Meny
Velg seksjon 6.trinn
Hovedadresse Sørstrandveien 38 4076 Vassøy Telefon: 51 91 31 01 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Ole Gabriel Ueland
E-post til kontaktlærer
Send e-post til Knut
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<september 2020><<
september 2020
mtotfls
31010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293001020304
05060708091011
Logg inn som lærer
Logg inn
Søknad om elevpermisjoner som varer mer enn en dag skal fra nå av skje elektronisk. Bruk lenken i høyremenyen på hjemmesida vår for å komme til elektronisk skjema (i blått rektangel). Her er det også informasjon om permisjoner fra skolen.

Foresatte kommer direkte inn i skjemaet ved bruk av bankID eller MinID.

Adrian Tvedten har lært oss å lage musikk i Soundtrap. Kjekt opplegg fra Den Kulturelle Skolesekken.


Skoledagen onsdag 23.september ble noe annerledes enn vanlige skoledager. Lydopptak, filming og møte med fylkesmannen sto på timeplanen denne dagen. Bakgrunnen var at skolen vår har blitt plukket ut til å delta på en bøssestafett i forbindelse med årets TV-aksjon. Stafetten er ny av året og går fra nord i Norge, langs hele kysten og inn til Oslo. Det skal lages filmsnutter av bøssas tur fra nord til sør, som så sendes inn til NRK. Er vi heldige blir filmsnutten med elevene våre vist på TV under TV-aksjonen.

Ikledd lyseblå t-skjorter med TV-aksjonslogo imponerte vassøyelevene med flott sang og oppførsel! Lyden ble tatt opp i skolebiblioteket og filmen tatt opp på Rygerbuen på veien til byen. Etter å ha vunnet en intern tegne- og skrivekonkurranse på skolen, var det Thelma og Selma som fikk æren av å overrekke bøssa til fylkesmann Lone Merethe Solheim. 

I morgen skal vi spille inn lyd og film til "Anna Malena". Kjekt å ha hele skolen samlet for første gang i år! 

Torsdag skal 6. og 7.klasse være med på en workshop i regi av Den kulturelle skolesekken.

I programmet til DKS står det:

 

Soundtrap er en workshop innen komponering der elevene vil bruke Chromebook og appen Soundtrap til å lage sine egne komposisjoner og arrangementer. Da alle skolene nå bruker Chromebook vil appen være tilgjengelig for alle elevene. Veien fra idé til klingende lyd er kort og jeg vil prøve å henlede elevens oppmerksomhet fra det tekniske til det estetiske ved å skape musikk. Ved bruk av Soundtrap vil elevene få en lyttebasert tilnærming til musikkproduksjon. Workshopen foregår på skolen. En har flere muligheter - eleven kan lage sine egne komposisjoner eller jobbe sammen i grupper. Jeg har som mål at workshopen ender opp i en presentasjon av det klanglige resultatet. Hovedområder i workshopen:*Elevene lager musikk*Elevene tar lydopptak*Elevene etterbehandler opptakene*Komposisjonen deles med medelever. Målet er å gi elevene erfaring med hvordan musikk produseres og la de reflektere over det å skape musikk ved å bruke teknologien som er tilgjengelig.. Workshopen passer for elever fra 6. til 9. trinn i grunnskolen. Elevene må ha Chromebook.


I dag har vi laget grove scones og hatt buffe med pålegg.

I løpet av høsten skal 6. og 7.klasse dekorere kaihuset. 

I storefri satte flinke TL-er i gang Bulldog. Nydelig vær og god stemning.