Meny
Velg seksjon SFO
Hovedadresse Sørstrandveien 38 4076 Vassøy Telefon: 51 91 31 01 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Ole Gabriel Ueland
Send e-post til SFO
E-post til Tor Olav Berge
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Logg inn som lærer
Logg inn
Hypernet
Logg inn
SFO er plassen der lek og aktiviteter står i fokus. Det er en arena for utfoldelse, utforskning å både styrke og knytte nye relasjoner.

Fin start på dagen å være vikar på SFO i morges. Gleder meg til å åpne på fredag også.

Endelig er årets BlimE-sang ute!🙌🏼 Årets artist er Victor Sotberg, og sangen heter «Ser deg». Sangen handler om å se hverandre som vi er, at alle har noe å komme med. BlimE-dagen er 12.november, så frem til da er det bare å øve! Sangen og dansefilmene finner dere her.

Dette er høstens høydepunkt! Øv, dans, syng og kos dere!😃Kjære elever og foresatte på Vassøy skole!

Vi håper dere har hatt en fin ferie og er klare til et nytt skoleår. Vi gleder oss til å treffe igjen både nye og gamle elever mandag 17.august!

Ordinær timeplan
2.-7. trinn har oppstarttidspunkt kl. 08.40, som vanlig. Vi følger ordinær timeplan fra skolestart.

Skolestart for førsteklassingene
Skolestarten for elevene som begynner på 1. trinn blir noe annerledes i år enn tidligere. Smitteverntiltak ift situasjonen rundt korona har gjort at vi har måttet endre planene våre noe. 1.trinn starter som planlagt kl. 09.00 med oppmøte i skolegården. Vi ber de voksne passe på å holde god avstand. Videre ber vi om at det kun er foreldre som følger. Rektor vil ønske velkommen. Elevene blir deretter ropt opp og går til klasserommet sitt. Det vil dessverre ikke bli adgang til at foreldrene er med inn i klasserommet denne dagen. Skoledagen for førsteklassingene slutter til ordinær tid kl.13.20, før SFO overtar for de som skal dit.

Skolen åpner opp på gult nivå 
Dette innebærer at vi fortsatt har smitteverntiltak som skal sikre at elever og ansatte får en trygg og god oppstart, og skolehverdag fremover. Vi ber om forståelse for at det kan skje endringer dersom smitteveilederen krever det. Det er derfor viktig at alle følger godt med på skolens hjemmeside og får med seg oppdatert og nyttig informasjon.

Grunnet litt tekniske utfordringer har vi ikke tatt bilder fra alle dagene. Likevel har vi fått til noen blinkskudd som viser litt av hva vi har gjort, selv med restriksjoner.

Det blir igjen åpnet for servering av mat på SFO. 

Selv i koronatiden er det viktig at vi finner på kjekke og utfordrende aktiviteter innenfor de rammene vi kan. 


Fra og med mandag 25.mai holder vår SFO åpent fra kl.07.10 til 16.10. Minner om at det ikke er matservering på SFO og at barna derfor må ha med egen matpakke. Foreldre betaler selvsagt ikke matpenger i denne perioden.