Meny
Velg seksjon Klasse 1
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Besøksadresse Tunballvegen 21 4645 Nodeland Telefon: 38 18 54 40 Send oss e-post
Postadresse Postboks 94 4685 Nodeland
Redaktør: Ruth Ringstad Kolnes
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Vi har brukt litt av tiden vår forrige uke til å lage litt vi kunne dekorere klasserommet med og som skulle minne oss på gode og vonde følelser. Vi snakket mye denne uken, og fikk mange gode samtaler sammen. Her er noen bilder av det vi har laget. 

Fredag 20. september deltar Tunballen skole på "Skolejoggen".

Vi jobber for tiden med måling på 1.trinn, og jobber med å få på plass begreper i målingen og ulike måter vi kan måle på og sammenligne dem. 
Her er noen bilder fra da vi hadde utematte og jobber med å sammenligne størrelser på ting vi fant ute. Vi sorterte i størrelser, lenger, sammenlignet to gjenstander med hverandre og lagde grupper med flest/færrest. 

Her er noen bilder vi har tatt på turdagene vi har hatt så langt.

Last ned Visma Min skole foresatt-app for enkel fraværsmelding og kommunikasjon.

Les mer om appen og Visma flyt skole her.


Vi har fått denne meldingen fra AKT: Fra mandag 16.09.2019 gjør AKT endring i ruteplanen fra Tunballen skolen på ettermiddagen. Alle avgangene fra Tunballen skole vil nå kjøre Rismyr – Lysgård slik at elever til Lysgård slippes av på rett side av veien ved avstigning. Elever som tidligere hadde avstigning ved Brennåsen senter vil nå få avstigning ved holdeplass Brennåsvegen.

Følg anvisningene og vis aktsomhet ved henting og bringing av barn.

Fra januar 2019 blir det mobilhotell i alle klasser. Dvs at alle elever som har med mobil eller smartklokke på skolen må levere dette inn til lærer ved skolestart. Elevene får tilbake mobilene/smartklokkene ved skoleslutt. På denne måten sikrer vi at uheldige episoder (at noen tar bilde eller at det blir skrevet meldinger på div chatte grupper), ikke skjer i skoletiden.

Første uke på skolen er overstått, og her kan dere få se litt bilder av noe vi har gjort denne uka. 

Det har vært en fin uke, og det er kjempegøy å bli kjent med de skjønne barna deres!