Meny
Velg seksjon 4.trinn
Hovedadresse Sørstrandveien 38 4076 Vassøy Telefon: 51 91 31 01 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Ole Gabriel Ueland
E-post til kontaktlærer
Send e-post til Karen
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<september 2020><<
september 2020
mtotfls
31010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293001020304
05060708091011
Logg inn som lærer
Logg inn
Søknad om elevpermisjoner som varer mer enn en dag skal fra nå av skje elektronisk. Bruk lenken i høyremenyen på hjemmesida vår for å komme til elektronisk skjema (i blått rektangel). Her er det også informasjon om permisjoner fra skolen.

Foresatte kommer direkte inn i skjemaet ved bruk av bankID eller MinID.


Skoledagen onsdag 23.september ble noe annerledes enn vanlige skoledager. Lydopptak, filming og møte med fylkesmannen sto på timeplanen denne dagen. Bakgrunnen var at skolen vår har blitt plukket ut til å delta på en bøssestafett i forbindelse med årets TV-aksjon. Stafetten er ny av året og går fra nord i Norge, langs hele kysten og inn til Oslo. Det skal lages filmsnutter av bøssas tur fra nord til sør, som så sendes inn til NRK. Er vi heldige blir filmsnutten med elevene våre vist på TV under TV-aksjonen.

Ikledd lyseblå t-skjorter med TV-aksjonslogo imponerte vassøyelevene med flott sang og oppførsel! Lyden ble tatt opp i skolebiblioteket og filmen tatt opp på Rygerbuen på veien til byen. Etter å ha vunnet en intern tegne- og skrivekonkurranse på skolen, var det Thelma og Selma som fikk æren av å overrekke bøssa til fylkesmann Lone Merethe Solheim. 

I morgen skal vi spille inn lyd og film til "Anna Malena". Kjekt å ha hele skolen samlet for første gang i år! 

Kjekt med TL-aktiviteter i store-fri.

På torsdag hadde vi en flott dobbeløkt i naturfag og samfunnsfag i 3. Og 4. trinn. Vi snakket om hvordan ord vi sier påvirker andre positivt og negativt.


I krle jobber 3. Og 4. Trinn med Jesu liv. I dag har vi hatt en variert time, hvor vi har laget tidslinje med alle episodene av Jesu liv som vi har jobbet med. Etterpå fikk elevene skrive det de husket fra tre utvalgte episoder fra Jesu liv, lese det de har skrevet for hverandre. Avsluttningsvis fikk de elevene som ble ferdige dramatisere en hendelse fra Jesu liv. Engasjert gjeng!

Vassøy skolekorps er så heldige som har i samarbeid med kulturskolen i Stavanger et fantastisk korpstilbud til barn fra 2.klasse og oppover på Vassøy. Barna får privatundervisning av en dyktig dirigent som kommer til Vassøy hver mandag. De får også fellesøvinger av enda en dyktig dirigent som kommer til Vassøy hver tirsdag. Vi er utrolig heldige som har et korps på Vassøy som kan gi oss dette tilbudet!

Barna som spiller i korpset får også spille konserter, og være med på flere sosiale aktiviteter. Kontingenten er kr 400 i året/kr 200 for de som starter om høsten (denne er mye lavere enn korps i byen).

Vi i korpset håper det er flere barn på Vassøy som ønsker å benytte seg av dette flotte tilbudet! Dersom dere har spørsmål så ta kontakt Dersom du har spørsmål ta kontakt med Anne Marie Knudsen (annemarie@vassoy.net), eller Grete Ystheim Undseth (grete.ystheim@lyse.net)

Denne måneden er sosialt tema samarbeid, så i dag i naturfagsøktene arbeidet 3. og 4. klasse sammen med å lage faktatekster på chromebook til bildene vi tok av dyr og dyrespor på turen vår forrige uke i naturfagen. Kjempekjekt å se at elevene klarte å velge ut bilder sammen, dele på skrivingen og hjelpe hverandre på en god måte.