Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
SFO
Voiebyen skole Voie Ringvei 112 4624 Kristiansand Telefon: Skolen 90795872 Send oss e-post
Voiebyen skole SFO Voie Ringvei 112 4624 Kristiansand Telefon: SFO 97622713 Send oss e-post
Redaktør: Ragnhild N. Topstad
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<mars 2021><<
mars 2021
mtotfls
22232425262728
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29303101020304
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Logginn admin.
Logginn admin.
Ferie og fridager ( skoleruta)
Ferie og fridager 2015 til 201
Elevenes psykososiale miljø
Elevenes psykososiale miljø
Lenke til kommunalt foreldreutvalg.
FUG
Komfugs hjemmes. Kristiansand
Tid for å sjekke for hodelus.
Luseuke.
Lenke til bibliotek
Biblioteklenke.
Inntektsgradert betaling på SFO
Inntektsgradert betaling på SF
Skolemelkbestilling
Skolemelkbestilling

Skolen starter opp igjen mandag 1. mars etter vinterferien.

Skoledagen blir som den var før vi tok vinterferie.

Her er en plakat fra FHI til hjelp om du lurer på om barna kan sendes på skolen.


Skjerpede smitteverntiltak i kollektivtrafikken på Agder

Fra nasjonalt hold er det innført rødt nivå på videregående skoler og på ungdomsskoler fra 4.januar og de neste 2 uker. I samråd med fylkeskommunen og lokale helsemyndigheter, vil vi nå presisere reiserådene for kollektivtrafikken. Hensikten er å begrense smitterisiko.

• Unngå bruk av kollektivtransport om du kan

• Skoleelever oppfordres til å gå, sykle eller å bli kjørt til skole

• Elever fra videregående skoler kan sitte sammen med elever fra samme husstand

• Elever på ungdomsskoler kan sitte sammen med samme kohort og husstand

• Elever fra 1. – 7. klasse kan sitte skulder ved skulder

Våre elever fra Bråvann kan sitte som normalt på skolebussen, dvs. skulder ved skulder. Men alle elever oppfordres til å gå, sykle eller bli kjørt til skolen.  


Godt nyttår til både elever og foreldre! Velkommen tilbake etter juleferie!

Alle barneskoler er fremdeles på gult nivå. Skolen må likevel etter anmodning fra Regjering og Oppvekst ha ekstra fokus på smittevern kommende uker. Gult nivå betyr at vi fortsetter med samme organisering og tiltak som før jul. Alle elevene er organisert i vanlige klasser. Vi fortsetter med hyppig håndvask og vask av pulter etter at elevene har spist. Syke barn skal holdes hjemme.

I og med at leksegrupper gjennomføres i klasse og på trinn, kan de gå som normalt.

Skole og hjem skal unngå fysiske møter i så stor grad som mulig. Det er kun i helt spesielle tilfeller at fysiske møter mellom foreldre og skole gjennomføres. Ta ellers kontakt med skolen på telefon eller mail.

På SFO gjelder følgende:

• Foresatte må ikke gå lenger inn enn til garderoben når de levere og henter barna.

• Vi spiser trinnvis.

• Barna kan leke uavhengig av trinn. De fordeles på stort område. Dette er avklart med smittevernlegen, og gjelder så lenge skolen/Sfo opererer på gult nivå.

Foreldre som møtes utenfor skolen holder avstand på minst 2m.

På skolebussen kan elevene på 1. til 7.trinn sitte skulder ved skulder. Alle skolelever oppfordres likevel til å gå, sykle eller bli kjørt til skolen.    


Når skal syke barn holdes hjemme fra barnehage og skole?

Her finner du informasjon og den siste oppdateringen fra FHI (folkehelseinstituttet).

Her finner dere skjemaet på flere forskjellige språk.

 


Melding fra Ingeniørvesenet:

Til vinteren skal vi brøyte 90 kilometer med gang- og sykkelveier. Vi gjør det vi kan for at disse veiene skalvære ferdig brøytet før skoler og barnehager åpner om morgenen. Men noen ganger er vi nødt til å brøytesamtidig som barn er på vei til eller fra skoler og barnehager.

Brøyting

Vi forstår godt at barn kan oppleve en stor og bråkete brøytemaskin som både skremmende og farlig. Veien er smal og vi ser ofte at barn ”rømmer” opp i snøfonna mens brøytemaskinen passerer. Møtet mellom gående og brøytemaskinen er konfliktfylt også for brøytesjåføren, spesielt dersom det er dårlig sikt. Vi mener det beste vil være at barna står stille og venter til brøytemaskinen stopper opp og slipper barna forbi. Derfor er det viktig at brøytesjåføren i god tid tydelig viser at han har sett barna og vil stoppe for å slippe dem forbi. Vi instruerer våre brøytemannskaper i forkant av hver vintersesong om hvor viktig dette er, og alle som brøyter for Kristiansand kommune har et eget personlig førerbevis som viser at de har mottatt årlig opplæring. Det er også viktig at barna bruker refleks og godt synbart tøy.

Aking

Mange barn synes det er gøy å ake, og noen ganger brukes offentlig vei som akebakke. Det kan på mange steder være svært farlig. Bilveier er ikke et egnet sted for aking, og vi må advare sterkt mot slikbruk. Hjelp heller barna med å finne trygge plasser for aking og annen lek.

Snøhuler

Det å lage snøhuler kan være både morsomt og spennende. Men dessverre har det skjedd ulykker der barn har gravd snøhuler i snø-hauger som brøytemannskapene har lagt opp. Vær obs og velg tryggesteder utenom offentlig vei for slik aktivitet.

Gult blinkende lys

Når vi brøyter og strør, bruker vi blinkende gule varsellys på bilene. Dette gjør vi for å varsle om arbeidet som pågår. Blinkende gule lys betyr derfor at alle må følge spesielt godt med. Fortell oss gjerne om steder dere mener både vi og barna bør være spesielt på vakt. Da kan dere ringe Servicetorvet på 38 07 50 00, eller sende e-post til post.teknisk@kristiansand.kommune.no

Med vennlig hilsen Kristiansand ingeniørvesen


Mobilklokker / Smartklokker i skolen byr på et par utfordringer som er basert på elever og læreres personvern. Disse klokkene kan ta imot anrop uten at eleven fysisk godtar anropet. Elever og lærere kan altså i prinsippet bli avlyttet, og da er man straks inne på et felt som er problematisk.

Utfordringene løses greit ved at mobilklokkene behandles som mobiltelefoner: De skal ligge avslått i sekken i SFO- og skoletid. Til og fra skolen kan mobilklokker benyttes på lik linje med mobiltelefoner.


Melde deg på Prøv korps 2020! Fredag 11. og lørdag 12. september på Sjøstrand skole tar vi imot alle som vil finne ut hvordan det er å spille i korps.

Fredag er det utdeling av instrumenter, lørdag får du lære enkle sanger. Klokkeslett: kl. 18 -19 fredag. Kl. 11 - 13 lørdag.

Korpset tilbyr undervisning fra alderstrinn 3. klasse på kornett, baryton, klarinett, fløyte, saksofon, trombone og trommer.

På grunn av korona-situasjonen blir det ikke anledning til å prøve ulike instrumenter fredag, men begynner du i korpset er det mulig å bytte underveis.

Sett opp et første-, andre- og tredjevalg av instrument. Vi forsøker å innfri ønsket ditt!

Påmelding her.


For å begrense smitte har vi satt i gang en rekke tiltak på skolen. Trafikklysene med grønt, gult og rødt nivå viser hvilke smitteverntiltak som gjelder for skolene for de ulike nivåene. Det er smittesituasjonen i Norge som avgjør hvilket nivå vi på skolen skal følge.