topLogoSpacer
 
 

 
 
 
 

Bardufoss ungdomsskole

Ang. føring av fravær i grunnskolen
Publisert: 10-12-2014 skrevet av: Barbro Myhre

I grunnskolen skal alt fravær fra og med 8. trinn føres på vitnemålet. Fraværet skal føres i dager og timer. Enkelttimer skal ikke konverteres til dager.

Foreldrene kan kreve at årsaken til fraværet føres på et vedlegg til vitnemålet, men dette må det da søkes om.

Elevene/foreldrene kan også kreve at inntil 10 skoledager per opplæringsår ikke føres på vitnemålet, dersom fraværet skyldes dokumenterte helsemessige grunner eller innvilget permisjon i forbindelse med for eksempel reiser/ferier utenfor skolens ferier. 

 

Skolekonsert med Saxwaffe
Publisert: 09-12-2014 skrevet av: Barbro Myhre

Fredag 12. desember blir det skolekonsert med Saxwaffe for elevene på 8. og 9. trinn. Gruppa består av noen av de fremste saksofonistene som er å oppdrive her til lands, og har spilt med blant andre Morten Abel, Trondheim Jazzorkester, Urban Connection og Kaizers Orchestra.

 

picture
Bildet er hentet fra www.kulturitroms.no

Til foreldre/foresatte ved Bardufoss ungdomsskole
Publisert: 05.12.2014 skrevet av: Nils Foshaug

 Bardufoss ungdomsskole er nå inne i ei hektisk tentamenstid. Tentamen i norsk, engelsk og matte vil på alle trinn bli avviklet i uke 50-51. For at elevene skal få litt avbrekk fra det rent faglige i førjulstida vil vi også ha følgende arrangement:

Newton rommet
Publisert: 04-12-2014 skrevet av: Ragne Evenstad og Hilde Skogly

I uke 48 og 49 var 8.trinn på Newtonrommet, som er på Kulturhuset på Finnsnes. Der skulle vi bygge roboter av LEGO.

 picture

10.trinn på Hospitering
Publisert: 02.12.2014 skrevet av: Media og Informasjonsgruppa på 8. og 9.trinn

10.trinn på Bardufoss ungdomsskole hadde 27.-28. oktober hospitering på videregående skoler. Elevene kunne velge å hospitere på de ulike linjene på Bardufoss Høgtun videregående skole. (avd. Bardufoss og Høgtun) og Senja vg.skole  (avd. Sørreisa, Finnfjordbotn og Gibostad).

Hensikten med hospitering er å gi tiendeklassingene erfaring med innhold, oppgaver og arbeidsmåter fra det utdanningsprogrammet de velger. De vil i tillegg få nyttig informasjon fra elever og lærere fra den aktuelle linjen, slik at det blir lettere å gjøre et riktig valg av utdanningsprogram til våren.

Vi på media-linja har snakket med flere elever i klasse 10B om hvordan de opplevde disse dagene. 

Se flere forsideartikler >>

 
 
.