Meny
Velg klasse Forside
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Marviksveien 90 4632 Kristiansand
Telefon: 38148460 Send oss e-post
Redaktør: Øystein Knudsen
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Google Classroom
Pålogging for lærere
Pålogging for lærere
e-post lærere
Elevundersøkelsen
Elevundersøkelsen

Læring og utvikling for alle

Du = dyktig og unik

Det blir vanlig skole fra mandag morgen!


Vi gleder oss til å ta imot våre nye skolestartere.

16. og 17. juni vil det bli førskoledag for barna som skal begynne ved Wilds Minne skole i august 2021. Vi har valgt å fordele gruppa på to dager.

Onsdag 16. juni: barn som går på Roligheden barnehage

Torsdag 17. juni: alle andre barn

Mandag 14. juni kl. 18 - 19 vil det bli foreldremøte for alle foreldre i gymsalen på Roligheden.

 


Gjenglemt tøy kan hentes tirsdag 01.06 og onsdag 02.06 mellom 9.00 og 12.00. Husk smittevern!

Dersom forhandlingene mellom UNIO og KS ikke fører fram kan det bli streik ved Wilds Minne skole fra i morgen tidlig, torsdag 27.05. 
I første streikeuttak er ikke SFO-leder tatt ut, dvs at SFO vil gå som normalt.
Les mer under...

 


I dag arrangerte vi 17.mai markering for hele skolen. Vi gikk i tog rundt gamle stadion, og prikken over i en, var Oddernes skolemusikkorps som sporty stilte opp. Etterpå ble det 17.maileker i kjent stil; potetløp, sekkeløp, spikkring, fiskedam osv. Ekstra gøy var det med alle som kom og så på oss; barnehager, foreldre, besteforeldre og tanter og onkler. Dette var gøy:) Se bilder under.

Formålet med rådene er å begrense spredning av covid-19. De tre grunnpilarene for å hindre smittespredning er:

Syke personer skal ikke være på skolen. Det aller viktigste smitteverntiltaket er at syke personer holder seg hjemme, selv ved milde symptomer.

God hygiene. Hostehygiene og å holde avstand er avgjørende for å begrense dråpesmitte, mens håndhygiene er viktig for å hindre kontakt¬smitte.

Redusert kontakt mellom personer. Økt fysisk avstand mellom mennesker reduserer muligheten for smitte, også før symptomer på sykdom oppstår. Mindre grupper gir færre nærkontakter og redusert risiko for smitte.


Foreldre kan nå søke SFO-plass for barn for skoleåret som begynner høsten 2021.Tilbudet om skolefritidsordning (SFO) før og etter skoletid gjelder for alle elever fra 1. til 4. trinn. Elever med særskilte behov får tilbud om SFO til og med 10. trinn. Det er anledning til å søke om SFO-plass hele året. Men for å lette skolenes planlegging av neste skoleår, er det fint om foreldrene søker plass innen 15. mars. Foreldre logger seg inn på Foreldreportalen med BankID eller BankID på mobil for å søke. Les mer for å komme til link.

 


Barn som er født i 2015 skal begynne på skolen høsten 2021. Foreldre eller foresatte har nå fått brev fra kommunen, der det står hvilken skole deres barn skal gå på.

Senest 8. februar må en av de foresatte bekrefte skoleplassen, eller søke om at barnet får plass ved en annen skole. Innskrivingen skjer ved at en av de foresatte logger seg på Foreldreportalen ved hjelp av ID-porten i Min side øverst på kommunens nettside. Endelig svar om skoleplass kommer i midten av februar til den foresattes digitale postkasse. Det vil også være mulig å logge seg på Foreldreportalen for å sjekke sitt barns skoleplassering. Se under "les mer" for å kommet til lenke til Foreldreportalen og informasjon om å søke plass i SFO.


De barna som har plass i SFO, kan komme inn på SFO fra 7.30 om morgenene. (Gjelder de dagene det betales for).

Klokka 8.15 har vi ryddet på SFO og barna går ut. Da ønsker vi ikke at andre barn går inn på skolen for å sette fra seg skolesekker o.l. Det fører til at vi mister oversikten på hvem som er inne, og hvor de er. (I tilfelle brannalarm o.l).

Sekker o.l kan settes der barna stiller opp. Det ringer inn 8.30 og barna stiller da opp der klassen har sin plass.

Håper på forståelse for dette:)


Bekymra foresatte forteller at mange av elevene på vei til skolen ikke ser ut til å bry seg om trafikken!

Det har vært mange utfordrende situasjoner spesielt i forhold til SPARKESYKLER. Mange elever er ikke bevisste på hvordan de oppfører seg i trafikken. På skolen snakker vi med elevene om trafikksikkerhet, og det fortsetter vi med, viktig at dere foresatte også tar en ekstra runde med dem om hvordan de viser respekt for trafikken på vei til og fra skolen. Vi gjentar oppfordringa fra Trygg trafikk om at barn helst ikke bør sykle før de er modne for å oppfatte trafikkbildet ordentlig - det er fra ca 10 års alder. Spesielt foresatte som lar barna sykle eller bruke sparkesykler før den alderen må være nøye med å snakke med barna om trafikkutfordringer.

Hvordan er det med reflekser og lys – har de alt i orden på sparkesykler og sykler?  Det er viktig at alle sjekker både sykler og sparkesykler nå i høstmørket.

Les mer her om sykler fra Trygg trafikk! Her er gode innspill til foresatte som vil trygge barna i trafikken - det samme vil i mange tilfeller gjelde bruk av sparkesykkel.