Meny
Velg seksjon Forside
Besøksadresse Kongsgård allé 20 4631 Kristiansand Telefon: 3810 7800 Faks: 3810 7805 Send oss e-post
Fakturaadresse Kristiansand kommune, fakturamottak Postboks 408, Lund, 4604 Kristiansand
Redaktør: Rektor Morten Hauger
Gå til Its Learning
SØK I BIBLIOTEKBASE
Søk ...
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Velkommen til Kongsgård skolesenter som ligger i Kongsgård allé 20 i Kristiansand. Gjennom uka har vel 900 elever og ca 100 ansatte sitt daglige virke her. I all hovedsak dreier det seg om voksne, minoritetsspråklige elever. Kongsgård skolesenter tilbyr også generell voksenopplæring og logopediske tjenester til barn og voksne samt opplæring til hørselshemmede elever i grunnskolen i Kristiansand. Med andre ord – en fargerik og mangfoldig læringsarena.
Vinterens norskprøve blir arrangert ved Kongsgård skolesenter i perioden 30. november - 12. desember.

Neste nybegynnerkurs starter 17. november 2015 / The next beginner courses start 17th of November 2015.
Videregående kurs starter 05.10. 2015 / Advanced courses start 5th of October 2015.

 


Nye norskkurs på kvelden starter i uke 4 - 2016
Norwegian Language courses, evening classes, start in week 4 - 2016

Kongsgård skolesenter tilbyr 50 timers kurs i samfunnsfag våren 2016

"Hasj - er det så farlig da? Fakta og ny forskning om cannabis". Kristiansand kommune i samarbeid med politiet arrangerer åpent møte der dette er tema. Kommuneoverlege Dagfinn Haarr, leder av narkotikaavsnittet, Hans Jørgen Beckmann og Håvard Berge fra Kriminalitetsforebyggende råd, deltar. Det blir arrangert i alt 3 møter på ulike steder i Kristiansand. 

Kongsgård skolesenter arrangerer etterutdanningskurs for lærere i 50 timer samfunnskunnskap. Kurset avvikles 18.- 20. september på Scandic Dyreparken hotell. Her finner du program for kurset, og du melder deg på her.

Vel møtt til nyttige kursdager!

"Kvalifisering til arbeid". "Integrering i arbeidsmarkedet". Målene for våre tospråklige elever er fine, men hvordan komme dit? Hva slags skoleforløp kan gi elevene en god forberedelse til norsk arbeidsliv? Kongsgård skolesenter (KSS) har etablert egne praksisklasser for elever som har arbeid som mål i handlingsplanen sin.

En undersøkelse foretatt av Kristiansand kommunes Avdeling for enslige mindreårige flyktninger, viser at unge, enslige flyktninger klarer seg bra etter at de flytter ut fra bokollektivene. Her kan du lese mer om undersøkelsen og se innslaget fra Sørlandssendinga onsdag.