Meny
Velg seksjon Lenker - andre fag RLE
Hovedadresse Sørstrandveien 38 4076 Vassøy Telefon: 51 91 31 01 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Ole Gabriel Ueland
Logg inn som lærer
Logg inn

Kjære elever og foresatte på Vassøy skole!

Vi håper dere har hatt en fin ferie og er klare til et nytt skoleår. Vi gleder oss til å treffe igjen både nye og gamle elever mandag 17.august!

Ordinær timeplan
2.-7. trinn har oppstarttidspunkt kl. 08.40, som vanlig. Vi følger ordinær timeplan fra skolestart.

Skolestart for førsteklassingene
Skolestarten for elevene som begynner på 1. trinn blir noe annerledes i år enn tidligere. Smitteverntiltak ift situasjonen rundt korona har gjort at vi har måttet endre planene våre noe. 1.trinn starter som planlagt kl. 09.00 med oppmøte i skolegården. Vi ber de voksne passe på å holde god avstand. Videre ber vi om at det kun er foreldre som følger. Rektor vil ønske velkommen. Elevene blir deretter ropt opp og går til klasserommet sitt. Det vil dessverre ikke bli adgang til at foreldrene er med inn i klasserommet denne dagen. Skoledagen for førsteklassingene slutter til ordinær tid kl.13.20, før SFO overtar for de som skal dit.

Skolen åpner opp på gult nivå 
Dette innebærer at vi fortsatt har smitteverntiltak som skal sikre at elever og ansatte får en trygg og god oppstart, og skolehverdag fremover. Vi ber om forståelse for at det kan skje endringer dersom smitteveilederen krever det. Det er derfor viktig at alle følger godt med på skolens hjemmeside og får med seg oppdatert og nyttig informasjon.

Klikk "Les mer" for å komme til lenkesamling