topLogoSpacer
 
 

E-post

 
 

 
 
 

 
 

HELLEMYR SKOLE

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  

Ta med søpla hjem.
Publisert: 12.03.2015 skrevet av: Vidar N

Klasse 5C har plukket søppel ved Eigvann. De håper at store og små i framtida vil være med å holde naturen ren.

Elevene brukte under en time på å plukke all søpla. De håper andre, klasser og enkeltpersoner, også tar med seg søpla fra naturen. Vi har alle et ansvar.  

TRAFIKK
Publisert: 03.02.2015 skrevet av: Bente Worren

TRAFIKK

Vi har igjen fått henvendelser fra engasjerte foreldre som melder om svært  trafikkfarlige situasjoner ved SFO/Toppen. Vi vil oppfordre alle innstendig til ikke å kjøre inn for å levere/hente barn denne veien. Det oppstår farlige situasjoner, og vi er bekymret for barna våre!!

Trafikkavvikling ved Hellemyr skole
Publisert: 23.01.2015 skrevet av: REA

 I forbindelse med mye anleggstrafikk i området rundt Hellemyr skole, ønsker vi å unngå trafikkfarlige situasjoner. Vi har tett kontakt med Veidekke ang. Hellemyrhallen. I noen tidsrom på dagen er det nå vanskelig å komme ned til skolens parkeringsplass.

Vi minner foresatte om at hvis dere skal kjøre barna til skole/SFO, evt. hente barna etter skoleslutt/SFO, må dere enten kjøre ned på parkeringsplassen eller sette av barna på et busstopp. Dere må unngå å kjøre opp til Toppen eller inn på sykkelparkeringen.

 

Førskoledag
Publisert: 05.01.2015 skrevet av: Bente Worren

27. mai ønsker vi velkommen til FØRSKOLEDAG for alle nye førsteklassinger som skal begynne på Hellemyr skole i august 2015. Vi gleder oss til å møte dere!

Nasjonale prøver
Publisert: 10.12.2014 skrevet av: Bente Worren

Nasjonale prøver

I venstre marg ligger det en lenke som heter Skoleporten. Der kan du gå inn for å sjekke resultatene på de nasjonale prøvene i engelsk, norsk og lesing for Hellemyr Skole.

 

 

Se flere forsideartikler >>

 
 
.