Meny
Velg seksjon Klasse 2 a
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Besøksadresse Tunballvegen 21 4645 Nodeland Telefon: 38 18 54 40 Send oss e-post
Postadresse Postboks 4 4685 Nodeland
Redaktør: Kirsten Lønn Foss
Gå til Google Classroom
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

I to uker har vi jobbet med prosjektarbeid hvor vi har brukt mye tid på å utforske planeter, solsystemet og verdensrommet. Interessen har vært stor og elevene har jobbet som helter. Årvåkne blikk når jeg har fortalt, spennende tanker og mange spørsmål har blitt besvart. Vi har lært en hel masse om planetene, jorda, tyngdekraft og gravitasjon, sett eksperimenter og lært om hvordan tiden går - og hvorfor tiden ikke står stille. 

Vi har lest masse, skrift faktasetninger, holdt fremføring, gruppearbeid med plakater, lett etter fakta på Internett og lært om tid, dager, måneder og år. 

To flotte uker med masse læring! Ta en titt på bildene for å se hvordan vi har jobbet og hva vi har gjort! 


Skolen minner om at isen på tjern og vann IKKE er sikker og ber foreldre og foresatte ta en prat med barna om dette.


AKT informerer om skjerpede smitteverntiltak i kollektivtrafikken i Agder. 

En knippe bilder fra høsten som har vært og adventstiden vi har hatt i klasserommet. Takknemlig for hver dag jeg får låne og lære disse barna noe. Ønsker alle en fin ferie! 

Vi ses igjen tirsdag 05.januar! 


Torsdag 17.12 skal vi ha grøtfest på skolen. Elevene må gjerne ha på seg nisselue/nisseklær eller noe rødt :) 

Tunballen skole har i mange år bidratt med økonomisk støtte til Tabitasenteret i Ogre utenfor Riga ved Aksjonsdagen i mai og omvendt julekalender i desember. I år gjør vi det litt annerledes, men det vil allikevel være mulig å bidra med penger til matposer til jul  🌲

Vi har fått denne meldingen fra Tunballen barnehage:

Tunballen barnehage skal få fjernet noen trær på lekeplassen, det vil derfor bli trafikk med stor kranbil. Barnehagen har fått beskjed om at de kommer torsdag 10. desember kl. 9.00. Planen er at de står på sykkelstien mellom barnehagen og skolen. De har fått tydelig beskjed om at de ikke må komme mellom 8.15. og 8.45 med maskiner/biler. De stiller med minst to mann, sperrer av og skal følge godt med.  
Det vil bli noe mer arbeid i dagene som kommer. Bl.a. arbeid med en liten mur på uteområdet til barnehagen. Det er usikkert hvor mange dager det er snakk om (mulig 3 – 5 dager) –  det kommer an på grunnen og hvor lang tid arbeidet tar. Her vil det også bli noe transport av utstyr og påfyll med betong og bark.  


Oppvekst Kristiansand har bestemt at alle julegudstjenester og alternative samlinger avlyses i år, på grunn av Korona.

Kristiansand har et kommunalt ansatt elevombud, som er tilgjengelig for alle grunnskoleelever og foresatte som har behov for det.
Elevombudet arbeider for barn og unges rett til å ha det trygt og godt på skolen sin.
Elevombudet er uavhengig av skole- og kommuneadministrasjonen i Kristiansand kommune.
Elevombudet har taushetsplikt, og er gratis. Du kan lese mer om ombudet her: https://www.kristiansand.kommune.no/navigasjon/barnehage-og-skole/elevombud/  
Du kan kontakte Elevombudet når som helst, på telefon 97990400, på mail: tonemartha@kristiansand.kommune.no eller på ombudets Facebookside. Husk å ikke oppgi sensitiv personinformasjon på mail eller Facebook.
Elevombudet har også drop-in-tid på Innbyggertorget på Nodeland hver siste mandag i måneden i skoleåret, kl 15.00-17.00. Da kan hvem som helst komme uten avtale.  

Foto: Anne Lise Riseng


Tirsdag 24. november etter skoletid opplevde en elev ved Slettheia skole å bli invitert med i en fremmed bil.

Eleven kan ikke huske fargen på bilen, men beskriver at mannen hadde sort jakke og kjørte en personbil. Hendelsen skjedde på busstoppet utenfor Slettheia skole. Eleven gjorde det riktige, han syklet bort og ringte sine foreldre.

Vi oppfordrer alle foreldre til å snakke med sine barn om:
 - Gå/sykle alltid sammen med andre til og fra skolen
 - Gå aldri med fremmede, men gå bort fra situasjonen.
 - Gå hjem, til en venn eller tilbake til skolen
 - Ring til mamma, pappa eller en annen kjent voksen så snart du kan

Informasjon om hendelsen gis i samråd med politiet, slik at ev. nye hendelser kan sees i sammenheng.