Meny
Velg seksjon SFO
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Besøksadresse Tunballvegen 21 4645 Nodeland Telefon: 38 18 54 40 Send oss e-post
Postadresse Postboks 4 4685 Nodeland
Redaktør: Kirsten Lønn Foss
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<januar 2021><<
januar 2021
mtotfls
28293031010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
01020304050607
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Søknad/endring/oppsigelse om SFO gjøres digitalt på IST:
https://kristiansandg2.ist-asp.com/NO01001-pub/login.htm

Bruk ID-porten og logg på med MinID eller bankID.
Søknadsfrist SFO er 1.mars hvert år. Ifølge vedtektene beholder man den tildelte plassen til barnet går ut av 4. trinn, eller til den sies opp. Det er derfor kun nye elever som skal søke om sfo-plass for neste skoleår.

Tlfnr. SFO brakke: 948 58 973
Tlfnr. SFO avdeling: 948 45 881
Tlfnr. Mette Danielsen: 924 50 722

Det er oppdaget lus på noen elever på skole/Sfo.

Vi henviser til brosjyre om lus fra Folkehelseinstituttet.


Skolen minner om at isen på tjern og vann IKKE er sikker og ber foreldre og foresatte ta en prat med barna om dette.


Vi vil med dette ønske alle et riktig godt nyttår. Vi er veldig klare til å begynne et nytt år, på tross av strengere restriksjoner i forhold til korona-situasjonen. Her følger noen bilder fra jula på sfo :-) I desember og i jula så har vi blant annet laget jule-pynt, lekt masse, vært på kino, hatt spa-dag, bakt, vært i gymsalen og hatt mye jule-kos :-) 

 

Takk for samarbeidet og opplevelser i året som har vært :-)


Tunballen skole har i mange år bidratt med økonomisk støtte til Tabitasenteret i Ogre utenfor Riga ved Aksjonsdagen i mai og omvendt julekalender i desember. I år gjør vi det litt annerledes, men det vil allikevel være mulig å bidra med penger til matposer til jul  🌲

Vi har fått denne meldingen fra Tunballen barnehage:

Tunballen barnehage skal få fjernet noen trær på lekeplassen, det vil derfor bli trafikk med stor kranbil. Barnehagen har fått beskjed om at de kommer torsdag 10. desember kl. 9.00. Planen er at de står på sykkelstien mellom barnehagen og skolen. De har fått tydelig beskjed om at de ikke må komme mellom 8.15. og 8.45 med maskiner/biler. De stiller med minst to mann, sperrer av og skal følge godt med.  
Det vil bli noe mer arbeid i dagene som kommer. Bl.a. arbeid med en liten mur på uteområdet til barnehagen. Det er usikkert hvor mange dager det er snakk om (mulig 3 – 5 dager) –  det kommer an på grunnen og hvor lang tid arbeidet tar. Her vil det også bli noe transport av utstyr og påfyll med betong og bark.  


Kristiansand har et kommunalt ansatt elevombud, som er tilgjengelig for alle grunnskoleelever og foresatte som har behov for det.
Elevombudet arbeider for barn og unges rett til å ha det trygt og godt på skolen sin.
Elevombudet er uavhengig av skole- og kommuneadministrasjonen i Kristiansand kommune.
Elevombudet har taushetsplikt, og er gratis. Du kan lese mer om ombudet her: https://www.kristiansand.kommune.no/navigasjon/barnehage-og-skole/elevombud/  
Du kan kontakte Elevombudet når som helst, på telefon 97990400, på mail: tonemartha@kristiansand.kommune.no eller på ombudets Facebookside. Husk å ikke oppgi sensitiv personinformasjon på mail eller Facebook.
Elevombudet har også drop-in-tid på Innbyggertorget på Nodeland hver siste mandag i måneden i skoleåret, kl 15.00-17.00. Da kan hvem som helst komme uten avtale.  

Foto: Anne Lise Riseng


Tirsdag 24. november etter skoletid opplevde en elev ved Slettheia skole å bli invitert med i en fremmed bil.

Eleven kan ikke huske fargen på bilen, men beskriver at mannen hadde sort jakke og kjørte en personbil. Hendelsen skjedde på busstoppet utenfor Slettheia skole. Eleven gjorde det riktige, han syklet bort og ringte sine foreldre.

Vi oppfordrer alle foreldre til å snakke med sine barn om:
 - Gå/sykle alltid sammen med andre til og fra skolen
 - Gå aldri med fremmede, men gå bort fra situasjonen.
 - Gå hjem, til en venn eller tilbake til skolen
 - Ring til mamma, pappa eller en annen kjent voksen så snart du kan

Informasjon om hendelsen gis i samråd med politiet, slik at ev. nye hendelser kan sees i sammenheng.


2.trinn koser seg i gymsalen med en spennende hinderløype. Anna Marta har vært på kurs på UIA og plukket med mange høye tips til "Barn i bevegelse." Dette fikk 2.trinn nytt godt av :-) Dette var gøy! Og - selvfølgelig måtte vi desinfisere utstyret etterpå :-) Her var de like ivrige :-)

Halloween ble litt annerledes for alle i år, men på sfo fikk vi allikevel feiret. Vi feiret trinnvis med blant annet skatte-jakt, film i et litt skummelt filmrom, vi fikk overraskelser, noen fikk ansiktsmaling og noen ville kle seg ut. Det ble en hel halloween-uke på oss, og både store og små koste seg på tross av korona og restriksjoner :-)

Her kommer et lite utdrag fra hva vi holder på med på sfo. Nede i brakka så er pute-rommene veldig populære :-) Det og også alltid populært å være kreative: male, klippe og lage. Forskjellige uteaktiviteter gjør vi hver dag. Her fikk de prøvd seg på balansering. Det var stor stas.