Meny
Velg klasse 7.trinn
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Marviksveien 90 4632 Kristiansand
Telefon: 38148460 Send oss e-post
Redaktør: Øystein Knudsen
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Google Classroom
Elevundersøkelsen
Elevundersøkelsen
Fra 1. juni til 31. august kan du som går i 1. til 7. klasse delta på Sommerles.no

Sommerles gjør lesing enda morsommere! Du lager en profil på Sommerles.no, registrerer bøker, får lesetips, løser oppgaver og følger med på hva vennene dine leser. Her kan du også lese en superspennende fortelling, skrevet av forfatter Mari Moen Holsve. Har du ikke tilgang til nett, kan du delta med et lesekort. Spør på biblioteket!

Det blir vanlig skole fra mandag morgen!


Gjenglemt tøy kan hentes tirsdag 01.06 og onsdag 02.06 mellom 9.00 og 12.00. Husk smittevern!

Under streiken vil musikk undervisningen på 7. trinn gå som normalt. Elevene møter opp på skolen når de normalt sett skulle hatt musikk

Klasserommene var pyntet og onsdag 12 mai feiret vi nasjonaldagen med tog, sang og aktiviteter. På 7 trinn sang vi ut av alle krefter, gikk i tog og ropte høyt hurra. Elevene heiet på hverandre da det var aktiviteter og det ble pølser, is, kaker og kjærlighet på pinne. Kjempe gøy med alt vi kan gjøre sammen i disse dager. Dagen ble avsluttet i klasserommene med konkurranser og kos. 

Så hærlig å komme seg ut og flott å få til en tur hele trinnet. Det var orientering i Jegersberg på programmet og det var gøy og mange poster å finne. Dette gjorde godt for oss alle :-) 


I dag arrangerte vi 17.mai markering for hele skolen. Vi gikk i tog rundt gamle stadion, og prikken over i en, var Oddernes skolemusikkorps som sporty stilte opp. Etterpå ble det 17.maileker i kjent stil; potetløp, sekkeløp, spikkring, fiskedam osv. Ekstra gøy var det med alle som kom og så på oss; barnehager, foreldre, besteforeldre og tanter og onkler. Dette var gøy:) Se bilder under.

Flinke og kreative elever tegner skoene sine eller noe de liker på nett. Ikke vanskelig å se hva som er "in" i disse dager :-) 

Sommerskolen i Kristiansand kommune arrangeres i uke 26 og 32.
På kommunens hjemmeside finner du informasjon og påmeldingslenker. 

Formålet med rådene er å begrense spredning av covid-19. De tre grunnpilarene for å hindre smittespredning er:

Syke personer skal ikke være på skolen. Det aller viktigste smitteverntiltaket er at syke personer holder seg hjemme, selv ved milde symptomer.

God hygiene. Hostehygiene og å holde avstand er avgjørende for å begrense dråpesmitte, mens håndhygiene er viktig for å hindre kontakt¬smitte.

Redusert kontakt mellom personer. Økt fysisk avstand mellom mennesker reduserer muligheten for smitte, også før symptomer på sykdom oppstår. Mindre grupper gir færre nærkontakter og redusert risiko for smitte.