topLogoSpacer
 
 
 
 

 
 

Oddemarka skole

8.  9.  10.  

African Night
Publisert: 11.04.2014 skrevet av: Hege og Ana

 

Torsdag kveld var det fest på Oddemarka Ungdomsskole. Det ble solgt god og eksotisk mat, vist film, forskjellige aktiviteter og underholdning. Det ble samlet inn 20 000 kr til fattige barns utdanning i Sør-Afrika. Tusen takk for alle som kom og bidro med både penger og opplegg! :-)

Annerledes Uke 2014 Dag. 4. Torsdag African Night
Publisert: 10.04.2014 skrevet av: Hege og Ana

African Night

Vi minner om at det er Afrikansk fest på Oddemarka Skole kl.18-20 i kveld (torsdag) det blir spennende underholdning, eksotisk mat og en stor overraskelse, bare gled dere! NB husk penger, pengene som blir tjent inn går til fattige barns utdanning på skolene i Sør-Afrika.

Elever driver god markedsføring for African Night
Publisert: 10-04-2014 skrevet av: MWB

picture
 

 

 

 For flere artikler om Storyline og hva som skjer på skolen - se 8.trinns sider!

Kommunikasjon med skolen via mobiltelefon
Publisert: 09.04.2014 skrevet av: Rune Heggdal

Vi ønsker å legge til rette for en rask og effektiv kommunikasjon mellom hjemmene og skolen. Vi har derfor innført bruk av SMS i stedet for meldingsboka. Ordningen erstatter ikke annen kommunikasjon og e-post. Bruk av SMS er et godt alternativ for hastemeldinger og korte beskjeder:

  • Send melding når barnet ditt er sykt
  • Motta viktige påminnelser og endringer fra skolen
  • Skolen sender varsling-sms ved uforutsette hendelser

Solidaritetsprosjektet
Publisert: 01.04.2014 skrevet av: RH


 

Hovedmålet for solidaritetsprosjektet ved Oddemarka skole er å hjelpe vanskeligstilte barn i Cape Town til å få en bedre hverdag gjennom å sikre dem skolegang og utdanning. I tillegg skal prosjektet være med å knytte kontakter over landegrenser, for på den måten å øke forståelsen for hverandres kulturer og levesett. 

picture


Alle elever,lærere, foreldre og foresatt på 8.trinn må få med seg dette!
Publisert: 21.03.2014 skrevet av: MWB

 Hold av torsdag 10.april klokka 18:00-20:00.

Søknadsskjema for musikk og idrett!
Publisert: 03-02-2014 skrevet av: Rådgiver

Alle som søker musikk eller idrett i videregående skole neste år, skal sende inn vedleggsskjema til skolene innen 1. mars.

Dere kan gjerne sende med attester/ uttalelser samtidig.

Skjemaene finner dere under "dokument" til høyre på siden.

 

informasjonsmøte musikk, dans og drama!
Publisert: 16-01-2014 skrevet av: rådgiver

 Det blir infomøte på Vågsbygd vgs for elever som tenker å søke musikk, dans og drama neste skoleår.

Tidspunkt: Onsdag 22.1 kl. 18.00 - i forbindelse med Åpen skole

Åpne videregående skoler
Publisert: 16.01.2014 skrevet av: Rådgiver

6 videregående skoler inviterer til ÅPEN SKOLE 22. og 23.januar kl 17.00 – 20.00

Tusen takk!
Publisert: 23.12.2013 skrevet av: MB

Tusen takk til alle som støttet solidaritetsprosjektet ved å kjøpe gavekort nå i desember! Det ble solgt gavekort for 30.000 kroner, noe som tilsvarer 100 skoleplasser i ett år! Hver krone kommer frem og gir barn i Cape Town mulighet til utdanning som de ellers ikke ville hatt.

Takk for at dere ga en gave med mening! Det vil fortsatt være mulig å kjøpe gavekortene i resepsjonen.

God jul og godt nytt år fra solidaritetskomitéen!                                                                                                                                                                       picture


 

Salg av gavekort til solidaritetsprosjektet
Publisert: 11-12-2013 skrevet av: MBVi gjør en ekstra innsats i forbindelse med solidaritetsprosjektet vårt nå før jul ved å selge gavekort til støtte for prosjektet.

For 300 norske kroner får et barn i Cape Town mulighet til å gå på skole i ett år. Bursaries (stipend) er Oddemarka skoles verktøy mot fattigdom og for en bedre fremtid.

Solidaritetsprosjektet støtter seks skoler i Cape Town gjennom et samarbeid med den norske komiteen i Rotary Club of Wynberg med Are Hovstad fra Norge i spissen. Flere av våre elever har fått utdannelse fordi noen så potensialet i dem, og ga dem muligheten til å komme ut av fattigdommen!

Hver krone som samles inn går uavkortet til skolene. Gavekortene kan kjøpes i resepsjonen på Oddemarka, og beløpet bestemmer du selv. 

Gi barn i Cape Town fremtidstro og verdighet - kjøp en gave med mening!

                         picture

                         picture

Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.                                        -Nelson Mandela

 

Invitasjon til utdannigsmesse for elever og foresatte!
Publisert: 30.10.2013 skrevet av: Rådgiver

Elever og foreldre på 10.trinn inviteres til utdanningsmesse og informasjon om videregående skoler,  mandag 4.11.

Kl.18.00 -19.30 Utdanningsmesse på Kongsgård skolesenter.

 Alle de 12 utdanningsprogrammene blir presentert!

 

Vel hjemme fra Cape Town
Publisert: 08.03.2013 skrevet av: MB

Tidlig mandag morgen i vinterferien dro to elever, to lærere og rektor for å besøke de seks skolene vi støtter i Cape Town. Vi kom hjem tirsdag etter ferien - fulle av sterke inntrykk og gode opplevelser.

  picture 
Comenius-prosjektet Life Long Learning - valgfag 9. trinn
Publisert: 12-09-2013 skrevet av: Margrethe

 

Valgfaget Media, kommunikasjon og internasjonalt samarbeid har fått godkjent sin søknad om å være med i Comenius-prosjektet. Oddemarka skal  være med i et to-års digitalt og sosialt utvekslingsprosjekt som har prosjektnavn: Click on Europe!

Comenius er et program for samarbeid innenfor grunn- og videregående opplæring på tvers av landegrenser innenfor EU. Gjennom en rekke tiltak gis det økonomisk støtte til samarbeid i Europa, både til enkeltpersoner og institusjoner.


Skolemelk for skoleåret 2013-2014
Publisert: 08.08.2013 skrevet av: Atle T. Andersen

Melkebestilling for skoleåret 2013-2014 kan nå skje via nettportalen www.skolemelk.no. Vi har lagt inn skoledagene i kalenderen slik at det ikke betales for melk i oppsatte ferier og fridager. Skolemelkutdelingen starter 19.august for de som har betalt og er registrert hos Tine.

På skolemelk.no kan du enkelt opprette en brukerprofil og bestille 2 melketyper. Lettmelk og ekstra lettmelk med mild kakaosmak (ikke sukkerfri). 

Eleven kan ikke få melk før betaling er registrert og vi har fått bekreftelse fra skolemelk.no. Vi får oppdaterte lister ved hver levering.

Ta gjerne kontakt med oss på skolen dersom det er noe du lurer på. Alle elevene vil få med seg et infoskriv med informasjon om hvordan dere går frem for å melde dere på. Informasjon finner dere også på www.skolemelk.no. Her finner dere en brukerveiledning på 17 ulike språk. Dere kan også få hjelp ved å ringe supporttelefonen 815 20 020 mellom kl. 08.00 – 16.00 på alle hverdager.

 
 
.