Meny
Velg seksjon Klasse 7 c
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Besøksadresse Tunballvegen 21 4645 Nodeland Telefon: 38 18 54 40 Send oss e-post
Postadresse Postboks 4 4685 Nodeland
Redaktør: Kirsten Lønn Foss
Gå til Google Classroom
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Hvis en elev tester positivt på korona er det viktig at  det umiddelbart gis beskjed til skolen og til koronasenteret.


Alle født i årene 2006 - 2008, og alle barn født i 2009 som har fylt 12 år, får tilbud om vaksine.
De som ikke vaksinerte seg høsten 2021, kan bestille time på telefon eller møte til drop-in på onsdager.

 


I 2022 gjennomføres Ungdata junior-undersøkelsen i Kristiansand kommune. Alle elever på 5.-7. trinn inviteres til å delta i undersøkelsen som gjennomføres i uke 4 til 10. Mer info om når elevene skal svar på undersøkelsen vil dere finne på ukeplanene.

AKT har fått melding om at Birkenes bru (ved Brennåsvegen/Birkenesvegen) stenges fra mandag 17. januar 2022 og inntil videre.
Det vil ikke gå ordinær busstrafikk over Rismyr, kun skolebuss mellom Nodelandsheia og Oasen skole Birkelid. 

Dette får konsekvenser for skoleskyssen for enkelte elever da skolebussene får endringer og omkjøringer. Gjelder spesielt for elever som bl.a. bor i områdene rundt Tverrmoen og  Rismyr.


For å forebygge en smitteoppblomstring etter juleferien, anbefaler FHI, helsemyndighetene og kommuneoverlegen sterkt at alle elever og ansatte gjennomfører en koronatest før de kommer på skolen igjen etter nyttår. Testen skal gjennomføres hjemme og tester kan hentes ut på skolen søndag 2. januar i tidsrommet kl. 15 – 18. Dere får angitt hentetidspunkt i egen SMS fra skolen. Det er bare tester til elever og ansatte som kan hentes ut på skolen.Vi har fått melding fra AKT om endring i skoleskyss.

Fra 3. januar 2022 gjøres det endring i skoleskyssen for enkelte elever ved Tunballen skole. Ny linje 2178 vil ha avgang fra skolen alle dager og vil kjøre strekningen (Songdalen u.skole -) Tunballen skole – Rypestøl (Bergstølvegen) – Nodeland stasjon – Eidså – Østre Fidje/Utsogn. Ruten kjøres også til skolen, med start på Østre Fidje/Utsogn.
Oppdatert ruteplan for linje 2178 ligger vedlagt.


Vi på Tunballen skole ser oss dessverre nødt til å avlyse julegudstjenestene i år. Smittesituasjonen er så pass uavklart pr dags dato, og vi ønsker ikke at ansatte og elever må gå inn i juleferien med karantene og sykdom.

Når skal barn med luftveissymptomer være hjemme og når kan de komme tilbake i barnehage/skole?

I perioden november og desember vil alle elever på 5. til 7. trinn få mulighet til å delta i elevundersøkelsen.

Regjeringen følger FHI sin anbefaling om å tilby koronavaksinasjon til ungdom i alderen 12 – 15 år. I Kristiansand vil dette skje klassevis i uke 37, 38 og 39.