topLogoSpacer
 
 

 
 
 
 

Bardufoss ungdomsskole

Solballet 2015
Publisert: 23-04-2015 skrevet av: Celine Elise Nilsen og Hilde Marie Skogly

Torsdag 19.mars var det igjen klart for solball på Bardufoss Ungdomsskole. Det var fylt med underholdning av både elever og lærere. Etterpå var det også diskotek for alle sammen.

Bardufoss ungdomskole deltok i frost
Publisert: 26-03-2015 skrevet av: Frøya og Johanne

"Frost" er en vinterfest som Målselv kommune arrangerer 28-31 januar. Alle aktivitetene under arrangementet hadde noe med kulde, frost og vinter å gjøre. Det var aktiviteter som isbading i Andselva, scootershow, Frostkafe og snøkino ute. 30. januar var Bardufoss ungdomsskole med på arrangementet "Frost", aktiviteten var da snøballkrig eller som det egentlig heter Yukigassen.

Skoleruta for neste skoleår
Publisert: 09-03-2015 skrevet av: Barbro Myhre

Skoleruta for skoleåret 2015/2016 er klar, og ligger til høyre i bildet under "Dokumenter"  

Målselv kommune tilbyr utstyrsbank med skøyter, skiutstyr m.m.
Publisert: 16-01-2015 skrevet av: Barbro Myhre

picture
 

Det er nå mulig å låne gratis sports-og friluftsutstyr til barn og unge. Foreløpig er det mulig å låne skøyter, langrennsski, skistaver, skisko og tursekk. Mer utstyr vil bli kjøpt inn/bli tilgjengelig fra februar. Utstyrsbanken er foreløpig lokalisert på kommunehuset på Moen. Utstyrsbanken har mobil 45 41 45 71.

Sal og scene inviterte til show
Publisert: 08-01-2015 skrevet av: Oskar P. Rasmussen, Berit Eline Moe, Isak B. Fossland og Marie G. Foshaug

picture
 

Torsdag 27. november inviterte valgfaggruppen Sal og Scene ved Bardufoss ungdomsskole til show i A-landskapet. De viste fram det de har jobbet med så langt dette skoleåret. Publikum ble blåst av setene med imponerende nummer av dansing, samspill og hysteriske vitser. Vi fikk den store gleden av å intervjue dansegruppa og "Martin and the potetsticks".

Se flere forsideartikler >>

 
 
.