topLogoSpacer
 

Fagerholt skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  SFO  

Ny stor undersøkelse i forbindelse med Kristiansand-skolens store satsing på læremiljøutvikling (FLiK)
Publisert: 16.02.2015 skrevet av: Jarle Vik

picture

Alle elever på Fagerholt skole har fått med seg hjem et samtykkeskjema. Dette skjemaet skal de foresatte skrive under på, enten deres barn skal være med og svare på selve undersøkelsen eller ikke.

Nye bilder av byggingen
Publisert: 27.02.2015 skrevet av: Arild Sæbø

picture
 

Utbyggerne av den nye skolen, er svært fornøyd med at vinteren har vært mild og god i år. Byggingen er i rute, og nå er det synlige tegn på fremgang hver dag. Se flere bilder under "Les mer".

Tur til Lindesnes fyr
Publisert: 20-02-2015 skrevet av: Paul, Heidi og Maren (studenter på 7. trinn)

Tross en lang busstur, hadde elevene på 7. trinn en fin tur til Lindesnes fyr. De fikk en guidet omvisning, som ble avsluttet med en quiz. Vinnerlaget besto av Maks, Mikal, Trym Einar og Lars Erik. 

Elevene fikk også utforske området litt selv, og da var hulene fra krigen det mest spennende for alle.

picture

Overnatting på Fagerholt skole
Publisert: 20.02.2015 skrevet av: Njål Wesnes

picture
 

I dag, dagen før vinterferien starter, har 5. trinn gjennomført en overnatting her på skolen. Det har vært en strålende og begivenhetsrik aften, fylt med pizza, chips, boller og brus. Elevene har vært med på refleksløype, quiz og avsluttet kvelden med film i 5b sitt klasserom. 

Etter filmvisningen, kunne over 40 trøtte tryner legge seg i sine respektive soveposer, på let etter Ole Lukkøye. Det ryktes om at "Ole" kom litt vel sent til enkelte av elevene, men utenom en natt med kanskje litt mindre søvn enn vanlig, hadde de relativt lette skoletimer dagen-derpå. Det ble nokså godt mottatt. En verdig avsluttning før en uke med skolefri.

En stor takk rettes til dere foreldre som har vært med å hjulpet til med alt fra organisering, matlaging og vakthold. Uten dere hadde ikke en overnatting vært mulig. Og ikke minst har dere noen fantastisk flinke barn, som oppfører seg så bra at det gir mersmak.

Er dette starten på en tradisjon mon tro? Her har dere i hvert fall et knippe bilder fra overnattingen.

God fornøyelse, og god ferie!

Hilsen Ingrid og Njål. 

Pålogging undersøkelse FLiK, T2
Publisert: 16-02-2015 skrevet av: Jarle Vik

Her kan du logge på undersøkelsen i FLiK

http://www.analyzethis.no/v3/lp

Se flere forsideartikler >>

 
 
.