topLogoSpacer
 
 
 
 

 
 
 

 
 

Fagerholt skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  SFO  

Leseuke
Publisert: 01.02.2015 skrevet av: Anita

Denne uka er det leseuke på Fagerholt. Det vil si at alle elevene på skolen blir lest høyt for av en lærer fra kl. 09.30-10.00 hver dag. På forhånd har elevene fått presentert forskjellige bøker og har "meldt seg på" til den boka de ønsker å høre. Lesegruppene er på tvers av trinn, og både elever og lærere blir kjent med mange nye personer denne uka.

picture
 
picture
 

Snemenn
Publisert: 29-01-2015 skrevet av: Wenche

Nå er vi ferdige med vinterens første tema. Etter rakettbildene har vi jobbet med snemenn i ulike materialer og teknikker, to-og tredimensjonalt...Bildene viser god fantasi og kreativitet. Gjenbruk er også viktig..

picture
 

Vårens viktige datoer
Publisert: 25-01-2015 skrevet av: Arild Sæbø

 Siden Fagerholt skoles planer for årets planleggingsdager fraviker noe fra resten av skolene i Kristiansand, finner vi det riktig med en påminnelse.

Etter påske er tirsdag 7. april vanlig skoledag på Fagerholt skole. SFO er åpen.

Fredag 17. april og mandag 20. april er fridager for elevene. De ansatte reiser bort for å planlegge. Både skolen og SFO er stengt.

Det er Kristi himmelfartsdag torsdag 14. mai. Fredag 15. mai er vanlig skoledag på Fagerholt skole. SFO er også åpen. 17. mai er dermed i år på en søndag.

Onsdag 3. juni er det førskoledag på Fagerholt skole.

Det blir ikke Fagerholtdag i år.

Siste skoledag er fredag 19. juni.

Ellers er jo hver dag en dag for ny læring. Heldigvis er det mange av dem.

 

Flott fremdrift
Publisert: 25-01-2015 skrevet av: Arild Sæbø

Jo, nå kan vi allerede se hvordan den nye skolen blir. Ikke slik å forstå at alt er ferdig, men en del vegger er allerede på plass slik at konturene av det nye bygget, kommer frem. Dekket mellom 1. og 2. etasje er på plass i fløyen mot hoppbakken, så nå blir det mulig å gjøre noe arbeid "innendørs" - ser det ut for.

I det gamle røde bygget har det i denne uken blitt reparert noen rør og toaletter. Dermed er ser det ut som elevene igjen kan bruke toalettene som normalt. Vi håper dette vil vedvare. Grunnen til at vi er optimistiske, er at det nå nesten ikke er sprengningsarbei eller gravearbeid igjen.

picture
 

Vi spiller Enki
Publisert: 23-01-2015 skrevet av: Ingrid

picture
 

I dag har vi på 5.trinn spilt det nye spillet Enki.  Alle spilte samtidig og elevene synes det både er gøy og lærerikt. Læringsmålene for 4 - 7 trinn i fagene matematikk, engelsk og naturfag er integrert i spillet, Vi har foreløpig en prøvelisens frem til vinterferien.

 

 

 

 

 

Se flere forsideartikler >>

 
 
.