Informasjon om skolen

informasjonen oppdateres

 
Gautesete skole er en 8 -10 skole i Hinna kommunedel.  Skolen er bygd i 1995, men er totalrenovert og ombygd slik at skolen framstår som helt ny og moderne.  Vi flyttet inn i den nye skolen i januar 2020.  Skolen ligger i naturskjønne omgivelser på høyden mellom Gausel og Godeset.  Vi har fine friområder i umiddelbar nærhet til skolen og gode forhold for idrett og lek.  Gautesetehallen, som er nærmeste nabo, benyttes til kroppsøving og idrettsaktiviteter. 

Inneværende skoleår, 2023/2024, har vi rundt 375 elever fordelt på 14 klasser.  Elevene våre kommer fra Gausel og Godeset skole.  Ca. 20 % av elevene våre har flerkulturell bakgrunn.  Skolen har ca. 50 ansatte.  

Vi har et godt samarbeid med de andre skolene i Hinna bydel.  Vår målsetning er at elevene skal være trygge og trives godt i et miljø preget av inkludering og læring.  Respekt og tillit – trygghet og trivsel er viktige verdier i skolens praksis.

Gautesete skole er praksisskole for lærerutdanningen ved Universitetet i Stavanger.  Vi tar imot studenter flere ganger i året og opplever at kontakten med universitetet og studenter både er utviklende og inspirerende.

Velkommen til godt samarbeid på Gautesete skole.