Meny
Velg klasse SFO
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Marviksveien 90 4632 Kristiansand
Telefon: 38148460 Send oss e-post
Redaktør: Øystein Knudsen
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Google Classroom

Læring og utvikling for alle

DU = dyktig og unik

Gjenglemt tøy kan hentes tirsdag 01.06 og onsdag 02.06 mellom 9.00 og 12.00. Husk smittevern!

Smitten går heldigvis nedover og vi ser at dere foreldre noen ganger har behov for å gå inn på skolen for å sjekke tøy o.l. Vi må fremdeles holde avstand, og ber om at dere henvender dere til en av personalet hvis dere må inn i gangen. Kommunen sier også at det anbefales å bruke munnbind når 2 meters avstand ikke kan overholdes.

SFO holder nå åpent som normalt. Vi ser hele tiden på hvordan vi kan ivareta smittevernet best mulig. Fra i morgen onsdag 10.03, så vil vi ikke at foreldre skal gå inn i gangene på skolen ved levering og henting. Lever barnet ditt på utsiden om morgenen. Når du skal hente barnet på SFO, så gå til vinduet i øvre skolegård og si fra at du henter, så kommer barnet ut til deg med sekken på. 


Foreldre kan nå søke SFO-plass for barn for skoleåret som begynner høsten 2021.Tilbudet om skolefritidsordning (SFO) før og etter skoletid gjelder for alle elever fra 1. til 4. trinn. Elever med særskilte behov får tilbud om SFO til og med 10. trinn. Det er anledning til å søke om SFO-plass hele året. Men for å lette skolenes planlegging av neste skoleår, er det fint om foreldrene søker plass innen 15. mars. Foreldre logger seg inn på Foreldreportalen med BankID eller BankID på mobil for å søke. Les mer for å komme til link.

 


Barn som er født i 2015 skal begynne på skolen høsten 2021. Foreldre eller foresatte har nå fått brev fra kommunen, der det står hvilken skole deres barn skal gå på.

Senest 8. februar må en av de foresatte bekrefte skoleplassen, eller søke om at barnet får plass ved en annen skole. Innskrivingen skjer ved at en av de foresatte logger seg på Foreldreportalen ved hjelp av ID-porten i Min side øverst på kommunens nettside. Endelig svar om skoleplass kommer i midten av februar til den foresattes digitale postkasse. Det vil også være mulig å logge seg på Foreldreportalen for å sjekke sitt barns skoleplassering. Se under "les mer" for å kommet til lenke til Foreldreportalen og informasjon om å søke plass i SFO.


Det er vedtatt nye vedtekter for SFO, gjeldende fra 01.01.2021. Vedtektene ligger til høyre under "lenker".

Det som er lurt å merke seg er at alle SFOer i kommunen holder fra i år sommerstengt uke 27, 28, 29 og 30


Noen ganger får vi spørsmål om hvorfor vi ikke serverer mat i SFO. Det er på grunn av at vi enda er på gult nivå på skole/SFO. Gult nivå betyr at vi må forholde oss til disse retningslinjene når det gjelder de ansatte: "Ansatte med nyoppståtte luftveissymptomer og/eller sykdomsfølelse skal ikke møte på skole/SFO, selv om symptomene er milde. De skal holde seg hjemme til allmenntilstanden er god". Dette betyr at vi må påberegne mer fravær for de ansatte. I tillegg krever kohorter flere voksne, da vi ikke kan ha barn sammen fra forskjellige trinn, verken ute eller inne. Vi forsøker så godt vi kan å ta smittevernet på alvor og ser at det fremdeles er vanskelig å prioritere voksne til å lage mat og vaske opp til 100 barn. For å bøte litt på dette, så serverer vi frukt hver dag.

Når det gjelder foreldrebetalingen som er den samme, med eller uten mat, så sier kommunen dette: 

"I barnehage fritas foreldre fra betaling av kostpenger da dette er en eksplisitt kostnad utover selve foreldrebetalingen. Siden kost ligger implisitt i SFO-betalingen og kommunen står fritt i å fastsette betaling, gis det fortsatt ikke reduksjon i foreldrebetaling når det gjelder mat."


Her er en liten oversikt over hvordan du endrer og sier opp plass i SFO:

Det ligger diverse informasjon om SFO i lenka til høyre

 


De barna som har plass i SFO, kan komme inn på SFO fra 7.30 om morgenene. (Gjelder de dagene det betales for).

Klokka 8.15 har vi ryddet på SFO og barna går ut. Da ønsker vi ikke at andre barn går inn på skolen for å sette fra seg skolesekker o.l. Det fører til at vi mister oversikten på hvem som er inne, og hvor de er. (I tilfelle brannalarm o.l).

Sekker o.l kan settes der barna stiller opp. Det ringer inn 8.30 og barna stiller da opp der klassen har sin plass.

Håper på forståelse for dette:)