topLogoSpacer
 
 

 
 
 
 

Bardufoss ungdomsskole

Avis i skolen
Publisert: 06.11.2014 skrevet av: Rita-Kristiana

Hvert år blir det holdt "avis i skolen" på skoler rundt om kring i Norge. Det blir da holdt for 4. 6. og 9. trinn.

Grunnen til dette er at det skal skape leselyst, engasjement og samfunnsforståelse.

 

verdensdagen for psykisk helse
Publisert: 23.10.2014 skrevet av: Isak Fossland, Oskar P. Rasmussen

Fredag den 10. oktober ble verdensdagen for psykisk helse arrangert for 22. år på rad. Det ble arrangert hovedsakelig for å fremme åpenhet og kunnskap rundt psykisk helse. Vi fulgte arrangementet på Istindportalen på Bardufoss hvor skoler fra hele kommunen kom for å få kunnskap om psykisk helse og psykiske lidelser.

 

Sprek ungdom oppdaget nye sider av naturen i Målselv
Publisert: 23.10.2014 skrevet av: Oskar Rasmussen, Berit Eline Moe, Maiken Gravrok, Isak Fossland og Frøya Solberg

9.trinn ved Bardufoss ungdomsskole har hvert år siden 1970 dratt på en tre dagers lang telttur til Dividalen og områdene rundt. I år gikk turen til Devdesjarvi. Hele 63 elever og 4 lærere var med på turen.

 picturepicture

Nye funksjoner i Transponder
Publisert: 28.10.2014 skrevet av: Barbro Myhre

Normalt vil dere som foreldre ikke kunne svare på meldinger som vi sender dere via Transponder. Dere får rett og slett ikke opp muligheten til å trykke "svar" på telefonen. Dere må lage ny melding som går til tlf. 594 40 004

Men det er to unntak:

"Samtykkeinnhenting":  Her kan skolen lage et spørsmål, f.eks bruk av private biler i skoletida og foreldrene får to svaralternativer: ja eller nei.

"NY tilbakemelding": Her kan skolen lage et spørsmål, f.eks. bruk av bilder på internett. Her kan skolen lage flere svaralternativer slik som i gårsdagens melding:

  1. ja bilde m/navn
  2. bilde u/navn
  3. nei

Det som er spesielt med disse meldingene er at dere kan svare direkte tilbake på den innkomne meldingen. Alt dere trenger å gjøre er å skrive f.eks "1" (hvis det er det alt. dere velger) og trykk send. Dere vil ikke kunne skrive noe annet enn de alternativene som kommer opp, verken elevens el deres navn. Men siden dere er linket både til tlf.nr deres og eleven i Transponder, får vi automatisk opp hvem meldingen kommer fra og hvem den gjelder for. Ser at mange enda ikke har svart på gårsdagens melding, og håper at denne mailen kan være oppklarende, slik at vi får en større svarprosent.

 

Munch 150års jubileum
Publisert: 23.10.2014 skrevet av: Hilde Skogly, Ragne Evenstad og June Løkstad Hansen

8. trinn var på et foredrag om Munch torsdag 9.oktober og 10.oktober. 8B og 8C var på torsdagen og 8A var på fredag. 

Se flere forsideartikler >>

 
 
.