topLogoSpacer
 
 
 
 

 
 
 

 
 

Fagerholt skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  SFO  

Med ønske om God Jul!
Publisert: 19.12.2014 skrevet av: Wenche

picture
 

Hele skolen er åpen
Publisert: 18-12-2014 skrevet av: Arild Sæbø

 Feilen er funnet, og dermed er også det røde bygget klart for å ta imot elevene i morgen, fredag 19. desember. Det avtalte programmet gjennomføres derfor etter planen.

Takk til alle foreldre som i dag kom og hentet sine elever. Dere har tatt denne utfordringen med godt humør og på en positiv måte. Det er godt for oss som jobber på Fagerholt skole, å oppleve så flotte foreldre. Vi er knallfornøyde med dere!

Beslutningen om å stenge det røde bygget var ikke lett, men riktig. Brannvesenet ga oss ikke dispensasjon for å ha undervisning i det røde bygget når det ikke var en brannalarm som fungerte. Alarmen ble heldigvis reaprert i løpet av skoledagen. Så nå gleder vi oss bare til siste skoledag med førjulssamling/gudstjeneste og avslutning på trinnene.

God jul til alle Fagerholtere fra oss alle som jobber på Fagerholt skole!

 

O jul med din glede!
Publisert: 18.12.2014 skrevet av: Njål Wesnes

Tirsdag 16. desember var dato for årets nissefest. Her samlet alle skolens flotte elever seg, rundt fagerholt sin pent dekorerte julegran.

Det ble en fin samling med god julestemning og flott sang. Etterpå kunne alle nyte god grøt med både smør og sukker. 

Les mer for bilder.

Siste skoledag før jul
Publisert: 15.12.2014 skrevet av: Arild Sæbø

Fredag 19. desember er siste skoledag før jul. Tradisjonen tro inviteres alle elever og foreldre til julegudstjeneste eller til en førjulssamling på skolen.

De første veggene er på plass
Publisert: 10.12.2014 skrevet av: Arild Sæbø

picture
 

Nå er de første veggene i den nye skolen allerede bygd. Det er gøy å se for seg hvordan bygget kommer til å se ut. Vi har fortsatt utfordringer i det røde bygget, men alt ser ut til å ordne seg. Gode HMS-rutiner er viktig i en slik byggeprosess, og det har både BRG og skolen/kommunen.

 

Se flere forsideartikler >>

 
 
.