Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Kongshavnveien 110 4639 Kristiansand
Telefon: 38006060 Send oss e-post Redaktør: John Henrik Haukland
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<januar 2015><<
januar 2015
mtotfls
29303101020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
26272829303101
02030405060708
jan
29
2015
Mattedag for 5.-7. trinn
Hele dagen
jan
30
2015
Samling i gymsalen v/ 6. trinn
kl 10:00-10:30
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Som de fleste nok kjenner til, er det varslet to timers politisk streik onsdag 28. januar over hele landet. UNIO, LO og YS samarbeider om å arrangere dette. Den varslede streiken vil ikke få noen konsekvenser for elevene på Kringsjå. SFO holder oppe som vanlig.

John Henrik Haukland, rektor


Ingen tvil på 3.trinn, gymtimen på tirsdag ble utelek i snøen! Gleden var enorm og aktiviteten stor da snøen endelig kom. Det ble laget snømenn, snøkoner, snøgutter, snøjenter, snølykter, snøbord, snøstoler, snøsofaer, snøskoler og mye, mye mer. Vi lurte også på om vi hadde laget Kringsjå skoles største snøball? Vi måtte inn å spørre rektor.

I dag har vi vært på julegudstjeneste i Randesund kirke på Frikstad. Hele skolen gikk opp til kirka og fikk se 4. trinns flotte julespill. Jammen har vi mange barn som er flinke til å synge og dramatisere på denne skolen. Dere der hjemme har all grunn til å være stolte. Etter kirka har vi gått rundt juletreet ute på skoleplassen og kost oss med julegrøt.

Her kommer et knippe bilder fra juleverkstedet på mellomtrinnet. Elevene har vandret på stasjoner og valgt aktiviteter etter eget ønske i dag. På musikkrommet ble det delt ut gløgg til de som ville sette seg ned og slå av en koselig prat, mens julemusikken strømmet ut fra høyttalerne. 

I dag er det juleverksted i småskolen. Ivrige små føtter går fra rom til rom og ser etter spennende aktiviteter og ledig plass med bordene. Vi er heldige som er styrket med flotte foreldre og besteforeldre som hjelper til med aktivitetene. Julemusikk strømmer fra høyttalerne. Smilende, forventningsfulle barn kjenner nok så absolutt et snev av julestemning i dag. 

Nå er vi i gang igjen!

"The European Chain Reaction 2015" samler i år 40 deltagerland, og vi, 6. trinn på Kringsjå skole, representerer Norge for tredje gang. Vi har en seier og en 4. plass fra før, så vi er ganske klar på at vi skal komme med et godt bidrag! Dette er et e-Twinning prosjekt, og det hele går ut på å lage en kjedereaksjon, filme denne og laste den opp på prosjektets hjemmeside.


I dag har vi vært så heldige å få være på samling med 3. trinn. Svært mange foreldre og pensjonister hadde tatt turen for å se og høre det flotte Lucia-spillet som ble fremført. Flinke elever hadde forberedt seg godt, så skulespill og sang ble fremført med glans. Alle som var til stede kjente nok at julestemningen begynner å komme nå. 

Denne uka går "Hour of Code" av stabelen over hele verden og vi på sjette trinn er selvsagt med! Målet er å få 100 millioner til å bruke en time på å programmere. Hensiktene er å lære hva som skjer "bak kulissene", og ta ta styringen på datamaskinen. Vi ønsker å utdanne våre elever til produsenter - ikke bare konsumenter - av dataprogrammer....

Den årlige kanonballturneringen er et sikkert tegn på at det nærmer seg jul....  Årets turnering gikk av stabelen i dag, med ivrige elever fra 5.-7. trinn som både spillere og tilskuere. 


Høsten har gått usedvanlig fort i år. Det er godt mulig at det gode været har hatt noe med det å gjøre. Men uansett om det er været eller alderen som spiller inn, så er bra å bli minnet på det viktigste av alt. Og etter vårt syn er det å ta vare på de gode øyeblikkene. Barnas tilnærming til tid, og deres ønske om å dele opplevelsene sine, gir oss nettopp slike påminnelser. Hver dag.