Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Høgbakkveien 11 8250 ROGNAN
Telefon: 75682190 Send oss e-post
Redaktør: Ketil Monssen
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<juni 2017><<
juni 2017
mtotfls
29303101020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
26272829300102
03040506070809
Nå får dere snart beskjed om hvilket tilbud dere får fra videregående. Her er litt informasjon når det gjelder svarprosessen og viktige datoer framover. Lykke til!

Smoltanlegget i Breimoen og oppdrettsanlegget i Øksengård fikk besøk av 9 klasse torsdag. Elevene fikk omvisning på anleggene, samt gjort feltekskursjon i fjæra og vannprøvetaking. Flott dag og takk til bedriftene for godt samarbeid.


Det er mulighet for å søke om sletting av inntil 10 dager fravær.


Endelig kan vi stemme på favorittfilmene. 10. trinn har jobbet hardt med å lage film til årets Filmfest Salten.


En gruppe elever fra niende klasse presenterte tirsdag resultatet av et oppdrag gitt av Nexans Rognan. Oppdraget kom som et resultat av et Lektor2 samarbeid med Nexans Rognan og Rognan ungdomsskole

Da er andre uka med skolefrokost i gang.

Tirsdag, 7. mars får skolen oppleve Absence Crew på Slipen. Her får vi se en forrykende forestilling basert på gruppens møte med Asbjørnsen og Moes tradisjonelle eventyr.  Dansekompaniet kom til finalen i Norske Talenter 2009.

Mhoo besøkte oss 14. februar. Et fascinerende band som har gått veien via UKM og musikklinja på vgs.

Her er vinnerne fra Valentines day contest på 9.trinn. Gratulerer Dina, Andre og Tiril.


FLL
The League Legends gjorde sine saker bra under årets regionsfinale i Glasshuset, Bodø.

Vi har mange flotte elever ved skolen vår. Vi er opptatt av at alle kommer seg trygt til og fra skolen. Høsten og vinteren er en fin tid til å gå eller sykle til skolen-men gjør det på en trafikksikker måte !    

Guttene i 10a fikk en fin tur på fjorden onsdag. Til tross for at det ble kunn 2 fisk, var det god stemning og flott høstvær.

Det ble tatt vannprøver underveis og disse skal analyseres på skolen.


Rognan Ungdomsskole får besøk av Razika på onsdag. Vi gleder oss!

18 elever fra 10 klasse fikk en fin tur til Solvågtinden torsdag. Skydekket brøt opp og elevene fikk en flott utsikt. Underveis ble det gjordt blodsukkermålinger og flere elever brukte pulsklokke

Nå får dere snart beskjed om hvilket tilbud dere får fra videregående. Her er litt informasjon når det gjelder svarprosessen og viktige datoer framover. Lykke til!

Elevene i 8 klasse fikk en dag med landart, under kyndig veiledning fra instruktør. 

Snart skal vi møte denne artisten.

Elever og lærere i 10 klasse fikk en uforglemmelig opplevelse mandag 24 august. I strålende vær gikk turen til Solvågtinden i regi av Newton Saltdal. Elevene tok blodprøver underveis og de som ville hadde pulsklokke. 

Antallet fremmede arter i Norge øker, og arter som truer biomangfoldethavner på den norske svartelista. I år utfordrer vi alle barn og unge til å fotojakte på svartelista arter! Fotojakten foregår fra 1. mai til 12. juni.Vi velger ut et bidrag fra hver aldersgruppe (barnehage, 1.–4. trinn, 5.–7. trinn, ungdomstrinn og videregående skole) som premieres med en naturfaglig overraskelse.I tillegg får de utvalgte bidragene «ære og berømmelse» ved at vi lager en kollasjplakat med deres bilder og kart som blir sendt til barnehagen eller skolen. Plakatene blir også utstilt påhøstkonferansen til Den naturlige skolesekken og på Naturfagkonferansen. Påmeldingsfrist 1. mai:

Mer info: Miljølære


Elevene i 8 klasse er i gang med fugleobservasjoner