topLogoSpacer
 
 
 
 

 
 
 

 
 

Fagerholt skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  SFO  

Spregningen er over
Publisert: 25.11.2014 skrevet av: Arild Sæbø

 
 

 

 Ja, nå er sprengningen over. Dermed er en ny milepæl i byggeprosjektet nådd. Det kan bli noe småsprengning i tiden som kommer, men dette vil bli varslet i god tid.

Nå har byggekrana blitt reist. Den vil bli stående lenge. Det er sagt at byggekrana ikke skal sveipe over det røde bygget mens det er personer inne i bygget.

Det blir artig å følge med nå som etterhvert bygget begynner å reise seg. Det vil nok ta enda en stund, men det er all grunn til å begynne å glede seg.

Se flere bilder under:

 picture

7. trinn hopper igjen
Publisert: 25-11-2014 skrevet av: Leif Anders

picture
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tirsdag 25. november fikk 7. trinn tilbud om ei økt i hoppbakken. De som takket ja til tilbudet fikk hoppe under gode forhold. Selveste rektor var hoppansvarlig og skrøt veldig av de flinke og positive hopperne.

Bibliotekassistentene 14/15
Publisert: 23.11.2014 skrevet av: Anita

Tidligere i høst ble det utlyst stilling som bibliotekassistent. Elevene på 7. trinn kunne søke. Søknadstallene var rekordhøye, og det kom inn så mange som 27 søknader (av 40 mulige). Det var ikke lett å velge ut bare ti stykker når det var så mange gode søknader, men etter nøye vurdering ble disse ti elevene valgt ut: Marie, Ingrid, Camilla, Amalie, Sofie, Oskar, Amandus, Ole, Sindre og Daniel.

picture
 

 

 

 

 

Rektors hjørne
Publisert: 21.11.2014 skrevet av: Arild Sæbø

 

Mobbing som tema dukker med jevne mellomrom opp i media. Ofte er en trist historie hvor mobbeofferet ikke ble hørt eller tatt på alvor, utgangspunktet for oppslagene i media. Det er flott at media løfter frem de vonde opplevelsene som mange er blitt utsatt for. For det er ingen som må tenke at mobbing ikke kommer til å skje igjen.

Skilt
Publisert: 21-11-2014 skrevet av: Arild Sæbø

 Kristiansand kommune har nå satt opp skilt utenfor Fagerholt skole for å gjøre trafikkavviklingen mer ryddig. Det er nå ikke lov å stoppe i veien utenfor skolen. I lommen for av- og påstigning, er det satt opp skilt med "Parkering forbudt".

Så håper vi at dette vil gjøre trafikksituasjonen bedre. Det er godt å vite at dette er en midlertidig ordning. Vi ser alle fram til å få ny skole 13. juni 2016.

Se flere forsideartikler >>

 
 
.