Meny
Trinn 10 e
Eddaveien 25 4327 SANDNES Vis på kart
Telefon: 51338100 Faks: Bruk mail! Send oss e-post
Redaktør: Rune Stangeland

Øygard ungdomsskole arrangerer julegudstjeneste i Hana kirke og likeverdig alternativ samling i foajeen på skolen på fredag 15.desember. Elevene som skal på julegudstjeneste møter kl. 08.15 i Hana kirke, og elevene som skal på likeverdig samling møter 08.15 på skolen. Viser til skriv som ble sendt ut med aktiv påmelding til begge alternativene. Vel møtt!

Link til udirs retningslinjer i forhold til gudstjeneste/likeverdig samling:https://www.udir.no/regelverk-og-tilsyn/finn-regelverk/etter-tema/Innhold-i-opplaringen/Gudstjenester-i-skoletiden

 


Mandag 18.desember får 10.trinn på Øygard besøk av representanter fra Trygg trafikk som skal ha en forestilling for elevene om trafikksikkerhet. Vi vet gjennom tidligere erfaringer at forestillingen er en sterk opplevelse for de fleste elevene. Dersom det er elever på 10.trinn som har hatt en alvorlig trafikkulykke nært innpå seg, ønsker vi at foresatte tar kontakt med skolen. Da kan skolen tilrettelegge for eleven, og eleven kan sitte slik at hun/han kan forlate salen hvis nødvendig. Det er mer informasjon om forestillingen i linken nedenfor.

https://www.tryggtrafikk.no/tema/skole/ikketoft/

 

 

 

 

 


Foreldrene på Øygard ungdomsskole er også i år invitert til å delta på Foreldreundersøkelsen.

I forbindelse med nye boligprosjekter i nærheten av Øygard ungdomsskole skal infrastrukturen oppgraderes. Deler av Kyrkjevegen kommer til å bli stengt for biltrafikk fra og med uke 48, fra Vannverkveien frem til Øygardsveien. Øygardsveien rammes foreløpig ikke av stengingen. Det vil fremdeles være mulig å gå og sykle langs strekningen. Skolen oppfordrer foresatte og elever til å følge skiltingen som settes opp i forbindelse med utbyggingen. Fra byggeier er det ønskelig at oppsatte gjerder og skilter blir respektert.   


Skolehelsetjenesten arrangerer temadag for elevene på 10.trinn torsdag 9.november. 

Vi har invitert flere gjesteforelesere og planlegger en annerledes, spennende og nyttig dag på skolen. Programmet for dagen vil være:

-FRI: seksualitet og legning. Samtale om fordommer og holdninger

-Skolelege: undervisning om anatomi og seksuelt overførbare sykdommer

-Helsesøster: undervisning om samliv og seksualitet

-Politi og barnevern: undervisning om lov og rett, egne grenser, alkohol og nettvett

-Amathea: undervisning om valg, graviditet og abort 

I tillegg vil helsesøster på Øygard ha undervisning en time i forbindelse med prevensjon og kondomskole. Dersom noen har spørsmål til dagen eller programmet er dere velkommen til å ta kontakt med helsesøster.