Meny
Velg klasse 3.trinn
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Marviksveien 90 4632 Kristiansand
Telefon: 38148460 Send oss e-post
Redaktør: Øystein Knudsen
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Google Classroom
Fra 1. juni til 31. august kan du som går i 1. til 7. klasse delta på Sommerles.no

Sommerles gjør lesing enda morsommere! Du lager en profil på Sommerles.no, registrerer bøker, får lesetips, løser oppgaver og følger med på hva vennene dine leser. Her kan du også lese en superspennende fortelling, skrevet av forfatter Mari Moen Holsve. Har du ikke tilgang til nett, kan du delta med et lesekort. Spør på biblioteket!

Det blir vanlig skole fra mandag morgen!


Gjenglemt tøy kan hentes tirsdag 01.06 og onsdag 02.06 mellom 9.00 og 12.00. Husk smittevern!

I dag arrangerte vi 17.mai markering for hele skolen. Vi gikk i tog rundt gamle stadion, og prikken over i en, var Oddernes skolemusikkorps som sporty stilte opp. Etterpå ble det 17.maileker i kjent stil; potetløp, sekkeløp, spikkring, fiskedam osv. Ekstra gøy var det med alle som kom og så på oss; barnehager, foreldre, besteforeldre og tanter og onkler. Dette var gøy:) Se bilder under.

Formålet med rådene er å begrense spredning av covid-19. De tre grunnpilarene for å hindre smittespredning er:

Syke personer skal ikke være på skolen. Det aller viktigste smitteverntiltaket er at syke personer holder seg hjemme, selv ved milde symptomer.

God hygiene. Hostehygiene og å holde avstand er avgjørende for å begrense dråpesmitte, mens håndhygiene er viktig for å hindre kontakt¬smitte.

Redusert kontakt mellom personer. Økt fysisk avstand mellom mennesker reduserer muligheten for smitte, også før symptomer på sykdom oppstår. Mindre grupper gir færre nærkontakter og redusert risiko for smitte.


Ventekarantenen for 3b er avblåst med umiddelbar virkning. Barna er ikke lengre i karantene, og det blir vanlig skoledag i morgen

SFO holder nå åpent som normalt. Vi ser hele tiden på hvordan vi kan ivareta smittevernet best mulig. Fra i morgen onsdag 10.03, så vil vi ikke at foreldre skal gå inn i gangene på skolen ved levering og henting. Lever barnet ditt på utsiden om morgenen. Når du skal hente barnet på SFO, så gå til vinduet i øvre skolegård og si fra at du henter, så kommer barnet ut til deg med sekken på. 


Det er vedtatt nye vedtekter for SFO, gjeldende fra 01.01.2021. Vedtektene ligger til høyre under "lenker".

Det som er lurt å merke seg er at alle SFOer i kommunen holder fra i år sommerstengt uke 27, 28, 29 og 30


Her er en liten oversikt over hvordan du endrer og sier opp plass i SFO:

Kristiansand kommune har laget et skriv om bruk av IKT i skolen. Vi oppfordrer foresatte til å lese skrivet, og snakke om innholdet med barna sine.