Meny
Klassetrinn Klasse 10
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Barnetrinnet: Hommeren 1 Ungdomstrinnet: Setesdalsveien 353 Post: Postboks 4, 4685 Nodeland
Telefon: 480 66600 Send oss e-post
Redaktør: Rektor Jørn Lauvsland
Det er 39 dokumenter i arkivet.

Det innføres nå et nytt system i kommunen for kommunikasjon mellom skole og hjem. Dette skal erstatte epost, sms og en det meste av telefoner. Kommunikasjonen vil skje via en app, som heter Visma Min skole. Alle foresatte må laste ned denne. 

Det vil selvfølgelig fremdeles være mulig å bruke telefon, dersom det er hastesaker eller man trenger å snakke sammen. 


Da er det snart klart for å avslutte 10 års skolegang.  Begivenheter som dette må jo markeres (nå som det er lov å gjøre ting sammen igjen)!   Så i den anledning inviteres foresatte til årets 10. klasse til en avslutningsseremoni  i amfiet på Torridal ungdomsskole. 

Seremonien starter klokken 19. Det vil bli vitnemålsutdeling, taler og egenprodusert underholdning fra elevene. Vi runder av med litt tid til å ta bilder og sosialisering. Ca klokken 21 avsluttes seremonien og går over til en avslutningsfest med pizza og drikke.  Denne holder på til utover kvelden, og arrangeres av foreldregruppa. 

Grunnet begrenset plass er det ikke plass til besteforeldre, og rubbel og bit av søsken.  Spesielle behov kan imøtekommes :) 


Hei

 

Nå er det en del smitte i samfunnet rundt oss. Det får direkte konsekvenser for elevene våre til tider.  De siste ukene har en håndfull elever måtte være hjemme i karantene eller hjemme av andre grunner.   Skolen forplikter å tilby et skoletilbud også til disse elevene.  

Løsningen vi har landet på er ikke så veldig spennende, men den er gjennomførbar.   Elevene må rett og slett følge normal timeplan - den som ligger ute i arbeidsplanen - og følge fagene som står der.  Så en tirsdag vil si 2 timer matte, en time KRLE/Musikk/gym og to timer norsk.   Da er det infoen som står på arbeidsplanen og infoen som ligger ute på classroom som gjelder. Alle fag skal legge ut info hva som skal gjøres hjemme for de som er i hjemmeskole.   Lærerne vil være tilgjengelige på google chat eller på mail om det er spørsmål.

 

Med vennlig hilsen lærerne på 10. trinn.

 

 


Litt info om torsdag 16. og fredag 17. Desember.

 

Torsdag blir det en rolig dag på skolen med spill og sosialt fokus. Det blir servert grøt til lunsj for alle som ønsker.  Trinnet blir delt inn i A og B hele dagen. Det blir også godt fokus på avstand og generelt smittevern.      Er det elever som har spill som egner seg som gruppeaktivitet (altså mer enn 2 spillere helst) er det lov å ta med.

Fredag blir enda kortere en først planlagt. Dagen starter til vanlig tid, men vi avslutter klokken 10.00.  Det vil ikke bli felles frokost slik som planlagt på arbeidsplanen. Det vil heller ikke bli noen aktiviteter i gymsalen - så gymtøy trengs ikke. Elevene får karakterkortet rett før klokken 10, også er det hjem.

Vi lærerne vil benytte anledningen til å takke for et fint halvår med trinnet. Det er en fin gjeng, og vi gleder oss til å se de igjen over ferien.  God ferie til alle sammen :)

 


Tirsdag 7.desember deltok 10. trinn ved Torridal på Klassequizen på NRK radio.    Julie Møllen, Cody Nguyen og David Bloch stilte opp som representanter for skolen vår. De skulle grilles i 4 kategorier med tre spørsmål i hver. Hvordan gikk det?  De imponerte stort! Gjengen  vår fikk full pott i tre av fire kategorier, og sikret seg til slutt 11 av 12 poeng i NRKs kunnskapskonkurranse.  To skoler har fått full pott  denne sesongen, og 6 skoler har fått 11 poeng (av over 50 skoler!). Dette betyr at de ligger likt med et håndfull andre skoler fra Sørlandet, og dermed deltok i en ekstra konkurranse  for å se om de kommer til landsdelsfinalen.  Dette blir kåret ved en senere anledning. 

 

Les kort om deltagelsen vår på nrk; https://www.nrk.no/sorlandet/11-poeng-til-torridal-1.15760830  (der legges også lydklippet ut senere i dag, men frem til det er gjort kan dere gå inn på nettradioen her, og velge klassequizen på "timestamp" https://radio.nrk.no/serie/distriktsprogram-soerlandet).

 

Vi er veldig stolte av elevene våre - og krysser fingrene for at vi kommer videre til finalen!


Hei kjære alle foresatte.

 

Vi vil bare informere kjapt om to ting; Telefonregler og litt om skolearbeid

 

Det enkleste først:  Telefoner er nå lov (men ikke anbefalt) i friminutt.  Det er ikke lov å bruke telefon i timene så sant man ikke har fått grønt lys fra lærer.   Elever som ikke klarer å overholde dette vil få telefon hjem, og i verste fall vil gjentatt feilbruk på skolen føre til at  regelen må tas opp til vurdering igjen.  Telefonbruk i timene, eller ulovlig bruk i friminutt (ta bilder av andre osv)  påvirker også atferdskarakteren til elevene. 

 

Sak 2: Skolearbeid.   Flere lærere i flere fag  rapportere om at det er mange som ikke leverer inn alt av skolearbeid.  Derfor ber vi dere hjemme følge litt med på arbeidsplanen.  Står det at det skal leveres inn arbeid i norsk, så er det fint om dere spør om norsken er levert.   For selv om vi ikke har lekser i andre fag enn matematikk, så er det forventet at skolearbeid som ikke er fullført i skoletiden blir fullført hjemme. Da spesielt  innleveringsarbeid. Siden vi ikke har like mye prøver som før er det ekstra viktig at innleveringsoppgaver og prosjekter blir ferdigstilt og levert inn. g ekstra viktig er det for oss i 10. klasse der alle fag  er avgangsfag i år.

 

Med vennlig hilsen lærerne på 10. trinn


Vi hadde en artig crazy hairday. 

Noen var skikkelig crazy, og det er gøy:)