topLogoSpacer
 

Fagerholt skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  SFO  

God påske
Publisert: 27.03.2015 skrevet av: Wenche

 Elevene har kost seg med å lage forskjellig påskepynt i kunst og håndverkstimene. I tilegg har Ingrid  marmorert egg med begge klassene.

picture
 

 

Lek med " Bobla"
Publisert: 24.03.2015 skrevet av: Ingrid

 
 

I dag har 5a hatt det kjempegøy ute med " Bobla". Det er navnet på den nye store ballen. Her er mange gøye bilder dere kan se på.

picture
 

Helleristninger
Publisert: 16-03-2015 skrevet av: Aina

I dag fikk elevene på 4.trinn prøve seg på bronsealderkunst. Vi brukte kritt og lagde tegninger på steiner og asfalt i skolegården. Elevene fikk inspirasjon fra helleristningene i bronsealdertiden. Det ble blant annet tegnet skip, fisker, soler, jegere og okser. Tegningene vil nok ikke vare så lenge som de ekte bergbildene, men de pynter fint opp i skolegården enn så lenge.

 picture

Filmprosjekt
Publisert: 15-03-2015 skrevet av: Anita

I uke 10 og 11 har elevene på 7. trinn jobbet med å lage sine egne kortfilmer. De kunne selv velge hva filmen skulle handle om, men utgangspunktet skulle være et ordtak. I forkant av filmingen lærte elevene om perspektiv og hvilke virkemidler det er naturlig å bruke i en film. Det var ingen tvil om at elevene koste seg med dette prosjektet. Det hele ble avsluttet på torsdag 12.03 med fremvisning av alle filmene. Det var studentene som har hatt praksis hos oss som hadde ansvaret for gjennomføringen av dette prosjektet.

picture

Tur til grønn slette med studentene
Publisert: 13-03-2015 skrevet av: Leif Anders og Anita

Vi på 7. trinn har vært så heldige å ha fire flinke studenter sammen med oss de tre siste skoleukene. Torsdag 12.03 arrangerte de tur til grønn slette. Elevene koste seg med å grille pølser og annen bålmat. Det ble også tid til å leke pang-pang leken og Bringsværgjemsel. En hyggelig tur med positive og hyggelige elever.picture

Se flere forsideartikler >>

 
 
.