Meny
Velg seksjon Forside
8.trinn
9.trinn
10.trinn
KUH - Utstilling
Teknologi i praksis
Flatholmveien 1 4623 Kristiansand
Telefon: 38064300 Send oss e-post
Redaktør: Marit Faanes
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Kristiansand kommune har fått nytt administrativt system der foreldre kan få tilgang på diverse informasjon.   De foresatte logger seg på med Min-ID og eget navn (ikke elevens): https://kristiansand.no.ist.com/guardian/index.html   Her er dere selv ansvarlige for å kontrollere/oppdatere rett postadresse, e-postadresse og telefonnummer. Er adressen feil, meldes adresseendring til Folkeregisteret (systemet henter opplysningene der).  

Med vennlig hilsen Marit  Faanes Rektor, Møvig skole

 


Arbeidsplaner for alle klasser og trinn kan dere finne her: OneDrive - PDF.

 


Helt siden 1979 har Kristiansand hatt en helt spesiell kontakt med byen Rajshahi i Bangladesh. Nå får to heldige niendeklassinger sjansen til å besøke Rajshahi og ta med inntrykk derfra hjem igjen.

 

 


Skolen har i mange år arrangert skolefrokost for elevene på trinnene. Nylig ble det holdt skolefrokost på det nye 8.trinnet. Denne gangen var det klasse 8A som var vertskap, og det ble en flott samling rundt dette måltidet. Det vil blir flere skolefrokoster utover i skoleåret.

Som en del av den kulturelle skolesekken spilte Honningbarna konsert for elevene på skolen tirsdag 05.09.17.  Med god konsert-rigg og topp lyd ble det en god konsertopplevelse. Elevene på Møvig var et bra publikum som satte pris på rockekonserten.

I valgfaget Teknologi i praksis får elevene øvd seg på å programmere Lego-roboter som skal kjøre på baner og løse forskjellige utfordringer.

I valgfaget Teknologi i praksis har vi denne uken bygget Legomodeller som skal brukes i forbindelse med FIRST® LEGO® League - en spennende kunnskaps- og teknologiturnering for barn og unge (10-16 år). Dere kan se bilder av modellene vi bygde her.