topLogoSpacer
 
 
 

 
 

Flekkerøy skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  SFO  

Fargelære
Publisert: 30.10.2014 skrevet av: HM

Et lite glimt fra formingstimen.

Hvem var Kjetil Rask?
Publisert: 23.10.2014 skrevet av: A.I.

5. trinn har nå vært på årets andre uteskoledag. Vi fulgte inntegnet løype på kartet fra parkeringsplassen i enden av Mæbøveien videre til Kjetilraskensura. Denne helleren er veldig spennende og uten tvil en av de største i Kristiansand. Hvem som har bodd her vet vi litt om, og vi kan bare forestille oss hvordan livet var her for noen hundre eller kanskje tusen                  

picture
 
picture
 
 

år siden. Kjetilraskensura er litt vanskelig å finne, men har en fantastisk beliggenhet med utsikt ut over holmer og skjær på sørsiden av Flekkerøy. Den er virkelig verd et besøk.

Glimt fra hverdagen med studenter
Publisert: 23.10.2014 skrevet av: HM

 

På 3. trinn er vi så heldige å ha fått 4 kreative studenter i 3 uker.

Kamp mot hodelus
Publisert: 21.08.2014 skrevet av: TA

picture
 

Vi har igjen oppdaget hodelus på Flekkerøy skole!

Vi ber om at dere sjekker barna!

Flere foreldre er oppgitt over at vi ikke blir kvitt lus. Stadig sendes det ut skriv om at det er oppdaget lus hos barn på skolen.

Nå ønskes en ordentlig innsats for å bli kvitt "svineriet". Det har kommet flere produkter på markedet som forebygger hodelus.

Spikkekurs og stiorientering på 6. trinn.
Publisert: 05.10.2014 skrevet av: A.I.

Før høstferien var 6. trinn på uteskole. Hovedaktivitetene  denne ganga var spikking og stiorientering. Gruppa ble delt i to etter felles oppstart med værobservasjoner og litt opplæring om himmelretninger.

picture
 
picture
 
picture
 

Stiorienteringa hadde start ved Murane. Her var Gordon instruktør. For mange elever var dette første gang de skulle finne fram ved hjelp av kart. De fleste oppgavene elevene skulle gjøre på postene var relatert til emner som var undervist i de første ukene denne høsten. 

Spikkegruppa fikk innføring i trygg knivbruk og lærte bl.a å spikke en ring. I tilleg fikk de i oppgave å dekorere en kvist. Tresorten vi brukte var hassel eller "nødd" som det heter på flekkerøymålet. Alle som fikk spikkekurs laget en flott leke som de tok med seg hjem. 

Det ble også tid til litt "Bom 50" og mye bålkos.

Et par elever plukket  masse flotte kantareller som de hjemme sikkert satte stor pris på. Vi testet også noen kantareller på grillen. De smakte virkelig godt. 


Se flere forside artikler >>

 
 
.