Meny
Velg seksjon Forside
Rustahøgda 9325 Bardufoss Vis på kart
Telefon: 77832750 Send oss e-post
Redaktør: Elin Gamst
Gå til Fronter
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Disse kakefatene står igjen etter jubileumet i november. Fatene må hentes innen fredag 5. februar, ellers blir de kastet.


Vi minner om at det er frivillig å ta med mobiltelefoner på skolen. Dersom uhell skjer, erstatter ikke skolen tap eller skade på elevenes eiendeler, ref kommunenes kollektive ulykkesforsikring for barn og ungdom, som ligger på hjemmesiden vår.

"Skade på el. tap av eiendeler: Den lovpålagte ulykkesforsikringen dekker kun personskade og ikke skader på klær, sko, briller osv. Dekning av slike skader evnt tap av eiendeler forutsetter at det foreligger private forsikringer for den enkelte elev. Skolen forsøker alltid å oppklare situasjoner der elever har mistet/blitt frastjålet eiendeler, men vi har ikke noen plikt til å yte økonomisk kompensasjon i slike situasjoner.

Fra skolens side vil vi herved presisere at eleven selv må ta ansvar for sine verdisaker, og for øvrig vurdere om det er nødvendig å ta med større pengebeløp, dyre mobiltlf, ipod’er og lignende".


Hei! Kulturskolen starter opp to spennende kurs utover våren i samarbeid med Ung husflid og Knivklubben.

Lag deg veske av gjenbruksmateriell (fra 6. klasse) eller din egen kniv m/slire (fra 7. klasse). Oppstart mandag  1. feb. Påmelding innen 24. jan. til monica.karlstad@malselv.kommune.no eller mobil: 97516123


Til orientering 

På Bardufoss ungdomsskole får vi levert melk fra Tine to ganger i uka, på tirsdager og torsdager. Melka som er igjen når det kommer ny forsyning kastes eller brukes i matlaging på kjøkkenet. Melka som kommer på tirsdag er for onsdag og torsdag, mens den som kommer på torsdag er for fredag, mandag og tirsdag.

Skolaruta vår er lagt inn i kalenderen til Tine, slik at det blir ikke levert på dager med fri, helligdager eller ferie.

Det er i anledning oppstart etter ferie og lignende at foregående levering er på en av dagene hvor vi ikke er tilstede at det blir krøll i utlevering av melk. Melka blir da levert første dag etter ferie, men på slutten av dagen. Vi har dermed ingen melk å dele ut til elevene første dag etter ferie, siden melka kommer når elevene skal dra hjem. Elevene får dermed dobbelt opp med melk dagen etterpå. Det er melkeruta til Tine (som kjøres fra Harstad til Målselv) som bestemmer når vi får levert melk.

For å ta et eksempel fra denne uken: Melka som elevene skulle få delt ut mandag 4. januar i matfri kom til oss mandag på slutten av dagen. Denne melken skulle til vanlig blitt levert torsdag i uka før (som var i skoleferien). På tirsdag fikk elevene dobbelt opp dersom de ønsket det. Dette til orientering, slik at dere og elevene vet at de kan får melka som det betales for.