Meny
Velg seksjon Framside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Roslandsvegen 366 4343 ORRE
Telefon: 51789070 Faks: 51789071 Send e-post til oss
Redaktør: Jorun Beate Fylkesnes
Gå til Its Learning

Foreldreundersøkinga skal hausten 2016 gjennomførast for alle foreldre med elevar på 1.- 10. trinn. Frist for gjennomføring er 24. november for foreldre/ føresette på Orre skule.

Foreldre med fleire elevar på 1.- 10. trinn skal få svare ein gong per barn.


Det er viktig å vere synleg i trafikken!

Bruk refleks når du går til skulen.

Bruk lys framme og bak når du syklar til skulen.


Til føresette 1. - 10. trinn

Måndag 03.10 reiste 10.trinn til Stavanger og la undervisninga til Deadline ved Stavanger aftenblad og norsk oljemuseum. 

Aksjonsveka går av stabelen i veke 44 (31.10.- 04.11.) Pengane me får inn går også dette året til Idas Hjelpefond. Me startar veka med fellessamling måndag 31. oktober. Torsdag 3. november er det aksjonskveld på skulen. Alle skulen sine elevar og lærarar er då på skulen og arrangerer diverse aktivitetar for foreldre, søsken, slekt og vener- alle er velkomne! Fredag 4. november avslutter me veka med ei ny fellessamling, der elevrådet overrekk dei innsamla pengane til Idas Hjelpefond.

Forrige gong Orre skule arrangerte aksjonsveke skreiv Idas Hjelpefond på facebook:

"I dag var jeg på Orre skule og holdt foredrag for 1.- 10. klasse! Denne uka har de hatt Aksjonsveke, hvor inntektene har gått til Idas Hjelpefond:) Veldig stas! De samlet inn fantastiske 26.035 kr- og lille Neymar og Nicolas er to barn som blant annet står i køen for operasjon nå! Tusen takk flinke elever & lærere ved Orre:) God helg alle!"

Idas Hjelpefond


Me er i slutten av september, og læringa på Orre skule er godt i gang! Lærarane har fokus på både læring i fag, men også på sosial læring.


Partnerskap mot mobbing er eit nasjonalt partnerskap, eit forpliktande samarbeid for eit godt og inkluderande oppvekst- og læringsmiljø. Partnerskapet er inngått mellom sentrale partar, blant anna statsministeren, Foreldrerådet for Grunnskolen- FuG, Utdanningsforbundet og Norsk skolelederforbund.

På Orre skule vil partane vere representantar frå elevrådet, FAU, tillitsvald for Utdanningsforbundet og rektor. I lag skal desse partane arbeide saman mot mobbing og for eit godt læringsmiljø.


Følg orre.skule på Instagram.

I dag hadde me ei kjekk fellessamling,  leda av 4.trinn. Sang,  dans,  bøker og regler frå avdeling ein. 

Ein må ikkje parkera i busslommen utanfor skulen.

Bussen kjem då ikkje fram.