topLogoSpacer
 
 
 

 
 
 

 
 

Fagerholt skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  SFO  

Melk
Publisert: 21.08.2014 skrevet av: Arild Sæbø

 Nå skal det være mulig å bestille melk på hjemmesiden til Tine.

Bruk gjerne denne linken: https://www.skolemelk.no

Vi sender ut brev om hvordan det kan gjøres i fredag eller mandag. Sjekk elevenes mapper.

 

Skolemelk
Publisert: 14.08.2014 skrevet av: Arild Sæbø

Med nye flotte brakker, er skolen blitt fornyet på mange måter. Vi har imidlertid svært liten plass. Dette har ført til en usikkerhet om vi kunne finne en plass til melkeskapene. Det ser nå ut til at vi har funnet en midlertidig løsning som kan fungere.

Vi regner med at det i løpet av noen dager skal være mulig å bestille melk via Tines hjemmeside. Funksjonen har vært stengt en liten stund.  Vi kan ikke love at elevene får melk før etter neste uke. Vi håper dere foreldre har tålmodighet med oss i denne flyttesjauen.

Brakker på vei
Publisert: 01-07-2014 skrevet av: Arild Sæbø

Ja, nå er brakkene på vei - bokstavelig talt.  Vi kaller dem brakker, men det heter visstnok midlertidige løsninger. Brakker er et missvisende ord, for jeg er sikker på at elevene vil være fornøyd med de nye klasserommene. De blir nok vel så fine som de gamle rommene vi nå flytter ut fra.

Se bildeserien under. Siste bilde er en tegning fra den nye skolen som skal stå klar i 2016. Det er det fineste med denne toårsperioden hvor det blir litt trangt og annerledes, at vi vi faktisk skal få et helt nytt og flott skolebygg som vi kan ha skole i. I august 2106 begynner vi på den nye skolen. Det blir knallbra!

 

picture
 

 

 

 

 

 

 

Fagerholtdagen 2014
Publisert: 12-06-2014 skrevet av: Arild Sæbø

Årests Fagerholtdag på onsdag 4. juni, ble igjen en fin dag for hele skolen og foreldre og naboer. Litt regn ble det også, men ikke verre enn at folk koste seg med de flotte utstillingene og fremføringene.

Det ble samlet inn kr 15097,- til Strømmestiftelsens prosjekt Miles2smiles som er et barnehagetilbud til alenemødre i Kampala, Uganda. Takk for alle som bidro til at dagen hadde en fin ramme, og takk til alle som bidro til at prosjektet i Kampala fortsatt kan gi tilbud til flere alenemødre.

picture
 

Familiesenteret ut på skolene
Publisert: 14.03.2014 skrevet av: Arild Sæbø

Dette skoleåret er første året Familiesenteret i kommunen, har vært plassert rundt på noen skoler. Vår skole er med i en forsøksordning på dette. Fagerholt skole har kontakt med Kirsti Nilsen på Sentrum familiesenter. Hun kan kontaktes for å gjøre en avtale. En tirsdag i måneden er hun til stede på Fagerholt skole, men det er fint om det ringes for å gjøre en avtale.

Kirsti Nilsen Sentrum familiesenter 38107673 eller 99159148

Se flere forside artikler >>

 
 
.