Meny
Velg seksjon Klasse 7 b
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Besøksadresse Tunballvegen 21 4645 Nodeland Telefon: 38 18 54 40 Send oss e-post
Postadresse Postboks 94 4685 Nodeland
Redaktør: Ruth Ringstad Kolnes
Det er 65 dokumenter i arkivet.
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Mange skoler har et godt fokus på elevers sikkerhet i skolebuss, mht både av- og påstigning, organisering av busskøen osv. Det samme gjelder oppførsel på selve bussturen.

Songdalen kommune har for en god tid tilbake gått over til å sende ut all post digitalt.

Dette gjelder også skolen.


Torsdag 20. juni inviterer vi elever på 7. trinn og deres foresatte til avslutningsfest her på Tunballen skole. Festen starter kl 17.00. Egen invitasjon kommer som ranselpost.

Fra januar 2019 blir det mobilhotell i alle klasser. Dvs at alle elever som har med mobil eller smartklokke på skolen må levere dette inn til lærer ved skolestart. Elevene får tilbake mobilene/smartklokkene ved skoleslutt. På denne måten sikrer vi at uheldige episoder (at noen tar bilde eller at det blir skrevet meldinger på div chatte grupper), ikke skjer i skoletiden.

I ukene frem mot jul vil elevene på 7. trinn gjennomføre elevundersøkelsen.
Formålet med elevundersøkelsen er at elever skal få si sin mening om læring og trivsel på skolen. Undersøkelsen er anonym.

 


Uke 42 blir en litt annerledes uke på Tunballen skole - da setter vi psykisk helse på timeplanen. Det betyr at en del av det faglige faller bort til fordel for fokus på elevenes psykiske helse.

Tirsdag 25.09 prøver vi å gjennomføre Skolejoggen og BlimE dansen. Vi gleder oss til å se alle elevene løpe for et godt formål og så danse side om side i skolegården. 

For mer info se
Skolejoggen
BlimE dansen

 


Leksehjelp for 3. til 7. trinn starter opp i uke 35.

FAU har utnevnt to foreldre som elevombud.

I forbindelse med henting av elever hender det at det parkeres i Lonebakken. Dette må unngås av hensyn til adkomsten for de som bor i Lonebakken.