Meny
Klassetrinn Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Barnetrinnet: Hommeren 1 Ungdomstrinnet: Setesdalsveien 353 Post: Postboks 4, 4685 Nodeland
Telefon: 480 66600 Send oss e-post
Redaktør: Rektor Jørn Lauvsland
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Elevene i aldersgruppen får nå tilbud om inntil to vaksiner. 

Det har blitt lansert en ny app, Itsme, som vi tenker dere bør være litt oppmerksomme på. Itsme er en chatteapp som i utgangspunktet er helt kurant, men som kan være utfordrende ved ukritisk bruk. Vi oppfordrer derfor foresatte til å sette seg inn i appen, og ta den gode samtalen med barna hjemme.

Her får du en kortversjon av appen, og problemstillingen.


Informasjon til foresatte og ungdom om Ungdata-undersøkelsen i Kristiansand 2022. 

I 2022 gjennomføres spørreundersøkelsen Ungdata i Kristiansand kommune for elever i 5.–10. klasse. Målet er å få en oversikt over hvordan barn og unge har det, og hva de driver med i fritida.

Undersøkelsen skal hos oss gjennomføres i løpet av uke 4 til 7, og den gjennomføres på skolen. Den er frivillig å delta på.3.trinn utforsker programmering med lego Wedo.

7.klasse har hatt besøk av oss studenter i 4 uker og vi har fokusert mye på naturfag. Vi har vært ute på to ekskursjoner med klassen for å lete etter insekter i vann, planter og blader fra trær. Dette har elevene engasjert seg mye i og det er veldig kjekt å se. Vi avsluttet med å lage plakater om hvert sitt insekt eller trær og disse plakatene ble super bra. 

Vi har kost oss masse i denne flotte klassen!


I dag gjennomførte vi et stor partidebatt på 10. trinn. To representanter fra hvert parti hadde forberedt uttalelser og spørsmål til temaene SKOLE og MILJØ.

Alle partiene presenterte først sine (altså partiets) syn på de forskjellige temaene, før de ble grillet av de andre partiene. Som vi alle har sett på tv er slike debatter vanskelig selv for garva politikkere, så vi var nokså nervøse til hvordan elevene skulle klare dette. Men - som alltid - elevene imponerte oss stort. Debatten ble gjennomført med skikkelig politisk tyngde, litt partirivalisering (den gode sorten) og masse kunnskap.

Så en stor takk til både debattantene, men også alle som faktisk bidro til kunnskapen som lå bak svarene og presentasjonene som kom frem i dag. Dette var skikkelig imponerende.  


Denne uken har 8. trinn vært på overnattingsturer til Donevann i Søgne. 
Vi har hatt perfekt vær og kost oss masse. Det har vært gøy å bli enda bedre kjent med alle sammen. Takk for flotte turer :)