topLogoSpacer
 
 
 
 

 
 
 

 
 

Fagerholt skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  SFO  

Omvisning
Publisert: 31-05-2015 skrevet av: Arild Sæbø

picture
 

Tirsdag 2. juni er det klart for omvisning inne i det nye skolebygget. Alle elevene får anledning til å se hvordan det er midt i en byggeprosess. Alle lærerne er også invitert - og pensjonistene.

Se bildene som ble tatt torsdag 26. mai.

Sykkelprøven på 4. trinn
Publisert: 31-05-2015 skrevet av: Arild Sæbø

picture
 

Fredag 27. mai hadde 4. trinn sykkelprøven. To politimenn var til stede for å sjekke at syklene var i forskriftsmessig stand. Samtidig fortalte de litt om sikkerhet, og hva en må være på vakt mot når en er syklist i trafikken. Samtlige elever fikk diplom etter endt besøk. Det har vært en fryd å følge med på elevene på 4. trinn i den perioden de har øvd på sykkelprøven. De har vært utrolig flinke.Lærerne og jeg er trygge på at vi får mange trygge og gode syklister på sykkelstiene og veiene fremover. Takk til politiet som stilte opp!

 

Feiring av 17. mai
Publisert: 18.05.2015 skrevet av: Arild Sæbø

Her ser du bildene fra feiringen av 17. mai. Elevene viste en fantastisk innsats i toget. De har sjeldent godt så fint, og sjeldent sunget og ropt så flott og høyt.

Feiringen på lånte Havlimyra skole gikk også strålende. Takk til foreldrene på 4. trinn som sto for arrangementet. De leverte varene, kan man si.

picture
 

Ny vei inn på skolens område
Publisert: 24.04.2015 skrevet av: Arild Sæbø

 

picture

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nå skal det bygges ny adkomst til skolen. Den skal være ferdig i august. Frem til sommeren blir det en litt kronglete vei inn til skolen, men så blir det utrolig greit og fint når dette blir ferdig.

 

fileicon 
Ny adkomst skole (2).pdf

Snart kranselag
Publisert: 09-04-2015 skrevet av: Arild Sæbø

Det går stadig fremover med byggingen av ny skole. Nå er taket snart ferdig, og entrepenøren melder at de snart begynner arbeidet med å sette inn vinduene.

Onsdag 13. mai er det kranselag inne på byggeplassen. Elevene får denne dagen en bolle hver, så dermed blir alle med på denne markeringen.

Innen skolestart i august, skal det settes et klasserom på toppen av brakken som står der bingen var.

picture
 

Se flere forsideartikler >>

 
 
.