Meny
Velg seksjon Forside
Kongsgård allé 20 4631 Kristiansand
Telefon: 3810 7800 Faks: 3810 7805 Send oss e-post Redaktør: Rektor Morten Hauger
Gå til Its Learning
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
SØK I BIBLIOTEKBASE
Søk ...

Fristen for å søke spesialundervisning for voksne/voksenopplæring for skoleåret 2015/16, er 1. mars. Du finner søknadsskjema her på skolesenterets hjemmeside. Vær konkret og tydelig når du vil beskrive hva du søker hjelp til, så gjør det søknadsprosessen enklere. Når en søknad er sendt, vil avsender motta en kvitteringsmelding på e-post. Svar på søknaden - om du innvilges opplæring og får et skoletilbud kommende skoleår, får du i eget brev (enkeltvedtak) i løpet av mai måned. Det er en forutsetning at søker samtykker i henvisning til PPT for å bli vurdert med tanke på et skole-/opplæringstilbud for 2015/16.

Ta gjerne kontakt med skolesenteret om du har spørsmål omkring dette.
Husk at dette er et gratis tilbud til voksne bosatt i Kristiansand kommune.
Velkommen som søker!


En undersøkelse foretatt av Kristiansand kommunes Avdeling for enslige mindreårige flyktninger, viser at unge, enslige flyktninger klarer seg bra etter at de flytter ut fra bokollektivene. Her kan du lese mer om undersøkelsen og se innslaget fra Sørlandssendinga onsdag.

Velkommen til Kongsgård skolesenters nye hjemmeside. Denne løsningen gjør det fullt mulig å lese hjemmesida på alle skjermstørrelser - mobiltelefon, nettbrett og pc. Tekst og bilder skalerer og tilpasser seg automatisk til din skjerm. Vi håper at du etter hvert blir godt kjent med vår nye løsning. Under Forside (høyre side) finner du blant annet de forskjellige avdelingene, og under Meny (venstre side) ligger ulike dokumenter, planer og informasjon. Vi håper du finner den informasjonen du leter etter.