Meny
SFO
Augland skole: Hovedgårdsstien 34, 4621 Kristiansand Åsane skole: Broveien 3, 4620 Kristiansand
Telefon: Augland/Åsane 380 18950 Send oss e-post
Redaktør: Ellinor Aas, rektor
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<oktober 2021><<
oktober 2021
mtotfls
27282930010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
01020304050607
Det er 1 dokumenter i arkivet.

Registreringssystem av barn på SFO.

Dere som foreldre/foresatte må inn å sjekke/endre/legge til informasjon, avtaler og timeplan( i SFO) for ditt barn


Hei

Da nærmer deg seg oppstart for noen barn på SFO fra mandag 2. august. Nye førsteklassinger møter opp i Base 1 klokken 10 den første dagen de skal starte på SFO. Fra den dagen ditt barn skal starte på SFO, så kan dere gå inn på direkteSFO og legge inn avtaler etc på ditt barn. Voksne må holde avstand. Vi ber om at ikke begge foreldre kommer og at foreldre går så fort som mulig, eller er ute i skolegården hvis barnet ditt trenger tilpasningstid.. Nye 2- 4 klasse barn møter opp fra 0730 på verdensrommet de dager de har meldt seg på. 

Minner om at 16 august er SFO stengt. 

Som avtalt før sommeren, skulle det tas en endelig vurdering av om grunnlaget for grønt nivå i barnehager og skoler/SFO er tilstede ved oppstart etter sommerferien.

Fra mandag 02. august gjelder grønt nivå på SFO
I hovedsak innebærer det bortfall av organisering i kohorter. Fortsatt gjelder de «tre bud»:
-Holde seg hjemme ved sykdom
-God håndhygiene
-Holde avstand mellom voksne


Hei

Det er mange som som ikke har bekreftet at de ønsker SFO - plassen fra høsten. Jeg har forlenget fristen til 10. juli. Gå inn der dere søkte om SFO - plass og bekreft plassen der.

For nye 1. trinn så er oppmøtetidspunkt klokken 10 den dagen dere har satt som oppstartsdato. 


Hei SFO – foreldre

Det nærmer seg SFO sommerferie med stormskritt. I den forbindelse kommer det her litt info om sommerferien og oppstart i August

SFO holder åpent fra siste skoledag som er 22.6 fram til og med fredag 2.7
SFO åpner dørene mandag 2. august på avdeling Åsane, Broveien 3 
SFO har stengt grunnet planleggingsdag mandag 16. august.  
Ellers har vi åpent hver dag fram til første skoledag som er torsdag 19. august 
Oppmøtested blir informert om senest 1. juli på hjemmesiden og direkte SFO. Dette avhenger av koronasituasjonen fra August.
Alle må registrere barnet i ferien. Dette gjøres i SFO direkte både før sommerferien, og etter sommerferien. Barn som ikke er påmeldt innen fristen kan heller ikke benytte SFO i ferien. Frist 13. juni

Annen info:
Ta med niste til lunsj 1030og 1330. 
Ta med skiftetøy og innesko som legges på barnet sin plass i garderoben.
Planleggingsdager høsten 2021: 16. august, 22. oktober og 27. desember


De barn på 3. trinn som skal benytte SFO til høsten( 4.trinn)
Hvis behov for SFO plass mellom 0730 – 0830. Oppmøte på Åsane. Etter avtale med hjemmene fraktes barna ned til Augland med Taxi, eller følges ned av voksen.
Etter skoleslutt Augland blir barna fraktet opp med taxi til Åsane og må bli hentet/gå hjem derfra..
De elever som går på SFO og skal ha leksehjelp etter skoletid tar taxi med de andre opp til Åsane og får leksehjelp der.
SFO ferier er på Åsane
Hvis noen ønsker å slutte på SFO, så må det gjøres via kristiansand.kommune.no eller ved å sende meg en mail. Det er en måneds oppsigelse av plassen fra den datoen du sier opp.


Med ønsker om en god, varm og smittefri vår og sommer😊

Frank Tønnesen

SFO - lederSe prisene for SFO. 

Hvis husstandens inntekt er lavere enn ca 600.000 så søk om redusert pris. Gå inn på vedlagt link for å søke

https://www.kristiansand.kommune.no/priser-bhg-sfo

 


SFO  holder stengt fredag 14. mai grunnet planleggingsdag 

Hei foreldre/foresatte til barn på 1. trinn høsten 2021  

Dere kan nå søke om SFO  plass ved Vågsbygd skole – Åsane fra høsten 2021.

Se linker under for mer info om pris og oppholdstid.  

Barn på eksisterende 1. 2. og 3. trinn skal ikke søke hvert år. Søknaden gjelder til utgangen av 4. trinn, eller til plassen sies opp med 1 måneds varsel.

Kort fortalt har SFO åpent hver dag fra 0730 – 1630. Dette gjelder også i ferier, med unntak av 5 planleggingsdager i løpet av skoleåret.  

Mer info vil komme ved senere anledning.  

Spørsmål kan rettes til daglig leder av SFO. Se mail under    

Nyhetssak er på plass på kommunens hjemmesider: https://www.kristiansand.kommune.no/aktuelt/2021/sok-sfo-for-15.-mars/

Kommunens informasjonssider om SFO: https://www.kristiansand.kommune.no/navigasjon/barnehage-og-skole/skole-og-sfo/skolefritidsordningen/    


https://www.kristiansand.kommune.no/navigasjon/barnehage-og-skole/skole-og-sfo/skolefritidsordningen/

Hvis dere ikke klarer å åpne linken, så gå inn på Kristiansand.kommune.no - barnehage og skole - skole og SFO - skolefritidsordningen

 


Faktureringen for barnehage og SFO ble stoppet da barnehagene og skolene ble stengt. Det er nå avklart at foreldre ikke skal betale for perioden de ikke kan benytte plassen grunnet stengningen. Foreldrene vil motta faktura for perioden 1.-12. mars 2020. Jeg regner med å ha fakturagrunnlaget klart i løpet av dagen slik at det kan faktureres i morgen, evt. fredag.20.3 

 


Viktig at dere som ikke har tatt i bruk Direkte SFO kommer i gang med det så fort som mulig. Dere må inn å melde på eller fri for ditt barn i ferier. Frist for påskeferien er 19/3.

Hvis dere ikke har meldt på barnet i ferier, så kan barnet ikke benytte SFO. Etter fristen bemannes SFO etter antall barn, og aktiviteter planlegges.  Hei

Vi har nå brukt Direkte SFO i 2 uker. Dette fungerer greit. Men det er enda en lang vei å gå for mange foreldre. Mange av dere har enda ikke vært inne her i det hele tatt.          

Veldig få barn er også påmeldt til vinterferien med frist 10.2. Alle foreldre må logge seg på Direkte SFO( se egen veiledning og link på forsiden og SFO)

Her MÅ alle foreldre legge inn timeplan og sjekke at avtaler og kontaktinfo er riktig. Dere går inn på siden deres, finner timeplan, trykker opprette timeplan i toppen på høyre side. Her legger dere inn timeplan for SFO, når dere tenker dere skal benytte SFO i løpet av uka. Dere må skrive fra 0730 - 1630 hvis dere er usikre. De dager som barnet har fri, skriver dere ingenting. Se brukerveiledningen for mer info.

Frank

 


Det hender det sendes ut e post via disse 2 systemene til foreldre/foresatte med barn i SFO. Det ble sendt ut en info mail på tirsdag denne uka om oppstart av direkte SFO fra 1. februar.

Det er mange mail som kommer i retur grunnet uriktige e - post adresser. Viktig at alle foreldre/foresatte til barn i SFO går inn på disse 2 nettstedene og sjekker epost adresser og telefonnummer.

På forhånd takk

Hilsen Frank Tønnesen

SFO - leder