Meny
Velg seksjon Forside
Rustahøgda 9325 Bardufoss Vis på kart
Telefon: 77832750 Send oss e-post
Redaktør: Elin Gamst
Gå til Fronter
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Til høyre ligger skjema for søknad om fratrekk av fravær. Søknadsfrist søndag 5. juni! Søknader mottatt etter dette vil ikke bli behandlet.

Søknaden kan sendes på mail, gis til kontaktlærer eller sendes i posten.

Merk at det bare kan søkes om hele dager og ikke timefravær! Maks 10 dager pr skoleår.


Til orientering 

På Bardufoss ungdomsskole får vi levert melk fra Tine to ganger i uka, på tirsdager og torsdager. Melka som er igjen når det kommer ny forsyning kastes eller brukes i matlaging på kjøkkenet. Melka som kommer på tirsdag er for onsdag og torsdag, mens den som kommer på torsdag er for fredag, mandag og tirsdag.

Skolaruta vår er lagt inn i kalenderen til Tine, slik at det blir ikke levert på dager med fri, helligdager eller ferie.

Det er i anledning oppstart etter ferie og lignende at foregående levering er på en av dagene hvor vi ikke er tilstede at det blir krøll i utlevering av melk. Melka blir da levert første dag etter ferie, men på slutten av dagen. Vi har dermed ingen melk å dele ut til elevene første dag etter ferie, siden melka kommer når elevene skal dra hjem. Elevene får dermed dobbelt opp med melk dagen etterpå. Det er melkeruta til Tine (som kjøres fra Harstad til Målselv) som bestemmer når vi får levert melk.

For å ta et eksempel fra denne uken: Melka som elevene skulle få delt ut mandag 4. januar i matfri kom til oss mandag på slutten av dagen. Denne melken skulle til vanlig blitt levert torsdag i uka før (som var i skoleferien). På tirsdag fikk elevene dobbelt opp dersom de ønsket det. Dette til orientering, slik at dere og elevene vet at de kan får melka som det betales for.


Bardufoss ungdomsskole vil fra 23. november få 11 enslige mindreårige som skal gå i mottaksklasse for intensiv språkopplæring.

Disse elevene vil være i mottaksklassen til de får tilstrekkelig norskkunnskaper til å gå inn i klassene her på ungdomsskolen.

Etter nyttår vil vi motta ytterligere mindreårige.

Vi ser fram til nye elever her på ungdomsskolen!


Fra og med torsdag 3.september 2015 vil det være endringer på skoleskyssbuss 310 på strekningen Bakkehaug - Olsborg.

Rute 310 fra Øverbygd 0745 til Bardufoss usk, har tidligere gått via Bakkehaug skole ned til Myre, og snudd der, kjørt tilbake til Bakkehaug skole og deretter til ungdomsskolen.

NY RUTE: Avgang 0745 fra Øverbygd kjører via Bakkehaug skole 0810 og til skolen ca. 0842. Buss fra Fosshaugen klokka 0800 til Olsborg skole vil etter omleggingen starte ved Bakkehaug skole 0745, og følgelig ta med alle elevene på strekningen Bakkehaug skole – Olsborg. Det betyr at de elevene på strekningen Bakkehaug skole – Furom, må reise tidligere hjemmefra.

Grunnen til omleggingen av ruta er at det har oppstått nytt skyssbehov ved Lyngstad.