Meny
Velg seksjon Forside
8.trinn
9.trinn
10.trinn
KUH - Utstilling
Teknologi i praksis
Flatholmveien 1 4623 Kristiansand
Telefon: 38064300 Send oss e-post
Redaktør: Marit Faanes
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Kristiansand kommune har fått nytt administrativt system der foreldre kan få tilgang på diverse informasjon.   De foresatte logger seg på med Min-ID og eget navn (ikke elevens): https://kristiansand.no.ist.com/guardian/index.html   Her er dere selv ansvarlige for å kontrollere/oppdatere rett postadresse, e-postadresse og telefonnummer. Er adressen feil, meldes adresseendring til Folkeregisteret (systemet henter opplysningene der).  

Med vennlig hilsen Marit  Faanes Rektor, Møvig skole

 


I dag fikk vi uventet masse snø på morgenen. Elevene på skolen brukte friminuttene til å leke i snøen og fant på mange forskjellige aktiviteter.  Bl.a. ble det rullet en stor snøball på idrettsbanen.

 


Arbeidsplaner for alle klasser og trinn kan dere finne her: OneDrive - PDF.


 


Onsdag 24.januar og torsdag 25.januar kl. 17 - 20 holder videregående skoler i vår region åpent hus for elever og foresatte på 9. og 10. trinn. Obligatorisk frammøte på minst 2 skoler for elever på 9. trinn med foresatte. Se info på plakaten om åpen dag for den enkelte skole.

Det nærmer seg snart innsøking for 10. trinn til videregående skole skoleåret 2017 / 2018. I den forbindelse inviterer rådgiver foresatte til et informasjonsmøte i miljørommet på Møvig skole onsdag 17. januar kl.18. Her vil det blant annet bli gitt en gjennomgang av søkeprosessen med de sentrale punkter som er viktige å vektlegge i dette arbeidet.