemmeskole. Det blir samme kode for hele dagen ( De som har spansk får ny kode til 5.time). Du møter i google meet kl.08.30. koden legges ut 08.25 her i fellesrommet. 
1. og 2. time Norsk med Eva ( kildelappen undervisning og oppgaveløsning) 
3. time. Krle med Christoffer. Du møter i meet kl.11.20 på samme kode som i norsk. 
4.time Naturfag med Jorunn kl. 12.30 - 13.30 
5,time Språk  Alf med Eva, Spansk med Oda, Tysk avspaserer (avtalt med Barbara etter julebakst)  Egen kode for spansk kommer.  Alf har samme kode som tidligere på dagen.

Info om fredag 17.12 kommer i løpet av dagen i morgen.