Meny
Velg seksjon Forside
Smeaheiveien 24 4317 Sandnes
Telefon: 51337300 Send oss e-post
Redaktør: trond.hoel@sandnes.kommune.no
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Sommerforkurs for deg som skal starte på vgs til høsten.
Undertegnede rektor viser til opplysninger fremkommet på NRK radio og på NRKs nettsider torsdag 20.4.17. Det er riktig at vi merker en tendens til et tøffere ungdomsmiljø, men dette gjelder ikke bare for Giske og Sandnes, dette gjelder for alle våre nærliggende skoler og kommuner. Det er NRK som har tatt kontakt med rektor på Giske, ikke motsatt. Rektor har svart bekreftende på NRKs spørsmål, men har også poengtert at dette IKKE kun er et Giske eller Sandnes fenomen. På Giske har alle ansatte fokus på at alle elevene våre skal ha et trygt og godt læringsmiljø. Det er derfor viktig for rektor å trygge alle på at Giske fortsatt er en trygg plass å være og lære. Vi har god kontroll på skolen vår. Uheldige episoder blir umiddelbart tatt tak i. Vi har elever inne til samtaler og kontakter foresatte. Vi har god dialog med alle etater i Sandnes kommune, i tillegg til FAU. De uheldige handlinger som det refereres til er handlinger som skjer på fritid og i helger. Rektor ber derfor foresatte spesielt om å følge med på hvor ungdommene oppholder seg, og med hvem ungdommen er sammen med. Rektor vil holde FAU informert hvis det skulle oppstå situasjoner som krever spesielle tiltak, per dags dato er det ikke behov for dette. For rektor handler det om å ha fokus på trygghet og trivsel. Vi må passe på hverandre og hverandres!

Rektor ved Giske ungdomsskole Trond HoelElever i 10. klasse og deres foresatte oppfordres til å sette av kvelden den 20. juni. Det blir da fest for årets avgangselever ved Giske med tilhørende utdeling av vitnemål. Invitasjon til festen kommer når det nærmer seg, men sett allerede nå av dagen i kalenderen.


Trenger du hjelp med lekser? 

Informasjon om hvilket fag elevene skal opp i til skriftlig eksamen er fredag 12. mai kl. 09.00.Fellessensur for skriftlig eksamen er fra onsdag 14. til fredag 16. juni.

Informasjon om hvilket fag eleven skal opp i til muntlig eksamen er onsdag 14. juni kl. 08.15.Årets juleball for Giske Ungdomsskole ble en stor suksess


Da er årets Giske-mestere kåret innenfor de ulike kategorier som hører med til vår tradisjonelle håndballturnering på Giske Ungdomsskole. FAU ønsker å takke alle frivillige som bidro til god gjennomføring av turneringen og publikum som skapte en flott stemning i hallen. Våre flotte ungdommer har lagt ned mye kreativitet i utforming av kostymer og dans til turneringen.