topLogoSpacer
 
 

 
 
 
 

Bardufoss ungdomsskole

Permittering av elever i forbindelse med flytting til ny undervisningsfløy
Publisert: 30.01.2015 skrevet av: Nils Ole Foshaug

Den nye undervisningsfløya nærmer seg endelig klar, og overtakelse vil skje tirsdag 3. februar. Vi gleder oss!!

Ombygging av gammel del vil starte ganske umiddelbart, og vi har derfor fått svært kort tid på å flytte ut av de gamle rommene og inn i ny undervisningsfløy. Dette er en omfattende jobb, og vi ser ikke at vi klarer å flytte samtidig som vi skal drive forsvarlig undervisning. Vi ser oss derfor nødt til å permittere elevene  torsdag 5. februar, slik at alle ansatte kan  involveres i flyttingen. På denne måten vil vi være klar til undervisning allerede fredag 6. februar.

Vi håper at dere foresatte har forståelse for at dette er den beste løsningen, slik vi fortest mulig kan komme i gang med undervisningen.

 

 

Målselv kommune tilbyr utstyrsbank med skøyter, skiutstyr m.m.
Publisert: 16-01-2015 skrevet av: Barbro Myhre

picture
 

Det er nå mulig å låne gratis sports-og friluftsutstyr til barn og unge. Foreløpig er det mulig å låne skøyter, langrennsski, skistaver, skisko og tursekk. Mer utstyr vil bli kjøpt inn/bli tilgjengelig fra februar. Utstyrsbanken er foreløpig lokalisert på kommunehuset på Moen. Utstyrsbanken har mobil 45 41 45 71.

Sal og scene inviterte til show
Publisert: 08-01-2015 skrevet av: Oskar P. Rasmussen, Berit Eline Moe, Isak B. Fossland og Marie G. Foshaug

picture
 

Torsdag 27. november inviterte valgfaggruppen Sal og Scene ved Bardufoss ungdomsskole til show i A-landskapet. De viste fram det de har jobbet med så langt dette skoleåret. Publikum ble blåst av setene med imponerende nummer av dansing, samspill og hysteriske vitser. Vi fikk den store gleden av å intervjue dansegruppa og "Martin and the potetsticks".

Newton rommet
Publisert: 04-12-2014 skrevet av: Ragne Evenstad og Hilde Skogly

I uke 48 og 49 var 8.trinn på Newtonrommet, som er på Kulturhuset på Finnsnes. Der skulle vi bygge roboter av LEGO.

 picture

10.trinn på Hospitering
Publisert: 02.12.2014 skrevet av: Media og Informasjonsgruppa på 8. og 9.trinn

10.trinn på Bardufoss ungdomsskole hadde 27.-28. oktober hospitering på videregående skoler. Elevene kunne velge å hospitere på de ulike linjene på Bardufoss Høgtun videregående skole. (avd. Bardufoss og Høgtun) og Senja vg.skole  (avd. Sørreisa, Finnfjordbotn og Gibostad).

Hensikten med hospitering er å gi tiendeklassingene erfaring med innhold, oppgaver og arbeidsmåter fra det utdanningsprogrammet de velger. De vil i tillegg få nyttig informasjon fra elever og lærere fra den aktuelle linjen, slik at det blir lettere å gjøre et riktig valg av utdanningsprogram til våren.

Vi på media-linja har snakket med flere elever i klasse 10B om hvordan de opplevde disse dagene. 

Se flere forsideartikler >>

 
 
.