topLogoSpacer
 
 
 

 
 
 

 
 

Fagerholt skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  SFO  

Nytt kjøremønster!
Publisert: 31.08.2014 skrevet av: Arild Sæbø

picture
 

Mandag 1. september settes det opp gjerder rundt hele byggeområdet. Heretter blir anleggsområdet stengt for både ansatte , elever og foreldre. Dette innebærer at også levering og henting av barn utenfor skolen, blir litt annerledes. Lommen for av- og påstigning vil fortsatt kunne brukes, men det vil ikke bli anledning til å kjøre ned foran skolen. Dette området må forbeholdes elevene og varelevering til skolen. Skal du på møter på skolen i skoletiden, ønsker vi at det skal være mulig å parkere i nærheten av skolen, men hvor det blir, kan vi ikke si nå.

Vi har en spennende tid foran oss - med flere utfordringer. Melkebilen kommer f.eks to ganger i uken. Den kjører inn mellom brakkene og rygger inn mot brakka som står i bingen. Hvordan vi forholder oss til slike situasjoner, vil tas grundig opp i klassene.

Arbeidet på skolens nye parkeringsplass mellom brakkene og Tretjønnveien - mot Sunnivasvei, starter i høst. Vi er i en god dialog med utbygger BRG for å få dette på plass så tidlig som mulig.

Melk
Publisert: 21.08.2014 skrevet av: Arild Sæbø

 Nå skal det være mulig å bestille melk på hjemmesiden til Tine.

Bruk gjerne denne linken: https://www.skolemelk.no

Vi sender ut brev om hvordan det kan gjøres i fredag eller mandag. Sjekk elevenes mapper.

 

Skolemelk
Publisert: 14.08.2014 skrevet av: Arild Sæbø

Med nye flotte brakker, er skolen blitt fornyet på mange måter. Vi har imidlertid svært liten plass. Dette har ført til en usikkerhet om vi kunne finne en plass til melkeskapene. Det ser nå ut til at vi har funnet en midlertidig løsning som kan fungere.

Vi regner med at det i løpet av noen dager skal være mulig å bestille melk via Tines hjemmeside. Funksjonen har vært stengt en liten stund.  Vi kan ikke love at elevene får melk før etter neste uke. Vi håper dere foreldre har tålmodighet med oss i denne flyttesjauen.

Brakker på vei
Publisert: 01-07-2014 skrevet av: Arild Sæbø

Ja, nå er brakkene på vei - bokstavelig talt.  Vi kaller dem brakker, men det heter visstnok midlertidige løsninger. Brakker er et missvisende ord, for jeg er sikker på at elevene vil være fornøyd med de nye klasserommene. De blir nok vel så fine som de gamle rommene vi nå flytter ut fra.

Se bildeserien under. Siste bilde er en tegning fra den nye skolen som skal stå klar i 2016. Det er det fineste med denne toårsperioden hvor det blir litt trangt og annerledes, at vi vi faktisk skal få et helt nytt og flott skolebygg som vi kan ha skole i. I august 2106 begynner vi på den nye skolen. Det blir knallbra!

 

picture
 

 

 

 

 

 

 

Fagerholtdagen 2014
Publisert: 12-06-2014 skrevet av: Arild Sæbø

Årests Fagerholtdag på onsdag 4. juni, ble igjen en fin dag for hele skolen og foreldre og naboer. Litt regn ble det også, men ikke verre enn at folk koste seg med de flotte utstillingene og fremføringene.

Det ble samlet inn kr 15097,- til Strømmestiftelsens prosjekt Miles2smiles som er et barnehagetilbud til alenemødre i Kampala, Uganda. Takk for alle som bidro til at dagen hadde en fin ramme, og takk til alle som bidro til at prosjektet i Kampala fortsatt kan gi tilbud til flere alenemødre.

picture
 

Se flere forside artikler >>

 
 
.