Meny
Velg seksjon Forside
Ole Reistads vei 17 9325 Bardufoss Vis på kart
Telefon: 77832750 Send oss e-post
Redaktør: Solveig Aarbogh
Gå til Fronter
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Det blir avslutning for 10.trinn tirsdag 20.juni mellom 18 og 21 i A-landskapet ved Bardufoss ungdomsskole.

Mer informasjon kommer når det nærmer seg.


6. april 2017 var det klart for et av Nord-Norges største skirenn da Bardufoss ungdomsskole var vert for årets skoleskistafett for mellom- og ungdomstrinnene på skolene i Sørreisa, Lenvik, Målselv, Bardu og Salangen. Totalt var det 290 løpere!

Det var tre starter: jenter barnetrinn, gutter barnetrinn og jenter/gutter ungdomsstrinn. Etter målgang var det cafè i Bardufosshallen.

 


Målselvskolen kan nå tilby alle elever i kommunen gratis tilgang på officepakke. Eleven må logge seg inn på følgende nettadresse: http://365.malselvskolen.no

De må logge seg inn med følgende brukernavn: brukernavn@elev.malselvskolen.no . Passord er det samme som på elevserveren på skolen.

Følg instruksjoner.


8B har hatt et prosjekt etter jul i kunst og håndverk om arkitektur. Et kompetansemål var at elevene skal kunne forklare hvordan klima, kultur og samfunnsforhold påvirker bygningers konstruksjon, valg av materialer, form, uttrykk og symbolfunksjon. De har jobbet i grupper med å lage en modell av "tidligere boforhold" fra forskjellige kulturer.

Klikk inn på artikkel for bilder.