Meny
Velg seksjon Klasse 4 b
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Besøksadresse Tunballvegen 21 4645 Nodeland Telefon: 38 18 54 40 Send oss e-post
Postadresse Postboks 4 4685 Nodeland
Redaktør: Elin Knutsen
Gå til Google Classroom
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Først av alt må jeg takke alle - elever, foresatte og lærere for det gode samarbeidet vi har fått til, og innsatsen som er lagt ned av dere alle, i løpet av første uke med hjemmeundervisning. Hverdagen er plutselig ganske annerledes  - elevene sitter hjemme og har skole og lærerne er ikke like tilgjengelige som dere er vant med. I tillegg får man ikke treffe gode venner og klassekamerater, og det savnet er det nok mange som kjenner på etter hvert. Heldigvis finnes det mange andre måter å "møtes" på i disse digitale tider.

Familiens Hus i Kristiansand ønsker å være tilgjengelig for foreldre som opplever små og store utfordringer i en krevende tid med karantene og begrensninger for sosial kontakt.

Tunballen skole og SFO er nå stengt i foreløpig to uker. Det er særdeles viktig at alle gjør sitt for å unngå smittespredning. Se informasjon «Råd om korona til foreldre, barn og gravide» på Helsenorge og unngå steder der man lett kommer i nærkontakt med andre.

Elevene må nå gjøre skolearbeid hjemme. Dette blir sendt ut av lærerne i løpet av fredag eller mandag. Det vil være mulig å låne pc eller chromebook for elever som ikke har dette. Ved behov kan kontaktlærere kontaktes via epost eller mobil på dagtid mandag til fredag. 

Det er bestemt at vi skal gi omsorgs-/skoletilbud der annen løsning ikke er mulig. Kriterier for hvem denne ordningen gjelder for finner dere på Kristiansand kommune

Det er viktig at rektor får beskjed raskt ved behov. Vi presiserer at dette er en nødløsning - hovedmålet med stenging av skole og SFO er å hindre smittespredning.


Dette er en utfordrende tid for både barn og voksne, nå som skoler og fritidstilbud er stengt i noen uker fremover. De fleste barn er hjemme og har det trygt. Men noen barn og voksne kan synes at denne tiden er vanskelig, fordi de er redde, bekymret, ikke har det bra hjemme eller strever med å være gode foreldre. På denne siden finner du informasjon om hvor du som er barn, ungdom eller voksen kan snakke med noen og få hjelp om du trenger det. 

"Skolehelsetjenesten avlyser alle planlagte oppgaver, inntil ny beskjed blir gitt. Det vil si at alle faste konsultasjoner utgår inntil videre, det samme gjelder høyde/vektkontroller , HPV-vaksiner (2. og siste dose) for 7.trinn og de resterende MMR-vaksinene på 6.trinn. Planlagte samarbeidsmøter og ansvarsgruppemøter utgår også. Helsesykepleier vil allikevel være tilgjengelig i form av hjemmekontor og mulighet for telefon-konferanser/-konsultasjoner i kommende periode.   

Vi er nå inne i en krevende periode som samfunn, og dette påvirker barna våre i ulik grad. Enkelte elever har uttrykt bekymring over at de ikke får samtaler med helsesykepleier på skolen. Elever eller foreldre som ønsker en prat med u.t., kan ta kontakt på dette nummeret:  902 25 827. Telefon og mail vil besvares i tidsrommet 08.00-15.00, mandag til fredag.   

Se også informasjon om skolehelsetjeneste på kommunens nettside. Her finner dere også tips til hvordan man snakker med barn om koronavirus:  https://www.kristiansand.kommune.no/navigasjon/helse-velferd-og-omsorg/Barn-og-familie/helsetjenester-til-gravide-barn-og-unge/   Ber også om at alle forholder seg til den informasjonen som til enhver tid sendes ut fra helsemyndighetene, og følger råd og pålagte tiltak, slik at vi alle hjelper til med å redusere smitte av koronavirus.  

Vennlig hilsen Helsesykepleier Janfrid Bråthen


Alarmtelefonen for barn og unge – 116 111 har nå åpent alle dager hele døgnet.

Dette er en veldig spesiell situasjon, både for barn og voksne. Som barn kan du kanskje bli litt ekstra redd, og da er det lurt å snakke med en voksen. Som voksne er det viktig at vi er ekstra oppmerksomme fremover og at vi snakker godt med barna om hva som skjer og hvordan de tenker. 

 


For at vi skal kunne sende ut informasjon raskt til dere foresatte i disse krisetider, er det viktig at dere har registrert rett informasjon i "Visma FLYT skole" eller har lastet ned appen "Min-skole". Meldinger blir sendt via "Min-skole" Visma-app. Hvis dere ikke har lastet ned denne, kommer meldinger via e-post. Pr nå mangler vi e-posten til en del av dere og viktige beskjeder kommer derfor ikke frem. Vær vennlig å sjekk hvilken informasjon som er registrert og legg inn det som mangler ved å logge dere inn. Snarveien finner dere på hovedsiden - i høyre rekke - "Visma FLYT skole". Bruk ID-porten ved innlogging.

Så ønsker jeg dere alle en fortsatt god helg. Lykke til med skolearbeidet kommende uke, og lurer dere på noe er det bare å ta kontakt.


Kristiansand kommune har i samarbeid med Sørlandet sykehus og Fylkesmannen hatt pressekonferanse i dag. Der oppfordres det sterkt til "dugnad" for å hindre smitte. Dette gjøres ved:

- Fortsatt skjerpet håndhygiene hos alle.
- Ingen håndhilsing.
- Alle arrangementer avlyses - også foreldremøter.
- «Lav terskel» for at elever med sykdomssymptomer som luftveisplager, feber, hoste og lignende holdes hjemme.
- Tradisjonell kroppsøving erstattes med lettere alternativ fysisk aktivitet, gjerne utendørs.

Ved mistanke om smitte kontakt rektor som drøfter saken med kommuneoverlegen.

Mer oppdatert info om Koronaviruset finner dere på Kristiansand kommune sin nettside og Folkehelseinstituttet sine sider.


Elevene på 4.trinn vant kanonballturneringen på skolen!