topLogoSpacer
 

Fagerholt skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  SFO  

Bytur
Publisert: 26.05.2015 skrevet av: Annette og Aina

picture

I dag har 4.trinn vært på bytur i strålende vær. Det har vært en spennende og variert dag. Vi har både besøkt Kristiansand folkebibliotek og Sørlandets Kunstmuseum. På biblioteket fikk elevene bokpresentasjon og omvisning. Mange koste seg med å lese bøker de hadde lånt. På kunstmuseet lagde elevene sine egne propeller, som de sendte fra øverste etasje og helt ned i kjelleren! Vi fikk også krype inni edderkoppnettet til Tomas Saraceno. Kunstverket heter Fourteen Billions, og tok 2 år å lage. Det ble også tid til en hyggelig lunsj ved fontenen på torvet. For en herlig dag!

Skolesprinten
Publisert: 21.05.2015 skrevet av: Anita

Onsdag 20.05 deltok 7. trinn på skolesprinten som ble arrangert ved Gimlebanen. Flott arrangement, flott vær og fantastisk innsats av spreke elever!

 picture

Feiring av 17. mai
Publisert: 18.05.2015 skrevet av: Arild Sæbø

Her ser du bildene fra feiringen av 17. mai. Elevene viste en fantastisk innsats i toget. De har sjeldent godt så fint, og sjeldent sunget og ropt så flott og høyt.

Feiringen på lånte Havlimyra skole gikk også strålende. Takk til foreldrene på 4. trinn som sto for arrangementet. De leverte varene, kan man si.

picture
 

Bakvendt-dag
Publisert: 15.05.2015 skrevet av: Njål & Ingrid

picture
 

I dag har vi hatt en dag litt utenom det vanlige.

Elevene startet bakvendt-dagen med et arbeidsprogram, som bl.a inneholdt sudoku, kryssord og en kakespisende oppgave. Elevene fikk jo også beskjed om å ta på seg noe, som de kanskje ikke ville gått i til vanlig. Og det var absolutt mange kreative antrekk. Passion 4 fashion!

 

Endelig vår!
Publisert: 15.05.2015 skrevet av: Annette og Aina

 picture

Sola varmer, og elevene er mer aktive ute i skolegården. Vi har øvd på å gå i tog og synge 17.mai-sanger, så nå er det bare å lade opp til den store dagen. Hopp og sprett og tjo og hei, 4.klasse koser seg!

Se flere forsideartikler >>

 
 
.