Meny
Velg seksjon Forside
8.trinn
9.trinn
10.trinn
KUH - Utstilling
Flatholmveien 1 4623 Kristiansand
Telefon: 38064300 Send oss e-post
Redaktør: Marit Faanes
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Skolen ønsker alle elever og foresatte en god og velfortjent sommerferie. Skolen starter opp igjen onsdag 16. august.


Arbeidsplaner for alle klasser og trinn kan dere finne her: OneDrive - PDF. 

 


En fantasireise til verdensrommet, ekte turer til lands og vanns, eller dans og showkorsang på scenen. Det er noe av det 360 elever i Kristiansand kan oppleve når kommunens første sommerskole går av stabelen til sommeren.

Minner om at årets 10.klassinger snart "skrives ut" av kristiansandsskolen, og at de i den forbindelse må selv ta vare på det av det digitale skolelivet de ønsker å bevare for ettertiden. Itslearning-kontoen deres blir utilgjengelig i løpet av sommerferien. Kontoen, og dermed dokumenter og besvarelser slettes rett etter sommeren. ikrs-google-kontoen lider samme skjebne, så skal noe tas vare på, så må elevene gjøre dette selv.  Det fins flere skybaserte løsninger som elevene kan abonnere på. Google, Microsoft og Apple tilbyr alle gode løsninger. Her er det bare å velge. Eventuelle dokumenter på H på elevnett som dere ønsker å ta vare på må også kopieres ut før dere forlater skolen.

 


Når barna har blitt ungdommer, har foreldre dessverre en tendens til å miste interessen for tenåringenes nettbruk, og de snakker mindre om det med andre foreldre. Glem ikke at ungdommene trenger den hjelpen du selv kanskje savnet – det var ikke enkelt å være tenåring da, og det er ikke enklere nå!
Les mer her