Meny
Velg seksjon Forside
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Kongshavnveien 110 4639 Kristiansand
Telefon: 38006060 Send oss e-post
Redaktør: John Henrik Haukland
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<august 2016><<
august 2016
mtotfls
25262728293031
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29303101020304
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Mandag 29. august kommer det fotograf til skolen. Det vil bli tatt klassebilder på alle trinn. I tillegg tas det portrettbilder av 1., 4. og 7. trinn. 

Det skjer noe merkelig i skogen langs sykkelstien hver høst. Trærne som ellers er fulle av barnåler og kongler har plutselig fått noen gule utvekster - bananer! Utrolig nok skjer dette hvert år rett etter skolestart. Akkurat som når det gjelder molter på fjellet, gjelder det å være på rett sted til rett tid. Også i år greide vi "timingen" perfekt. I dag var dagen!

Småprating, latter og ikke altfor strømlinjeformede rekker startet en nydelig dag til Kvarodden for 5.-7. trinn. Ispedd "Go pokèmon, go!"-sangen blandt de ivrigste fansene, trasket vi av gårde under en stadig varmere sensommersol.

I helga fikk vi melding om at en elev måtte leie sykkelen hjem fordi det kunne se ut til at noen hadde plukket på sykkelen så bremsene ikke virket. I skoletida bortvises alle fra sykkelstativene som en regel, så syklene skal få stå i fred. Vi oppfordrer hjemmene til å ta en prat om respekt for andre eiendeler - og om å sykle trygt å hensynsfullt til skolen.

At første tema på 4. trinn er "Livet i saltvann" passer godt for oss på Kringsjå! Med Kongshavnstranda i rimelig nærhet får vi en pangstart på dette emnet. Det er ikke noe som kan måle seg med å ta og føle på det en skal lære om. Mer konkret blir det ikke...

Hvis du vil bestille skolemelk eller juice til ditt barn så gjøres dette via nettstedet skolemelk.no. For å kunne bestille må du registrere en bruker. Når du logger på vil du få tilgang til å velge fra de produktene som er tilgjengelige på Kringsjå skole.Lurer du på noe kan du ta kontakt med skolen. 

I dag møtte vi alle opp til første skoledag. En strålende dag med sol og smil. Venner møter venner. Nye vennskap oppstår og noen møtte ekstra spente fordi de fikk ny lærer, kom til ny skole eller hadde sin første ordentlige skoledag på Kringsjå skole.

Denne artikkelen har vi laget spesielt med tanke på deg som er ny på Kringsjå skole. Når første barnet begynner på skolen, eller man flytter til området ønsker man gjerne å gjøre seg kjent med skolen. På førskoledagen vil vi gi en del informasjon og besvare spørsmål, men du kan også lese deg opp i forhold til mye av det du lurer på her på skolens nettside.

I dag er det full fart ute med aktiviteter over hele skolens uteområde. Store og små koser seg i finværet, mens de prøver ut ulike aktiviteter.

I strålende solskinn dro 3. og 7. trinn på tur til Stokken. Vi koste oss i sola, grillet, vasset og fanget krabber til den store gullmedalje! Håvard styrte skuta, og vi andre hjalp til som best vi kunne. Det var nesten litt trist å måtte vende nesa hjemover.